Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא זוכר מתי התחילו עם הפרסומות ביוטיוב אבל זה לא בטוח היה ככה לפני שנה. אני מדבר על מחשב נייח שיש לו חוסם פרסומות.

אז מה שקרה זה שבחודשים האחרונים הופיעו פרסומות אבל בפועל מדובר היה בשקופית שהופיעה לשתי שניות בתחילת הסרטון. אבל פתאום הפרסומות ממש מתחילות בתחילת כל סרטון וזה ככה רק בשבועות האחרונים. עכשיו יש אפילו שתי פרסומות של דקה וחצי לפחות לפני כל סרטון וזה כבר בלתי נסבל בעליל. גם אתם נתקלים בתופעה או רק אני? כי זה נראה שהם הצליחו להתעלם מהחוסמי פרסומות 

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנושא נדון כאן בהרחבה והקונצנזוס הוא שמומלץ להשתמש בדפדפן Brave במחשב ובטלפון שחוסם בינתיים את כל הפרסומות בהצלחה. בתור בונוס, בטלפון הוא גם מאפשר לנגן סרטונים ברקע תו"כ שימוש באפליקציות אחרות.

• רעיון טוב! 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ומה אני עושה ביוטיוב בטלוויזיה? LG אם זה משנה.

אגב פות"ש- התופעה לדעתי התחילה לפני הדיון שמוזכר לעיל, פרסומות אפילו נכנסו לכאן11 (שלא מפרסמים) ואפילו לקליפים שהעליתי מהמשתמש שלי, דבר שבוודאות לא היה קודם.

בנוסף, הפרסומות התארכו, המינימום נהיה 20-30 שניות עד שבכלל יש כפתור דלג.

פורסם

זוועה ומזעזע. פשוט בלתי נסבל.

לי לפעמים קורה גם שלוש פרסומות לפני הסרטון, פעם ראשונה "הלאה" פעם שניה "הלאה" פעם שלישית "דילוג".

ואם זה סרטטן קצת יותר מתשע דקות אז יש באמצע עוד איזה שתי כפולות של פרסומות.

עצביםםםם.

פורסם

חוסמי הפרסומות הוותיקים הפסיקו לעבוד בכרום בגלל שינוי של גוגל. צריך להתעדכן לחדשים, שעובדים קצת פחות טוב (ובגלל זה גוגל הכניסו את השינוי הזה).

תנסה את החוסם פרסומות הזה: https://chromewebstore.google.com/detail/ublock-origin-lite/ddkjiahejlhfcafbddmgiahcphecmpfh?hl=en&pli=1

הגרסה הרגילה שלו הייתה הטובה ביותר, מאז השינוי היא עובדת רק בפיירפוקס. גרסת הלייט מותאמת לשינויים של גוגל.

פורסם

חברים, יש היום אתרים שמוכרים פרימיום חוקי למהדרין (צירוף לחשבון משפחתי) ב 30 דולר שנתי. בשביל 10 שח בחודש לא כדאי לסבול.

ככה יש לכם סרטונים בכיף בלי פרסומות או קידומים ואפילו מיוזיק. בכל המכשירים. מחשב, סמארטפון,  טאבלט, סטרימר ובעצם כל מכשיר שחשבון הגוגל שלכם מקושר אליו ללא הגבלה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש דוגמא לדיל כזה?

ממזמן מתחשק לי להפסיק להיות המוצר שלהם, במקום פרסומות הם התחילו לשים כל מיני שירים של אמנים סוג ז' וזה עולה על העצבים. מצד שני זה כל כך מעצבן שאתה עוד יותר לא רוצה לשלם.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כבר שנים שאני בפיירפוקס ושם אין בעיה (עם UBLOCK ORIGIN). מעריך שחסימה ברמת הראוטר (PIHOLE וכדו') תעזור לבעלי דפדפן כרום.

• רעיון טוב! 1
פורסם

חבר'ה, תתרגלו, נגמר תור הזהב של הכול חינם בהייטעקס. אותה תופעה בדיוק מתרחשת בכל ספקי השירות /saas / קבלני משנה בעבודה היומיומית שלי - אין יותר "חשבון חינמי" בשום מקום כבר. במחשבים עוד אפשר לשחק "חתול ועכבר" עם תוספים שמנסים להתעדכן, בטלוויזיות - תשכחו מזה. לשלם. או לא לצרוך...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם לטלוויזות אפשר לחסום ברמת הרשת\ראוטר.

אני אישית בעיקר חוסם כי הם דוחפים פרסומות של מיסיון, לא משנה כמה אני מדווח עליהן. ביום שבו לא אוכל לחסום כנראה שאוריד את צריכת היוטיוב שלי משמעותית.

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

יש דוגמא לדיל כזה?

ממזמן מתחשק לי להפסיק להיות המוצר שלהם, במקום פרסומות הם התחילו לשים כל מיני שירים של אמנים סוג ז' וזה עולה על העצבים. מצד שני זה כל כך מעצבן שאתה עוד יותר לא רוצה לשלם.

בבקשה:

https://ar.gamsgo.com/

שימו לב. זה עובד בתנאי שאתם לא קשורים לקבוצה משפחתית כרגע. במידה וכן, ואתם רוצים "לעבור" משפחה יש תקופה צינון של שנה (!) לפני שתוכלו להצטרף למשפחה חדשה.

לכן ממליץ שאם נרשמים לסמן חידוש אוטומטי וכך אין סיכוי שיוציאו אתכם מהמשפחה בסוף התקופה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

לפי התנאים של יוטיוב כל חברי המשפחה צריכים להצהיר על אותה כתובת מגורים... אם לא אכפת לכם להתעסק עם סכנה של חסימת חשבון - בהצלחה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אכן, חשבון משפחתי זה לא "חוקי לגמרי" כמו שנכתב למעלה, וכל ענקיות הסטרימינג נלחמות בזה.

פורסם
לפני 4 שעות, taranta כתב:

גם לטלוויזות אפשר לחסום ברמת הרשת\ראוטר.

אני אישית בעיקר חוסם כי הם דוחפים פרסומות של מיסיון, לא משנה כמה אני מדווח עליהן. ביום שבו לא אוכל לחסום כנראה שאוריד את צריכת היוטיוב שלי משמעותית.

מעניין מה התוכן שאתה צורך שזה הפרסומות שמופנות אליך. אף פעם לא ראיתי פרסומת כזאת. הפרסומות שלי הן בעיקר לגו או אולד ספייס…

• תוכן חדש...