Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם 

אני סטודנט עובד בזמן שנשאר לי במיזוג אוויר 

היה לי רכב רנו טראפיק שהיה מאוד נוח לעבודה וגם בלי בעיות מיוחדות אבל בגלל שכל המוסכניקים גילגלו אותי מהמדרגות בגלל סוג הרכב ומי שכן הואיל בטובו לקבל אותי זה נראה לי מחירים קצת יותר גבוהים 

ולכן מכרתי אותו

עד כאן רקע כללי 

עכשיו אני מחפש רכב שיתאים למשפחה קטנה ולעבודה 

חשבתי על כמה אופציות 

מאזדה 5,רנו קנגו, פיגו פרטנר,סיטרואן ברלינגו,דאציה לודגי,פיאט דובלו,פולקסווגן קאדי.

הדברים שממש חשובים לי 

שמוסכים יסכימו לטפל ברכב,רכב אמין שאין לו מצבי רוח ווירוסים,מחיר סביב 20 אלף ושלא יהיה שתיין גדול.

מבירור מלמעלה הבנתי שדאציה ופיאט לא אמינים פולקסווגן ידני אמין לגבי השאר אין לי כ"כ נתונים 

שמתי את המאזדה 5 באופציות למרות שהוא שתיין וצפוף לעומת מסחרי כי נראה לי שמבחינה מכנית הוא ממש פשוט לטיפול ובטח יש לו ים חלקים.

אשמח ממש לתגובות וכל המרבה בפירוט הרי זה משובח. 

פורסם

קשה בתקציב הזה.

אבל הייתי ממליץ לך על ברלינגו / פרטנר שמורה. רכב נוח משמעותית למסחריות קטנות.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

הדאציה דיזל סה"כ מגלה אמינות טובה (למה החלטת שלא) יש את הלוגר שיכולה להתאים,

בסכום הזה ברלינגו ושות' יהיו כנראה שחוטות ואתה תקנה רק צרות של אחרים.

פורסם

אני לא מבין גדול אבל הבנתי שדאציה  של רנו ו2 סוחרי רכב אמרו לי שרכבי רנו לא מי יודע מה אמינים וכו

לגבי ברלינגו ושות דווקא אני רואה ביד 2 שנתונים 12-15 שנסעו קצת עם ידיים פרטיות במחיר 30-35 זה אמנם קצת יותר ממה שרשמתי אבל אני מוכן להתאמץ עוד קצת על רכבים שיצדיקו את זה בהמשך 

פורסם

אולי תפרט יותר על אופי השימוש (היחס עבודה/משפחה, מה צורכי העבודה וכמה מקום היא תופסת, כמה אתה נוסע), ואז אפשר לנסות להגדיל ראש ולחפש בכיוונים נוספים.

למשל, אולי גם סטיישן גדול יכול להתאים?

• אהבתי 1
פורסם

מה עם גגון? יש לך מקום פרטי להחנות נגרר?

אם אתה עובד פעמיים בשבוע ולא באופן מלא ויומיומי, אולי תוכל לקנות רכב משפחתי יותר ולהשתמש באחד הפתרונות הנ"ל. זה ישנה לגמרי את התמונה.

פורסם

תבדוק גם סקודה יטי וסיטרואן C3 פיקאסו. 2 האופציות עדיפות עם גיר רגיל ומנועי דיזל.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מכרז של ביטוח לאומי. יש שם כמה מסחריות המתאימות לתקציבך. שים לב לציון האם יש או אין מפתח, משמעותי למחיר.

https://cars.bidspirit.com/ui/lotPage/btl/source/catalog/auction/50399/lot/18075/סיטרואן-ברלינגו-מודל-2017-283-843-ק-מ?lang=he

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני כשעה, tinoki כתב:

מכרז של ביטוח לאומי. יש שם כמה מסחריות המתאימות לתקציבך. שים לב לציון האם יש או אין מפתח, משמעותי למחיר.

https://cars.bidspirit.com/ui/lotPage/btl/source/catalog/auction/50399/lot/18075/סיטרואן-ברלינגו-מודל-2017-283-843-ק-מ?lang=he

הוא עשה 280K ק"מ, לך תדע גם איך טיפלו ברכב לא נראה כמציאה, אלא אם כן הוא מוציא אותו בקצת ויצטרך "ליישר קו" בכמה אלפים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...