Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 27.2.2025 בשעה 00:03, BeBest כתב:

שנה שעברה ביטחתי בAIG ב5,677 חובה+מקיף סונטה 21 עבור כל נהג מעל 24.

אני צריך לחדש את הביטוח עד סוף מרץ, בינתיים קיבלתי הצעה אוטומטית במייל מAIG ע"ס 5,754 עבור אותם תנאים.

גם בשנה שעברה קיבלתי הצעה כזו אוטומטית במייל ובטלפון ירדו בעוד כמה מאות ש"ח, אז מאמין שהשנה תהיה לי הוזלה יפה עוד לפני מו"מ עם חברות אחרות.

תקופת החידוש מתקרבת, התחלתי לבדוק קצת.

היום בדקתי ב wobi, ליברה, 9 מליון וביטוח ישיר.

בכולם ההצעות התחילו מ-5 ספרות.

מעניין איך AIG מציעים חצי.

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מאוד תלוי. אצלי למשל, aig לא היו הכי זולים מבין ההצעות שקיבלתי. אפשר לומר כמעט הכי יקר. 

הכי טוב להתקשר ולהתמקח על המחיר, ולא לסגור לפי ההצעה שמקבלים באינטרנט. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

איסוזו טרופר 2002.

עבר נקי, נהג אני בלבד.

חובה 1400, צד ג' 1450. זהה לשנה שעברה.

אין לי טעם לבטח מקיף אפילו אם מישהו היה מוכן (אף אחד לא מוכן)  כי:

1. לא רוצה להגיע שמצב של אובדן להלכה -- רוצה את האוטו. הם הולכים ונכחדים ואין להם תחליף טוב ברמת המחיר הזו ואפילו בכפול. 

2. שווי הרכב בפועל פי 3 מהמחירון שלו, אז מה אקבל אם יגנב או יטוטל.

איפה היתה הבעיה השנה?  שירותי דרך ושמשות/מראות, ועל זה דרשו תוספת חסרת תקדים של 850 ש"ח

שנה שעברה היה 300. 

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)

טויוטה קורולה 2006

שנה שעברה שילמתי בביטוח ישיר 6,500 בעיקרון סוכם על 6,200 אבל בגלל שלא הצלחתי להוציא טופס היעדר תביעות על הרכב של אבא שלי המחיר עלה

כיום אני בן 25 עם שלוש שנים רשיון וחידשתי בAIG ב5,300 עם פוליסה יותר טובה בכל פרמטר חוץ מזה שאין ביטוח פנסים ומראות כי הם לא מבטחים פנסים ומראות לרכבים מתחת 2009

(דבר שמלכתחילה הסתפקתי אם שווה כי כל החברות דורשות השתתפות עצמית של 250 ש''ח ואפשר למצוא פנסים ומראות לרכב שלי חדשים ב300 ש''ח והרבה פחות אם זה מפירוק)

אני משער שהייתי יכול יכול ללחוץ את ביטוח ישיר כדי לקבל מחיר נמוך יותר בכמה גרושים אבל הפוליסה של AIG עולה עליה בכל הבחינות 

עריכה אחרונה על ידי tan tan
פורסם
בתאריך 12.3.2025 בשעה 11:44, אלעדית כתב:

איפה חובה 1400 בלי מערכות בטיחות?

במקרה הזה, שלמה. 

תאמת לא ידעתי שמערכות בטיחות משפיעות על החובה. יש בלמים...

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אז הגיע זמני לחדש את הביטוח ואשתף את התובנות שעלו לי מהחידוש הזה:

1. לפחות אצלי, חלה הפחתה בדמי הביטוח - כ-35% ירידה במקיף, ועליה של כ-3% בחובה. מה שהביא לביטוח של מקיף+חובה לפוקוס 21 בסך של 3560 ש"ח. (שני נהגים נקובים מעל 50, ללא תביעות).

2. להתחיל לבדוק מוקדם. אני התחלתי לבדוק קצת יותר מחודש לפני סיום הביטוח, אבל סוכן אחד אמר לי לחכות לתחילת חודש כי אז מתעדכנים מחירי הביטוח. בכל מקרה - חוסר הלחץ מבחינת זמנים נתן לי את אורך הרוח לתחר בין החברות השונות.

3. שוב - חברות הביטוח יוצרות לעצמן עבודה... במקום לתת את המחיר הטוב ביותר דרך הרשת, הן שמות שם מחיר גבוה ואז מתחילות להספים אותך בטלפונים.

4. מצד שני, תמיד כדאי לענות לטלפונים. יותר מחברה אחת הורידה לי מחיר בכמעט 20% על השיחה הראשונה (במקיף).

5. החברה שנבחרה לבסוף - היא לא חברה שאנחנו שומעים עליה יותר מדי - "ביטוח חקלאי". הגעתי אליה במקרה לאחר שראיתי שהיא מצטיינת במדדי השירות של משרד האוצר (https://www.gov.il/he/pages/guide_0008). ההצעה שלה היתה הכי זולה ובנוסף מבחינת סעיפי הביטוח היתה שווה לאחרים.

6. עכשיו נותר לי רק לענות לעוד 20 טלפונים של חברות אחרות ולהסביר לנציגים חסרי שירות שביטחתי במקום אחר. (מעדיף לא לחסום את הטלפונים האלו כדי שלא אתקע עם זה בביטוחים אחרים או בשנה הבאה).

• אהבתי 5
פורסם

אני מתחיל את הבירורים סביב 5-10 בחודש שבו הביטוח מסתיים. אין טעם להקדים לחודש קודם כי צריך להמתין לעדכון של תחילת החודש.

יש חברות שרושמות אותך וממשיכות להספים, הכי גרועה ביטוח ישיר שמפגיזה בסמסים, כולל ניסוחים "מאיימים" של מה יקרה אם לא תחדש,ביטוח.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שנה שעברה התבדתי כשחשבתי שמחיר הביטוח שלי יירד, מעניין מה יהיה השנה.

שנה שעברה מילאתי את הפרטים שלי באחד מאתרי ההשוואות ואז קיבלתי טלפונים עם הצעות לא רלבנטיות - נראה לי שזו "הטקטיקה" שדפקה אותי.

מה אתם ממליצים לעשות?

יש זמן לבדוק הצעות בנחת, הביטוח נגמר בסוף חודש הבא.

AIG כמידי שנה שולחים כבר שלחו לי למייל הצעה אוטומטית.

פורסם

לפני חודש AIG שלחו לי את ההצעה 5 שבועות לפני החידוש. זו היתה, פחות או יותר, גם הסגירה. היחידים שהציעו הצעה זולה ב-200 ש״ח היו הפניקס, אבל עם המגבלה של רק מוסך הסדר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 דקות, BeBest כתב:

שנה שעברה התבדתי כשחשבתי שמחיר הביטוח שלי יירד, מעניין מה יהיה השנה.

שנה שעברה מילאתי את הפרטים שלי באחד מאתרי ההשוואות ואז קיבלתי טלפונים עם הצעות לא רלבנטיות - נראה לי שזו "הטקטיקה" שדפקה אותי.

מה אתם ממליצים לעשות?

יש זמן לבדוק הצעות בנחת, הביטוח נגמר בסוף חודש הבא.

AIG כמידי שנה שולחים כבר שלחו לי למייל הצעה אוטומטית.

להתקשר בעצמך לחברות הביטוח. המחיר יהיה עדיף מאשר,באתר השוואות.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, yulianx כתב:

להתקשר בעצמך לחברות הביטוח. המחיר יהיה עדיף מאשר,באתר השוואות

לדעתי יתרון נוסף שאתה לא מפזר את הפרטים שלך בהמון מקומות. לדעתי זה בעייתי.. ולכן נמנע מזה.

כן יכול לתת מילה טובה לביטוח ישיר שעכשיו החזירו לי כמעט 450 שקלים על מקרה ביטוחי שלא הייתי אשם בו.

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

ואגב, מסתבר שלעשות ביטוח לשני נהגים זול מאשר לנהג אחד. זה משהו שרק השנה גיליתי כנציגה ב מיליון גילתה לי, ואכן המחיר היה זול יותר.

• מעניין 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם בביטוחים עסקינן - לידע אם מבטלים פוליסה ומחדשים לאחר יותר משלושה חודשים העבר הביטוחי לא נשמר

לכן עדיף לעשות הקפאה וכך הוותק נשמר אפי' אם היה פער של כמה שנים

אני לא ידעתי את זה ולכן אבא שלי שילם 400 שקל נוספים בגלל שהיה לו חסר של 4 חודשים בעבר הביטוחי,

וזה למרות שכל אותה תקופה הוא נסע על הרכב השני בבית שרשום על שם אחי

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...