Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השוק חי? מת? ישן?

אני מעמיד כרגע 2 רכבים למכירה ומתלבט לגבי קניה. להפתעתי, המחירון של אחד מהם כ-4,000 ש"ח יותר ממה שהיה לפני חצי שנה. רכב חסר ייחוד.

השני המחירון אמנם נמוך, אבל המחירים שמבקשים בפועל כ-10,000 ש"ח ומעלה יותר ממה שהיה לפני שנה! (רכב כן עם ייחוד אבל יש כ-35 ממנו בלוחות). 

רק מה, אני רואה שהרכבים ביד2 עומדים לפעמים חודשים ולא זזים. חוץ מחדי קרן נדירים. אז למה המחירים לא יורדים?  או שבפועל הם כן? 

אני מדבר עם מוכר אומר לי: "תקנה ממני ביוקר השוק גבוה".

מדבר עם קונה אומר לי: "תמכור לי בזול השוק מת" .

WTF? בעבר ידעתי לפענח, כעת פחות.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השוק אכן די מת, אבל במחיר סביר, עם פשרה מסויימת ניתן למכור .  כמובן בתלות בנותנים (קילומטרז׳ ומספר ידיים) 

לפני שבועיים גיסתי מכרה רכב בן 3 עם שוק בעייתי (אופל) , במחיר סביר בהחלט , אלף שקל מתחת למחירון בסיסי. הרכב פורסם בפישפשוק וביד 2, היה בלוחות שלושה שבועות , מיעוט מתעניינים, שניים בדקו , האחרון קנה. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מוכר את הוולוסטר של אחותי

פרסמתי אתמול ב22:00

היום בבוקר ב8 רואה את זה

image.thumb.jpeg.ee56a79cfd8824909125b6e03a748e43.jpeg

40 אנשים מתעניינים

3 אומרים לי שהם עם הכסף ביד רוצים להגיע.

ואני רוצה 3.5 מעלה המחירון כי הרכב שמור.

אחותי מחר עושה נסיעת מבחן על קופר אס, אם אהבה הוולוסטר ימכר מחר

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

קצת נתונים ששמתי לב, לא יודע מה זה אומר, נתון לפרשנות.

אני עוקב אחר כמות הרכבים שנמצאים ביד 2

בעבר היו קרוב ל 70 אלף מודעות

בתחילת המלחמה אם אני לא טועה היו 62/63 אלף מודעות

עכשיו 65 אלף

לגבי חשמלים

מידגם שאני לוקח מפעם לפעם, כמות רכבים ותאריכים.

01.06 - 1839

19.06 - 1785

27.06 - 1800

02.07 - 1825

18.12- 1635

• אהבתי 1

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם
לפני 8 שעות, chrono כתב:

אז וולוסטר זה רכב מבוקש? אין לי שום דבר נגדו, אבל אני מופתע קצת.

אני מופתע בדיוק כמוך מהגיילוסטר הזה.

רכב משעמם פחד.

אבל מה, אמין מאוד.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
לפני 9 שעות, chrono כתב:

אז וולוסטר זה רכב מבוקש? אין לי שום דבר נגדו, אבל אני מופתע קצת.

ממה אתה מופתע? יש לביבי 18 מנדטים.
הימור שלי - רכב של ערסים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

זה לא ערס צעצוע זה ערס צעיר.
הימור שלי 95% מהחברה ששלחו לך הודעה הם חברה בשנות ה-20 לחייהם.

פורסם

אלעד, ה ״שוק״ של פייסבוק מרקטפלייס מורכב בעיקר מז**ני שכל, 99 אחוז לא יגיעו, יגידו שיגיעו, יציעו מחיר נמוך בפוסט או במעמד המכירה, בקיצור אם יש לך 20 פניות אולי 1 זה רציני. אבל כן, וולוסטר רכב מבוקש במיוחד בקרב השוק הנ״ל ובשילוב מחיר לא גבוה לרכב כזה (למרות שמעל המחירון עדיין במחיר בר השגה לצעירים)ֿ, מעריך שיהיה קל מאוד למכור...

• אהבתי 6

Miata ND2

פורסם

פייסבוק מרקטפלייס זה הזיה. פרסמתי שם אייפון 11 אחרי שקניתי את ה13 לפני שנתיים (לא היה לי לחץ למכור).
קיבלתי מאותת, מאות!! (600+) הודעות במשך חודשיים.
99% בלבלו לי את השכל, 1 בא לראות ברכיב את הסים שלו והכל ואז ניסה להוריד אותי עוד על המקום אחרי שסיכמנו על מחיר לפני שהוא יצא מהבית, כמובן ששלחתי אותו לדרכו. אנשים הציעו החלפות על דברים הזויים.
בסוף מכרתי לעובד זר שבא לקנות מהתחנת רכבת ולא התמקח על המחיר, אחרי שהוא שילם החזרתי לו שטר של מאה שקל ובסך הכל שנינו היינו מרוצים.

לגבי שוק הרכב, המחירונים עלו מאוד אבל השוק די מת. וזה עוד לפני שגייסו 400 אלף למלחמה שלא נוסעים כבר חודשיים לשום מקום. מכרתי רכב ביולי וזה היה הדבר הכי קשה בעולם, בסוף זימברו אותי קצת במחיר אבל הייתי חייב כדי להעיף אותו (פורד פוקוס שמורה).

פורסם

דווקא אני מאוד מקוצה מהמרקט. תנסה לקנות שם למשל נינטנדו סוויטץ. תוך כמה ימים זה נמכר. אני מנסה כבר זמן מה לקנות אחד משומש , עד שאני קובע עם מישהו כבר מקדימים אותי.

יצא לי לקנות מערכת של סוני ב100 שקל. יש מציאות נחמדות.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם (נערך)

בזמנו פירסמתי שם מודעת מכירה של פלסטיישן 4. במשך 3 חודשים אף אחד לא פנה אליי, ואז הודיעו על הסגר הראשון בקורונה...
נראה לי שהשרתים של פייסבוק נפלו ממה שהלך שם. איך שנתניהו הוציא את המילה "סגר" מהפה קיבלתי מבול מטורף של הודעות. הגאון הראשון התמקח על מחיר, בזמן שהוא מתלבט אחד אחר העביר לי כסף ואמר שהוא בדרך...
זה היה טירוף מוחלט, חבל שאין סצנת מכירה פומבית במרקטפלייס אני מניח שזה יכל להפוך את העסק למעניין.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • מצחיק 3
  • מעניין 1

• תוכן חדש...