Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תגיע לארץ? מזדה 3 טורבו AWD

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, itsik170 כתב:

אז יקנו קופרה

הקופרה מגיעה עם הנעה AWD, מנוע 333 כ"ס ואחלה מראה סטיישן.
RS6 לעניים. מאמין שהיא תצליח יותר מהאוקטביה.

• רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היא כבר מוכרת יחסית יפה. דגם vz אמנם לא נמכר כמו האחרות אבל יש לא מעט שניצפו במפגש האחרון של מועדון בעלי קופרה.

לא בדקתי כמות מסירות, אבל הרושם הוא שיש יותר כאלה מאשר GTI, VRS, ודגמי הקצה של אאודי.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 3 שעות, itsik170 כתב:

בקושי קנו אוקטביה RS סטיישן, אז יקנו קופרה?

ייאמר לזכותם של צ'מפיון שהם מאפשרים הזמנה מיוחדת לדגמי ה-RS של אאודי שמגיעים במרכב סטיישן.

בואו  נתחיל עם אוקטביה וליאון סטיישן...

פורסם (נערך)

אמורה גם להגיע הcx30 בדגמי הטורבו מתישהו?

עושה רושם שדלק החליטו לחסל את הדגם הזה אם הcx5 2.5 טורבו תתחיל ב200 פלוס 

עריכה אחרונה על ידי Rongaflugen

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם
לפני 4 שעות, mottis כתב:

בואו  נתחיל עם אוקטביה וליאון סטיישן...

כל מי שמוכן לשלם עבור אוקטביה RS או קופרה לאון סטיישן, כבר לא צריך את צ'מפיון.

הוא יכול לעבור כמה סוכני ייבוא מקביל עד שימצא מישהו שיהיה מוכן להביא לו את הרכב.

בדיוק כמו הייבוא של גולף R, אוקטביה RS בגרסת פלאג אין ועוד כמה דגמים שהגיעו דרך ייבואנים מקבילים ולא דרך צ'מפיון.

• אהבתי 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

נהגתי על הCX90, על פניו המנוע החזק ביותר של מאזדה בהיצע, לא התרשמתי במיוחד.

משהו לא ברור לי כמות הסוסים מול מה שה עושים, אולי הם סוסים זקנים.

עריכה אחרונה על ידי אליהו שבת
פורסם
לפני 14 דקות, נירו72 כתב:

לפי הרשימה הלא סופית מאזדה 3 תוצע גם בגרסת 2 ליטר.

ולמי שמחפש ג'יפון חזק לא חשמלי וללא גיר רובוטי CX-5 מוצע גם בגרסת 2.5 טורבו.

https://www.mazda.co.il/car-list#exterior

לא מובן איך cx5 עם מנוע כזה מוציא תאוצה פושרת כל כך?

ובככל בעידן הרכב החשמלי כל רכב חשמלי מוציא ביצועים עדיפים, זה כבר מביך אפילו.

פורסם
לפני 3 דקות, bigzoltar כתב:

לא מובן איך cx5 עם מנוע כזה מוציא תאוצה פושרת כל כך?

ובככל בעידן הרכב החשמלי כל רכב חשמלי מוציא ביצועים עדיפים, זה כבר מביך אפילו.

תקנות זיהום אוויר חדשות לא אוהבות רכבים חזקים. לחשמלי מאידך אין בעיה כזאת.

החיים הם לא 0-100 וכל רכב שיורד מ-8 שניות 0-100 זה רכב חזק מספיק כרכב משפחתי שיכול לעשות הכל ומהר. אבל בניגוד לחשמלי, לא צריך לחשב קילומטר, אין תאוצה שלחלק גורמת בחילות ותחושת חוסר נוחות כולל אותי, ואין ירידת ערך מפלצתית, פלוס מחיר סוללה בהמשך למי שלא מחליף דרך ליסינג כל 3 שנים.

בסה"כ הכללי ולאורך זמן חושב שזו תמורה טובה יותר לכסף לאורך זמן למי שקונה זאת כרכב משפחתי. עוד דבר מיוחד ומעניין בטורבו של מאזדה, הוא מאפשר תאוצה בכל טווח סל"ד ללא לאג, שזה ערך מוסף. עוד על הטורבו שלהם משניה 56

• אהבתי 4
פורסם

מי שמחפש כבישטח עם 200פלוס כוח סוס, יכול לבחור בקיה או יונדאי, שנמכרות במחיר דומה ולקבל צריכת דלק שהיא פי 2 יותר טובה. אני מבין את המצב של מאזדה, אבל למה זה בעיה שלי, שאין לה מנועים למכור? 

פורסם
לפני 8 דקות, guy.a כתב:

מי שמחפש כבישטח עם 200פלוס כוח סוס, יכול לבחור בקיה או יונדאי, שנמכרות במחיר דומה ולקבל צריכת דלק שהיא פי 2 יותר טובה. אני מבין את המצב של מאזדה, אבל למה זה בעיה שלי, שאין לה מנועים למכור? 

בגדול יש מן הצדק בדבריך. אבל מבחינת אמינות לאורך זמן המנוע 1.6T עובד יותר קשה ויהיה פחות אמין. בנוסף מערכת היברידית שיתרון כחדשה, חיסרון כישנה. מבחינת דלק  התקינה האמריקאית שונה מהאירופאית וקרובה לאמת וזה מה שמופיע במאזדה, התקינה האירופאית שמשתמשות בה הקיה ויונדאי רחוקה מאוד מהאמת וגם נתבעו על זה. מאמין שהם יהיו יותר חסכוניות אבל לא בהפרש ענק. במאזדה מערכת הטורבו המיוחדת שלהם נותנת הספק ליניארי מהרגע הראשון. צריך לראות איך זה יתבטא בעיר, פקקים, ונסיעה ממוצעת מול השאר בתנאים זהים, כי כמו שאמרת ההספק היה יכול להיות הרבה יותר גבוה, כנראה שכוילה לחיסכון על חשבון ביצועים.

לפני 24 דקות, bigzoltar כתב:

שמת לב שפרסמתי את המחירון של מאזדה מהאתר שלהם? נראה לי שזה קצת יותר מדויק 🙂.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...