שלום חברים,
אני זקוק לעזרתכם ועצתכם. ב-12 בינואר 2025 קיבלתי קנס מפקח שעלה לאוטובוס. לדעתי, הקנס אינו מוצדק ולכן כבר ביום למחרת, ה-13 בינואר, הגשתי ערעור דרך האתר של משרד התחבורה.
לצערי, חלפו כבר למעלה מארבעה חודשים (!) ומשרד התחבורה טרם השיב לפנייתי. לפני כשבוע קיבלתי מכתב הביתה מאגד, המהווה התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים בגלל אי תשלום הקנס.
באותו יום בו קיבלתי את המכתב, שלחתי הודעה דחופה לשירות הלקוחות של אגד דרך WhatsApp, אך לא קיבלתי כל מענה. היום ניסיתי ליצור איתם קשר טלפונית ונאמר לי שהטיפול בקנס הועבר כבר לחברת גבייה, מכיוון שעברו יותר מ-60 יום מהאירוע.
כשציינתי בפני נציגת השירות שערערתי על הקנס, היא טענה שהערעור הוא מול משרד התחבורה ולא מולם. הבעיה היא שאין לי מושג כיצד ליצור קשר ישיר עם משרד התחבורה בנושא הערעור שלי ולקבל עדכון סטטוס.
אני מרגיש אבוד ולא יודע כיצד להתקדם. האם מישהו נתקל במצב דומה? אני חושש מההתראה לפני התביעה ששלחו לי מאגד.
אודה מאוד לכל עזרה או הכוונה!