Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תגיע לארץ? מזדה 3 טורבו AWD

פוסטים מומלצים

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בתאריך 25.6.2025 בשעה 06:54, guy.a כתב:

המאזדה היא לא הוט-הטצ' או סדאן ספורטיבית. היא אוטו משפחתי עם מנוע מחוזק. היונדאי מתחרה להונדה סיוויק טייפ אר. ולפי המחיר שנמכרת, היא נהפכת לספורטיבית המשתלמת ביותר. 

אני חושב שהאלנטרה N מתחרה של הגולף גיטיאיי ושל סיוויק SI ולא של גולף ר וטייפ אר. 

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 4 שעות, ניקו פ. כתב:

ולחשוב שלפני 5 שנים זה היה מחיר של חדשה מהיבואן ונחשב ליקר ביחס לסגמנט. 

לפני פחות משלוש שנים המחיר היה אפילו זול יותר. 137k

• מבאס 1
פורסם
לפני 13 שעות, Stangg כתב:

אני חושב שהאלנטרה N מתחרה של הגולף גיטיאיי ושל סיוויק SI ולא של גולף ר וטייפ אר. 

תסתכל על סרטונים ביוטיוב שמשווים בין הרכבים ותראה בדיוק כמה מושחזת האלנטרה N. 

פורסם
לפני 13 שעות, Stangg כתב:

האלטנרה N נמצאת בקטגוריה שלא קיימת באירופה כלל, אלא בצפון אמריקה.

היא כוללת גם את סובארו WRX ופולקסוואגן ג'טה GLI.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני שעתיים, itsik170 כתב:

האלטנרה N נמצאת בקטגוריה שלא קיימת באירופה כלל, אלא בצפון אמריקה.

היא כוללת גם את סובארו WRX ופולקסוואגן ג'טה GLI.

אני גר בצפון אמריקה… ונראה שהיא מתחרה של גולף סוברו wrx והונדה אס איי וגם מבחינת מחיר הן כולן דיי זהות. 

לפני שעתיים, guy.a כתב:

תסתכל על סרטונים ביוטיוב שמשווים בין הרכבים ותראה בדיוק כמה מושחזת האלנטרה N. 

לא יודע למה זה לא נותן לי לצטט את כולם אבל צירפתי סרטון השוואה של כמה מהמתחרות אצלנו כאן בצפון אמריקה. 

האלנורה עם הסוברוwrx וההונדה אס איי כולן נמצאות באותה משבצת. 

לפני 6 שעות, Avia כתב:

טעות.

נוסף סרטון וכולם מתומחרות אותו דבר בצפון אמריקה כשהסיוויק והגולף אר קטגוריה מעל. 

פורסם

פה SAVEGEGEESE AND CAR AND DRIVER השווה בין אלנטרה N גולף R סיוויק TYPE R. ההשוואה פה נעשתה על המסלול.  היונדאי זה אוטו ספורט לא גרסה מרוככת

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 22 דקות, guy.a כתב:

פה SAVEGEGEESE AND CAR AND DRIVER השווה בין אלנטרה N גולף R סיוויק TYPE R. ההשוואה פה נעשתה על המסלול.  היונדאי זה אוטו ספורט לא גרסה מרוככת

כנראה האוטו הזה איפה שהוא בין לבין. 

מבחינת מחיר הוא עולה אצלנו כמו הגולף גיטיאיי כשהR והטייפ ר יקרות יותר. 

פורסם
לפני שעתיים, Stangg כתב:

אני גר בצפון אמריקה… ונראה שהיא מתחרה של גולף סוברו wrx והונדה אס איי וגם מבחינת מחיר הן כולן דיי זהות. 

לא יודע למה זה לא נותן לי לצטט את כולם אבל צירפתי סרטון השוואה של כמה מהמתחרות אצלנו כאן בצפון אמריקה. 

האלנורה עם הסוברוwrx וההונדה אס איי כולן נמצאות באותה משבצת. 

נוסף סרטון וכולם מתומחרות אותו דבר בצפון אמריקה כשהסיוויק והגולף אר קטגוריה מעל. 

למה אתה חושב שהוא מקבל כאלו שבחים? כי הוא מתומחר בערך כמו הונדה si וגולף GTI רק שמביא פי כמה יותר תמורה וערך מכל רכב ברמת המחיר הזאת. הוא מכוון לרמה של הגבוהים (וגם לא נופל מהם) ומתומחר כמו הרכבים החמימים. 

והעניין הזה מודגש פי כמה בישראל, אם בארה״ב יש עוד רבע קייס לוואג (למרות שמפסידה בכל מבחן השוואתי שקיים על הפלנטה מול היונדאי הנ״ל) עם גולף שעולה דומה בזכות אולי פנים איכותי יותר או וואטאבר, פה בארץ היבואן שפעם היה מתמחר בצורה יפה את הרכבים שלו החליט כנראה לעשן קראק ועכשיו מבקש על הגולף פאקינג (זה עדיין לא נתפס) 305 אלף שקל ועל אוקטביה בינונית 270 אלף. במקרה של הסיוויק החמימה - אין ספק שאם היתה משווקת פה אז היו מתמחרים אותה סביב 270-280 אלף קל (תבדקו כמה ביקשו על הסיוויק ה״רגילה״)

האלנטרה הנ״ל שכאמור היא רכב פי כמה יותר טוב מאלו - 225,000 שקל. עסקה מדהימה בארץ אפילו יותר ממה שהיא בחול ביחס לשוק הקיים. 

פורסם
לפני שעתיים, Doron_Z כתב:

למה אתה חושב שהוא מקבל כאלו שבחים? כי הוא מתומחר בערך כמו הונדה si וגולף GTI רק שמביא פי כמה יותר תמורה וערך מכל רכב ברמת המחיר הזאת. הוא מכוון לרמה של הגבוהים (וגם לא נופל מהם) ומתומחר כמו הרכבים החמימים. 

והעניין הזה מודגש פי כמה בישראל, אם בארה״ב יש עוד רבע קייס לוואג (למרות שמפסידה בכל מבחן השוואתי שקיים על הפלנטה מול היונדאי הנ״ל) עם גולף שעולה דומה בזכות אולי פנים איכותי יותר או וואטאבר, פה בארץ היבואן שפעם היה מתמחר בצורה יפה את הרכבים שלו החליט כנראה לעשן קראק ועכשיו מבקש על הגולף פאקינג (זה עדיין לא נתפס) 305 אלף שקל ועל אוקטביה בינונית 270 אלף. במקרה של הסיוויק החמימה - אין ספק שאם היתה משווקת פה אז היו מתמחרים אותה סביב 270-280 אלף קל (תבדקו כמה ביקשו על הסיוויק ה״רגילה״)

האלנטרה הנ״ל שכאמור היא רכב פי כמה יותר טוב מאלו - 225,000 שקל. עסקה מדהימה בארץ אפילו יותר ממה שהיא בחול ביחס לשוק הקיים. 

המקום היחיד שבו היא כנראה טובה יותר זה במסלול ושם הייתי הולך על אופציות מעט שונות. 

ישבת פעם ביונדאי אלנטרה? נסעת עליה?

להגיד שהייתי לוקח אותה על הגולף ר או על טייפ אר? כנראה שלא והתמחור הוא בגלל שהאלנטרה מבפנים בנויה לאנשים נוסטלגיים שמתגעגעים לשנות ה2000 המוקדמות. 

לא חושב שישבתי בסלון זול יותר משל האלנטרה שלא לדבר על הרעשים שאתה שומע כשאתה נוהג ברכב. 

לגבי התמחור בארץ? אכן דיל מעולה בעיקר ביחס לתמחור השערורייתי של צמפיון. 

באותו מחיר האם יש סיכוי שהייתי לוקח את האלנטרה על פני הגולף? אין מצב. 

לפני 3 שעות, Avia כתב:

הוא לא בין לבין, הוא פשוט מתומחר מאוד אגרסיבי, במיוחד אצלכם שם.

הוא ישר בלבן של העיניים של הטייפ R.

ללא ספק התמחור מעולה וגם בארץ הוא מעולה. 

ויש לנו המון על הכביש. 

ועדיין גם כשהיא מתומחרת בדיוק כמו הגולף בחרתי בגולף. 

אם לבן אדם יש כסף אני לא רואה איך אפשר להתלבט בין הטייפ אר לאלנטרה. 

פורסם
לפני 3 שעות, Stangg כתב:

אם לבן אדם יש כסף אני לא רואה איך אפשר להתלבט בין הטייפ אר לאלנטרה. 

ואיפה עובר הגבול?

מדובר ב-356K מול 225K, לשני רכבים עם יכולות דינמיות ברות השוואה ושימושיות דומה.

אם הכסף הוא בכלל לא אישיו, מי בכלל פוזל לכיוון כל אחת מהאקונובוקס'ס האלה.

• רעיון טוב! 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...