Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בדיוק אתמול בערב בחדשות במהדורה המוקדמת בערוץ 12 היה כתבה נרחבת בנושא ובה דווח שדווקא מחירי ביטוחי הרכב רק צפויים להמשיך לעלות בשנים הקרובות

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
  • תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המאזדה 08 1.6 ליטר 6 כריות אוויר חובה 4200 ש'.

הספארק 14 1.0 ליטר 6 כריות אוויר+esp החובה 2200 ש'. לא מכירים במוביליי המותקן (היה שרשור נפרד בנושא😁).

אותו מבטח, אותו נהג ראשי (בן 19, שנתיים רשיון, ללא תאונות, ב"ה).

ביטוח ראשון התחיל ביוני, ביטוח שני התחיל לפני שבועיים.

לחתולהו הפתרונים איך הם מחשבים סיכונים...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

עלייה של 100% במחיר הביטוח המקיף בשנה, תודה AIG.

המוקדנית טוענת שזה רכב גניב, מעניין מי מוצא עניין בלגנוב עגלה שיש ממנה 150 יחידות בארץ.

4a00cbd6-7159-4330-b4fe-6a0120f9ec48.jpeg

• מבאס 7
פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, saar5555 כתב:

זה בדיוק מה שאני אומר. 

אם הרכב מתיישן, וכלכלית, שווה פחות (בטח אוטו חדש שכל לשנה ערכו יורד בהרבה) למה הביטוח שלו עולה? וכשתמיד אני שואל סוכני ביטוח על זה, אין להם תשובה. 

כי חברות ביטוח מפסידות כסף בגלל מכת גניבות/התייקרות כללית של מכוניות/העובדה שהיום אחרי תאונה בינונית רכב מורד מהכביש כי התיקון יקר מידי/חלפים התייקרו. כתוצאה מכך המחירים עלויות ביטוח מתייקרות אצל כולם למרות שהרכב רק הולך ומתיישן.  אם אינני טועה זו כבר השנה השלישית או הרביעית שהמקיף שלי התייקר למרות שהרכב רק הולך ומתיישן. אין לי שום תביעה/תאונה ב-15 השנים האחרונות.

עריכה אחרונה על ידי Cranky_CPA
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, Loder כתב:

המוקדנית טוענת שזה רכב גניב, מעניין מי מוצא עניין בלגנוב עגלה שיש ממנה 150 יחידות בארץ.

איזה רולסרויס זה???

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני שעתיים, Loder כתב:

מגניב! קיבלת 100 שקל הנחת אונליין. 

• מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, Loder כתב:

וואט דהפאק. איזה רכב זה?

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם
לפני 14 דקות, Loder כתב:

ברז 2024

הם לא מפחדים מגניבה!!

הם מפפחדדייםם מתאונהההההההההההההההההההההה!!!!

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

הם לא מפחדים מגניבה

הם לא מפפחדיייייייייייייייייייייייםםםםםםםם מתאונההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

בסוג הרכב הזה הם פשוט רואים פרה חולבת.

פורסם (נערך)

טויוטה קורולה 2019.

בשנה שעברה מקיף (ללא חובה) עלה 5,300 ₪.

השנה רוצים באותה חברת ביטוח 6,600 ₪.

והרכב התיישן בשנה והמחיר שלו ירד ואני ואישתי הזדקנו בשנה והפכנו לנהגים בטוחים יותר לפי הסטטיסטיקות.

אין גניבות רכבים באזור שלי.

מה אתם אומרים על וובי שווה לבדוק שם? פעם בדקתי שם והמחירים היו גבוהים יותר ממה שחברות הביטוח הציעו כשיצרתי איתם קשר ישירות.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

הייתי מבוטח שנים בביטוח ישיר, כל שנה הורידו לי את המקיף (היו לא תחרותיים בחובה). בקיץ שלחו לי הצעה אוטומטית יקרה להחריד (רכב לא חדש ולא גניב, עיר רדומה ולא בעייתית, שום עבר ביטוחי, נוסע מעט, מעל 30 שנות רישיון ללא שום תאונה). התקשרתי אליהם, אמרו לי שלא יכולים להוזיל (לפחות לא מכרו לי לוקשים של רכב גנוב / עיר בעייתית). הלכתי וקיבלתי מספר הצעות כולל אחת (חברה גדולה ומוכרת) שבה המקיף + החובה היו זולים בכ-10% מההצעה למקיף של ביטוח ישיר - כמובן רק טלפונית ובעל פה. כדי לסבר את האוזן למרות שביטוח החובה עלה אצלי בסך הכל השנה שילמתי 12% פחות מבשנה שעברה (מקיף וחובה יחד).

התקשרתי לביטוח ישיר לתת להם הזדמנות להשוות או לשפר. לא היו מסוגלים וטענו שאין סיכוי שזה המחיר ושאביא להם הצעה כתובה והם יראו מה לעשות. אמרתי תודה רבה וביטחתי בחברה הנוכחית. אחרי מספר ימים מתקשרים אלי מביטוח ישיר ואני מסביר לנציג מה היה והוא לא מתבלבל ואומר לי - אני עדיין לא יכול להשוות לך את ההצעה אבל אולי תעשה אצלנו ביטוח בכל זאת .... איחלתי לו חיים ארוכים ואמרתי לו שידבר איתי בקיץ כשיגיע זמן החידוש.

אני רק מרחם על החברים שלי עם cx-5 .... הבנתי שביקשו מחלק מהם מעל 1,000 ש״ח לחודש(!) למקיף+חובה (ללא עבר, נהגים מעל 50, ערים לא בעייתיות).

• אהבתי 2

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם
בתאריך 2.12.2024 בשעה 08:59, Roycohen1979 כתב:

לדוגמא מכת הגניבות החדשה היא הדגמים החשמליים של חברת BYD ולכן מחירי הביטוח שלהם צפויים לעלות

:(

קיבלתי הצעה יקרה יותר משנה שעברה ב-2000 ש"ח. 

ביקשתי מהסוכן שיעשה שרירים בחברה, והוא "השיג" לי הנחה של 750 ש"ח.

ס"ה ייקור של כ-1200 מקיף + חובה.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

נזכרתי בשרשור הזה עכשיו כשניגשתי לחדש ביטוח. קיבלתי מהם הצעה גבוהה ב20% משאר המקומות שבדקתי.

עריכה אחרונה על ידי taranta

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...