Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לקרוסאובר פרימיום חדש

DubelBoom

פוסטים מומלצים

היי

מחפש (לא בשבילי. עבור נהגת שיכולה להרשות לעצמה) קרוסאובר פרימיום, ירכש חדש מהסוכנות, משהו באזורי האודי Q5, במוו X3, וולו XC60, אולי לנד רובר דיסקברי ספורט.

הדרישות: מפנק, מאובזר, מודרני, שקט, קצת דרכי עפר לא תמיד לגמרי נוחות (כן, נוסעים בהם מידי פעם). בגדול מחפשת פינוק, לא אחת שמנצלת את הכוח או האחיזה של הרכב :)

לא בטוח מה דעתי לגבי פלאג אין. אם כן - הרוב המוחלט של הנסיעות יהיו על חשמל, תלוי בטווח, אבל בגדול הרוב המוחלט יהיו בטווח החשמלי. זה יהיה רכב יחיד ויש חרדת טווח אז כרגע חשמלי לא בא בחשבון, בטח לא עם מס הנסועה שיגיע...

עלויות טיפולים, ביטוח וכו' כמובן שנלקחו בחשבון, אבל רכב שכל חצי שנה במוסך עם תקלה אחרת לא בא בחשבון.

מבחינת הדגמים שהסתכלנו -

Q5 - הוכרז דגם חדש לגמרי, הישן לא זמין בסוכנות ולא יודעים מתי יגיע חדש. בתמונות אזור הדאשבורד נראה קצת עמוס ומבלבל, צריכים לראות איך זה יראה, וגם מעוניינים לרכוש בהקדם.

X3 - גם הוכרז דגם חדש. סה"כ נראת מצוין. תדמית קצת ערסית.. גם לא מצאתי מתי יגיע לארץ.

XC60 - אני סה"כ אוהב. מראה חיצוני סולידי ונחמד. מצד אחד מאד מאובזרת בחלק מהגרסאות (אוורור כיסאות למשל בULTRA שיש בפלאגין), מצד שני תא הנוסעים נראה פחות מרשים מהאחרים. המסך נראה קטן ומיושן, אין קארפליי אלחוטי, פלסטיק piano black שנראה לא משהו... לא ברור לי לגבי אמינות?

דיסקו ספורט - שמעתי זוועות על האמינות שלהם. חוץ מזה נראה אחלה, גם היכולת שטח המוגברת קורצת.

ג'נסיס GV70 - העיצוב פנים הפיל הכל לצערי.

לקסוס - לא זוכר על איזה דגם עשתה נסיעת מבחן, אבל לא התחברה..

אני יודע שיש קצת הפרשי מחירים בין הדגמים, כולם רלוונטיים :)

בגדול אשמח לשמוע על עוד רכבים שלא חשבתי עליהם, ובכללי לשמוע דעות אם יש גם לגבי הרכבים שציינתי.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעשה לעצמך טובה אל תתקרב לדיסקו , הכירות צפופה עם אדם קרוב לתוצרת , בעיות אמינות לא פשוטות כולל ברכבים חדשים.

מיטב תוצרת אירופה סובלת מצניחת ערך משמעותית בשנים הראשונות , ובאופן אישי שמעתי על לא מעט רכבים עם בעיות אשר כניסה למוסך משאירה אותך עם חור של 5 ספרות בכיס.

בגיזרה הזו אני באופן אישי הייתי הולך על לקסוס , יש מספר דגמים בטווח המחיר שלכם, הייתי מבצע נסיעת מבחן על מספר דגמים ולא פוסל על נסיעה בדגם ספציפי.

• רעיון גרוע 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...