Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, taranta כתב:

גם לטלוויזות אפשר לחסום ברמת הרשת\ראוטר.

איך עושים את זה? לראות יוטיוב ב-LG ללא פרסומות?

לפני 5 שעות, hans כתב:

במחשבים עוד אפשר לשחק "חתול ועכבר" עם תוספים שמנסים להתעדכן, בטלוויזיות - תשכחו מזה. לשלם. או לא לצרוך...

בטוח אי אפשר? לחסום את הפרסומות ביוטיוב זו מצווה.

חבר הפורום @taranta טוען שאפשר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מגניב, בדקתי עכשיו במצב incognito ללא חיבור לחשבון היוטיוב שלי ונראה שה DNS שמוגדר על הראוטר בבבית לבדו חוסם את הפירסומות גם כן.

גם לא סיפור יקר מדיי. עלה 17 דולר כמדומני לשלוש שנים ותומך עד 9 מכשירים (לצורך העניין ראוטר נחשב מכשיר אחד אפילו שמחוברים אליו 100)

image.thumb.png.87f4034859012e54191c2331fd6c6d9b.png

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, garicho כתב:

מעניין מה התוכן שאתה צורך שזה הפרסומות שמופנות אליך. אף פעם לא ראיתי פרסומת כזאת. הפרסומות שלי הן בעיקר לגו או אולד ספייס…

אצלי:

מסטיק אורביט ללא סוכר

פרש גו מנטוס

אתה לא אתה כשאתה רעב (סניקרס)

קינדר בואנו.

עכשיו כשאני רושם הכל ברצף, יש מצב שהם יודעים שאני סוכרתי? 🤣

• מצחיק 1
פורסם
לפני 5 שעות, garicho כתב:

מעניין מה התוכן שאתה צורך שזה הפרסומות שמופנות אליך. אף פעם לא ראיתי פרסומת כזאת. הפרסומות שלי הן בעיקר לגו או אולד ספייס…

מטורגט ישירות למשפחות דתיות עם ילדים. מניסיון שלי ושל חברים.

פורסם

בטלוויזיה חכמה אנדרויד - תוריד תוכנה שנקראת afv downloader.

לאחר כניסה אתה מחפש בחיפוש שלהם Smart Tube.

מוריד ומתקין את הstable  וזהו אין יותר פרסומות ביוטיוב. חשוב לציין שצריך לתחזק את זה, ולהתקין מדי פעם את הגרסאות החדשות.

• אהבתי 1

Peugeot  5008 2023 

פורסם

כמו שכתבו פה, מה שהם עושים כ"כ מעצבן שזה רק מגביר את החשק ללכת נגד.
כנ"ל אצלי, התחיל לפני שבועיים. התקנת AdBlocker Ultimate פתר את הבעיה.
למי שמעוניין לצפות בטלפון ללא פרסומות (אנדרויד) תורידו YouTube ReVanced, זה מאוד פשוט, ויש לכם youtube בלי פרסומות וניתן להזין כשהמסך כבוי.
מידי פעם צריך לעדכן גרסה(ממש פשוט).

• רעיון טוב! 1

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, Muzic4Ever כתב:

טוב, מעניין. זה עובד כבר שנים ללא בעיות..

עובד - בוודאי, אני לא מתווכח על זה.

אבל זה מעמיד את החשבון שלך בסכנה ביום שבו יוטיוב יחליטו שבא להם לסגור את הפרצה.

כמו שג'ימייל חוסמים את החשבון כשמתגלה הפער בין גיל המוצהר וכיו"ב, בשירותים מסוימים.

לפני 5 שעות, Shmelov כתב:

בטוח אי אפשר? לחסום את הפרסומות ביוטיוב זו מצווה.

חבר הפורום @taranta טוען שאפשר.

LG סגורים חזק יחסית.

הצעה פשוטה עד כדי טמטום - תחבר את המחשב לטלוויזיה ותציג את הדפדפן האהוב עליך עם כל התוספים הדרושים... זה מה שאני עושה עם האתר של פורמולה 1 - יש לי חשבון חוקי לעילא עם אפליקציה בטלפון ומה לא, אבל אין אפליקציה לטלוויזיות LG, אז מסתדרים.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני כשעה, taranta כתב:

מטורגט ישירות למשפחות דתיות עם ילדים. מניסיון שלי ושל חברים.

מעניין למה הם מטרגטים דתיים ולא חילונים. הרי הפרסומות האלה עולות כסף. אני יודע שלא קשור ישירות לשרשור, סתם מעניין..

פורסם
לפני 48 דקות, hans כתב:

עובד - בוודאי, אני לא מתווכח על זה.

אבל זה מעמיד את החשבון שלך בסכנה ביום שבו יוטיוב יחליטו שבא להם לסגור את הפרצה.

האמת, שהם יעשו לי טובה גדולה. העברתי מהם כבר הרבה "שירותים" כמו דפדפן ומנוע חיפוש (Edge), מנהל סיסמאות (Bitwarden), מייל (Proton) וניווט (Sygic) כי הרגשתי שהם כבר יותר מדיי חודרים לחיים עם איסוף המידע שלהם. 

אולי אם יחסמו את החשבון לגמרי זה ידחוף למצוא חלופות ראויות ופחות פולשניות גם לשאר השירותים.

פורסם (נערך)
לפני 18 שעות, Muzic4Ever כתב:

לפני 18 שעות, Muzic4Ever כתב:

חברים, יש היום אתרים שמוכרים פרימיום חוקי למהדרין (צירוף לחשבון משפחתי) ב 30 דולר שנתי. בשביל 10 שח בחודש לא כדאי לסבול.

ככה יש לכם סרטונים בכיף בלי פרסומות או קידומים ואפילו מיוזיק. בכל המכשירים. מחשב, סמארטפון,  טאבלט, סטרימר ובעצם כל מכשיר שחשבון הגוגל שלכם מקושר אליו ללא הגבלה.

מופיע שם 50 דולר לשנה, זה כבר כמעט כמו המחיר הרגיל, לא?

עריכה אחרונה על ידי Yondalar
פורסם
לפני 4 דקות, garicho כתב:

מעניין למה הם מטרגטים דתיים ולא חילונים. הרי הפרסומות האלה עולות כסף. אני יודע שלא קשור ישירות לשרשור, סתם מעניין..

תכלס? בלי פוליטקלי קורקט? החילונים לא מפריעים להם. על פי רוב הם ככה כבר דיי בידיים שלהם. מה מבדיל בין גוי לבין חילוני מצוי (בלי לפגוע באף אחד כמובן)  הבשר? שזה עבר ברית מילה והוא לא?

הרי לדעת התורה, כל מה שאמור להבדיל אותך מאומות העולם זה שמירת מצוות ולימוד התורה. ברגע שאין לך לא את זה ולא את זה - המטרה שלהם הושגה. ובעצם אין שום דבר מיוחד ב"עם הנבחר" לעומתם.

הדתיים עומדים להם כמו עצם בגרון ולכן מנסים יותר להעביר אותם על דתם. אם כבר חנוכה בפתח- זה בדיוק מה שניסו לעשות היוונים. עולם כמנהגו נוהג, רק הפרצופים השתנו קצת.

אגב, בשיחה עם לא אחד ולא שניים מהם. הם מאמינים שהגאולה שלהם תגיע מיד לאחר של עם ישראל ואז ימ"ש יגיע לירושלים וינצר את כולם. למי שתהה מדוע הם רוכשים כל כך הרבה נדל"ן דווקא שם.

לפני 2 דקות, Yondalar כתב:

50 דולר לשנה זה כבר כמעט כמו המחיר הרגיל, לא?

50 דולר לשנה זה כבר כמעט כמו המחיר הרגיל, לא?

2024-12-16 19_21_02-[GamsGo] Auto-Renewal Activation of YoTube Is Successful.png

פורסם

אני כבר מעל שנתיים משלם על יוטיוב פרימיום, אולי כי אני צורך יוטיוב באופן די קבוע, במצבים שבהם אני לא יכול ללחוץ 'דלג' (שומע סרטונים במהלך נהיגה עם מסך כבוי או שם את זה ברקע כשאני עושה מטלות בבית)

ההוצאה כל כך זניחה ולא מורגשת, הזמן שלי יקר יותר מאשר ללחוץ על 'דלג' ולהתעצבן. מי שמשתמש יותר מכמה שעות בשבוע - לא ברור לי למה לחפש פתרונות אחרים מאשר לשלם כמה שקלים בחודש ולשכוח, העיקר לא לצאת 'פראייר'

לפני 7 שעות, garicho כתב:

גם אני מקבל פרסומות של מיסיון בכל מיני מקומות. אני מתגעגע לנשואות המבוגרות שקרובות לביתי

עריכה: רק דיברנו

image.png.72b6699b9782fd2050b708d174cff2f2.pngר

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • אחראי פורום
פורסם

כנ"ל, משלם לפרימיום, מרוויח על הדרך את המיוזיק שלאחר ספוטיפיי ודיזר עושה את ההתאמות הכי טובות לטעם שלי.

יוטיוב זה מזמן הטלוויזיה החדשה שלי, הסכום זניח והשקט באוזניים שווה הכל.

• אהבתי 3

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני שעתיים, Electron כתב:

למי שמעוניין לצפות בטלפון ללא פרסומות (אנדרויד) תורידו YouTube ReVanced, זה מאוד פשוט, ויש לכם youtube בלי פרסומות וניתן להזין כשהמסך כבוי.
מידי פעם צריך לעדכן גרסה(ממש פשוט).

פשוט אולי לאנשים טכניים, אבל מורכב למשתמש הממוצע וגם לא הכי בטוח.

נתחיל מכך שהאפליקציה לא מוכרת ע"י גוגל, כך שצריך להוריד אותה מאתר חיצוני ואז להיכנס להגדרות של הטלפון שלך ולפתוח את האפשרות להתקין אפליקציות 'לא בטוחות', מה שגם עשוי להפר את האחריות במקרים מסויימים. נניח ועשית את זה, עכשיו צריך לתת לאיזו תוכנה עלומה בלי אבא ואמא גישה מלאה לטלפון שלך, ולמי תבוא בטענות אח"כ אם הם יחליטו לשאוב ממנו נתונים או למכור את הזהות שלך לצד ג'? הרי אתה בעצמך פרצת לעצמך את הטלפון כדי לאפשר את זה... לבסוף, מה ש-revanced עושה זה להתלבש על אפליקציית היוטיוב הקיימת שלך ולזייף חשבון פרימיום. אפשר להתווכח על המוסריות של חוסמי פרסומות או דפדפנים כמו Brave, אבל פה זה כבר להשתין מהמקפצה. וכל זה בשביל שאחרי חצי שנה האפליקציה תפסיק לעבוד ואז תצטרך לחזור על כל התהליך ה'פשוט' הזה. בחייאת.

יש אנשים שזה מתאים להם וזה סבבה, אבל לא הייתי ממליץ על revanced כפתרון אוניברסלי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...