Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 Picasso מנוע 1.6 165 כ"ס בנזין - מוצלח ?

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה יכול לראות כאן את הניסיון המצטבר שלי עם אחד -

רכב משפחתי בתכנון פנים מעולה.  המנוע ומערכותיו לא חף מבעיות גם בגירסה הזו.

יחד עם זאת אם היה חוזר לייצור בגרסת ה180 כס הנוכחית או דיזל מוצלח,  הייתי שוקל לרכוש כזה במקום הנוכחי.  היתה לי השכרה לכחודש של יונדאי טוסון היברידי באיסלנד שאיששה לי את יתרון תכנון הפנים של הפיקאסו (וגם הוכיחה שרכב קוריאני חדש חדש [7000 קמ] בהחלט יכול להדליק נורת מנוע (מערכת פליטה לפי המכונאי שקפץ לבדוק) וגם להגיע בהמשך למצב חרום (הילוך 3 באוטומט בלבד).  כך שהכל אפשרי....).

פורסם

יתרונות: נח - חזק - מרווח - זול לרכישה - אפשר לחסוך ביטוח מקיף עקב השווי הנמוך

חסרונות: אחזקה יקרה + כאב ראש בהתעסקות עם תקלות

דעתי האישית - שווה להיכנס לסיפור הזה רק אם יש רכב נוסף בבית, ורק אם יש לך גישה וידע טכני להבין את התקלות האפשריות ולהתארגן עם חלפים איכותיים מחו"ל.

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 14 שעות, Deutz912 כתב:

האם סיטרואן C4 Picasso מנוע 1.6 165 כ"ס בנזין - מוצלח ?

תודה

במילה אחת - כן.

בשתי מילים - כן, אבל.....

היות והפיקאסו היא, בעיני, המיניואן 7 מקומות הטוב ביותר בתקציב זול, ומהווה תמורה מעולה לכסף, הפכתי אותה ל"מכונית הדגל"

שאני ממליץ עליה ללקוחות עם תקציב מוגבל, ובתנאי שמודעים לנקודות הבאות:

• מנוע 1.6/165 כ"ס לא חף מתקלות. הנפוצות שבהן: מובילי שסתומים כושלים שגורמים לבריחת שמן דרך ראש המנוע. תיקון של מעל 3000 ש"ח, יכול לחזור בתדירות של 80-100K ק"מ. משאבת מים - תיקון של מעל 2000 ש"ח. מצערת כושלת 700-2000 ש"ח בין חידוש/ניקוי/חדש.
  • רכב שעובד לרוב קשה מאד ולכן יש להקפיד לבדוק פלסטיקות שבורות בפנים, ובייחוד מה שקשור למזגן האחורי. אלקטרוניקה מורכבת מאד, רגישה יחסית לתקלות בשל שימוש קשוח ברכב. עדינות ונינוחות בתפעול באופן כללי = חיים ארוכים יותר ללא תקלות.
  • טיפול מקצועי ובזמן - פשוט הכרחי על מנת לשמור על אורך חיי המנוע ושאר המערכות. מוסך ללא ידע וציוד דיאגנוסטי מתאים פשוט ייזיק לרכב עד לרמת השבתה או חוסר כדאיות כלכלית להמשיך ולתקן. ברור שיש להשתמש רק בשמנים משובחים עם התקן הנוכחי  PSA B71 2297 
  • אהבתי 4

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני 21 דקות, הלוחש למכוניות כתב:

במילה אחת - כן.

בשתי מילים - כן, אבל.....

היות והפיקאסו היא, בעיני, המיניואן 7 מקומות הטוב ביותר בתקציב זול, ומהווה תמורה מעולה לכסף, הפכתי אותה ל"מכונית הדגל"

שאני ממליץ עליה ללקוחות עם תקציב מוגבל, ובתנאי שמודעים לנקודות הבאות2297 

אולי תציע להם את גרסת ה 1.6 טורבו דיזל המוצלח ?

פורסם
לפני 3 שעות, elera כתב:

@Deutz912

לא עדיף הדיזל 2.0 ליטר?

(או אולי בשנים מסוימות ה-1.6 דיזל היה רק בגרסת ה-5 מקומות.)

האמת שאינני מכיר את הדיזל 2.0, ויש את ה 1.6 בגרסא של 7 מקומות אבל זה לא מצוי, מצאתי רק מודעה אחת ביד 2 במחיר קצת גבוה

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/i6189pyl

מניסיון עם C4 1.6 ועם עוד רכב עם אותו מנוע אם אתה מבטל את האוריאה אתה רואה ממנו רק נחת (היה לי איזה בעיה שיצא מעט עשן שחור זה נגרם כנראה עקב שאני כמעט ולא נוסע בינעירוני ורכב דיזל כזה עם אוריאה מבוטלת צריך נסיעות בנעירוניות, לאחר נסיעה בינערונית של 200 ק"מ ותוסף, העניין סודר)

• מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...