Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 שעות, ArikB כתב:

אני לא מכיר רכב אחד שכן יש לו התראה קולית על בלם יד משוך. זה משהו שמרגישים מיד בתחילת הנסיעה. 

אולי יש באלי אקספרס משהו. 

אצלי יש, BMW 330e

מצד שני, אותו צליל נשמע כשנגמרים המים למגבים 😇

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 3 שעות, saay222 כתב:

לא צריך לפרק את כל הלוח, רק מספיק בשביל להגיע למנורת בלם היד

לא צריך לפרק את הלוח בכלל ולא צריך להגיע לנורה. 

קיים סיכוי טוב שהנורה היא נורת LED מולחמת למעגל המודפס בלוח ולהגיע אליה לא יתן כלום.

מתחת לידית בלם יד יש מתג "יוניט בלם יד", אפשר לקחת ממנו את הפלוס או המינוס תלוי מה הוא ממתג.

אבל כמו שכתבו כאן  זה יהיה פתרון די מעצבן שכן הזמזמם יזמזם כל הזמן כשהרכב מונע בעמידה עם בלם יד אז חייב להוסיף טריגר מצב הילוך. 

וגם לגבי מצב הילוך, לא נוגעים בלוח שעונים, את הטריגר אפשר לקחת מחיישן מצב בורר הילוכים. אבל זה כבר פרוייקט יותר קשה כי צריך להשיג את התרשים שלו בשביל לראות באיזה קו יש מתח כאשר הגיר ב D. 

פורסם
לפני 20 שעות, nadavd4 כתב:

נסה וואגיות מהשנים האחרונות, ב A3 שכורה נדלקה לי התראה קולית + נורה + טקסט בגלל שהיה חסר נוזל שמשות, ברכבים אחרים אתה תזכה להתראה כזאת אולי לפני שהמנוע מת.

אל תשוויץ... אולי הם מתריאים על חוסר בנוזל שמשות, אבל אני עדיין מעדיף כל יפני אחר מאשר גרמני עם תחזוקה יקרה ואמינות בריצפה 

• רעיון גרוע 1

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

בסוזוקי הטריגר הוא מהירות כמה קמ״ש. בדומה לנעילת דלתות באירופאיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 3.5.2025 בשעה 08:44, hans כתב:

לשפר הרגלים יותר קל וזול ויעבוד בעתיד עם כל מכונית שהיא...

בעיה להסביר את זה לנשים

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם (נערך)

מי כמוני יודע... אבל אם כבר אנחנו כאן, אני ממליץ לא ללכת בכלל לכיוון של הסברים אלא להתאמן על הרגלים. מכאני לגמרי. "מאמי בואי נעשה מעכשיו אחת שתיים שלוש וזהו בתחילת כל נסיעה" ואז לחזור על זה כמה פעמים עד שנצרב ההרגל במוח.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שוכחים ילדים. את מדבר האנדברייק?

לדעתי שווה להשקיע על באזר עם התניה.

קרה לחבר שנסע ככה רבע שעה וזה עלה לו בסט צלחות ורפידות אחורי (משהו כמו 2000 ש"ח).

• רעיון טוב! 1

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

נהיגה בפיזור דעת. זה לא רק לשכוח אמברקס. לך תדע מה עוד.

חבל שמגיל מסויים, לא(נשים) מסויימים, יש התנגדות פנימית לשינוי הרגלים.

אפשר ללמוד שיטות בסיסיות לזכור דברים.

למשל, בצורה  של דימיון מודרך.

או שינון מספר נקודות / סעיפים לפני תחילת נסיעה. (אפשר לרשום על פתק, שיהיה בתא כפפות למקרה הצורך).

כמו ראשי תיבות בצבא. (פק"ל)

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

Sticky note על לוח השעונים שכתוב בו לשחרר בלם יד בתחילת נסיעה. אחרי חודש זה יהפוך להרגל, לא משנה אם זה גברת או גבר.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 44 דקות, SlowRide כתב:

Sticky note על לוח השעונים שכתוב בו לשחרר בלם יד בתחילת נסיעה. אחרי חודש זה יהפוך להרגל, לא משנה אם זה גברת או גבר.

מחזק. אחרי שאשתי גמרה 2 מצברים כי שכחה את האורות, ואחרי שהיא הבינה שברמזור עם הומלסים כדאי מאוד שהרכב יהיה נעול - יש דף מודפס בפונט ענק על הדשבורד שמזכיר לה "אורות דלתות". עובד יופי.

• מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
בתאריך 4.5.2025 בשעה 15:14, Muzic4Ever כתב:

קרה לחבר שנסע ככה רבע שעה וזה עלה לו בסט צלחות ורפידות אחורי

בנסיעה הראשונה שלי כנהג חדש ללא מלווה שכחתי להוריד את הנדברקס

אחרי 40 ק"מ של נסיעה בינעירונית (ווידוא הריגה לברקסים...) נכנסתי לעיר והייתי צריך לעצור ברמזור, לוחץ ברקס - לא נותן כלום

שרפתי שני רמזורים של אדום מלא, כמעט גילחה אותי סמיטריילר, עד שאחרי 100 מטר עליתי על אי תנועה גילחתי כמה עציצים והרכב נעצר,

תוצאות הנזק - ערוגה מושחתת, צלחות ורפידות חדשות, ואחי לא נותן לי יותר את הרכב... מאז אני לא מרים יותר את הנדברקס בסוף נסיעה...😄

עריכה אחרונה על ידי shlomiko
  • מצחיק 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...