Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 דקות, שלמה 30 כתב:

אני מנסה למכור כבר חודש  ספורטז 2020 דיזל יד ראשונה 113 אלף ק"מ

אולי 2 טלפונים לא רציניים

הרכב נורמלי ומטופל במורשה  

מוזר 

אתה מדבר על מעל 30K שנתי

מה המחיר שאתהמ בקש?

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פרסמתי ב יד 2 ופתק על הרכב 

פייסבוק אין לי 

יש עוד אתרים שטוב לפרסם ?

לפני 1 דקה, EliC25 כתב:

אתה מדבר על מעל 30K שנתי

מה המחיר שאתהמ בקש?

90 גמיש 

פורסם
לפני 37 דקות, eladns כתב:

הנה עוד אחד

כבר חודשיים הרכב מפורסם

רוצה 16 אלף מעל המחירון

איזה אנשים הזויים 

כן בוא אני אסכן 16 אלף שקל

מחר יגנב הרכב\ישרף\ילך בתאונה מה אני אגיד לחברת הביטוח?

תנו לי 56?

קניתי ב56!

זה לא עובד ככה!!!!!!

זה מה שהוא ענה.

אני אשם שהמחירון נמוך? תפנו ליצחק לוי אולי יעזור

המחירון של x1 בארץ נמוך מאוד על גבול ההזוי. אין הרבה כאלה בארץ. זה רכב ששווה הרבה יותר.. לגבי הרכב שלי אז הוא עם המון תוספות שאין בx1 רגיל.. כמו : מצלמת רוורס, חיישני רוורס, מולטימדיה,תאורת אווירה ועוד. יש לו מצב חדש,ממיר חדש ,ארבעה צמיגים חדשים ועוד. אם תראה רכב כזה במחירון אמליץ לך להתרחק כי זה כנראה רכב שצריך לסדר בוא הרבה דברים. וכידוע לך זה לא מאזדה או טויוטה

אתה מסתכל על זה בצורה מאוד צרה. בפועל, השוק לא עובד ככה. אנשים מעריכים את הרכבים שלהם באופן מסויים (חלקית על בסיס דברים מקובלים, וחלקית על סמך דעתם האישית), ובסוף זה מתכנס לאיזשהו מחיר, שאמור להיות מייצג - וקוראים לו מחיר מחירון. המחירון של לוי יצחק לא חייב להיות מייצג - הוא יכול לטעות (לא להגיב מספיק מהר לשינויים בשוק, לדוגמא), ובכל מקרה - גם אם הוא מייצג את המחיר הממוצע של דגם ספציפי, אין שום מחוייבות לאנשים למכור במחיר שלוי יצחק קבע (כולל ההתאמות של יד/קילומטרז'). כמו שגם לקונה אין שום מחויבות להסכים לקנות במחיר הזה. זה שוק, כל אחד מתמחר איך שבא לו, ובסוף מגיעים לאיזושהי הסכמה. אם בן אדם רוצה 25% מעל המחירון, ומישהו אחר משלם 25% מעל המחירון - אז הרכב הזה היה שווה עבור הקונה ועבור המוכר 25% מעל המחירון, נקודה. ככל שיש פחות היצע, כך תהיה לך שונות גדולה יותר במחירים. אני מבין שזה מעצבן בתור קונה (כשאנשים דורשים מעל המחירון מסיבות "הזויות" מבחינתך), ומעצבן באותה מידה גם בתור מוכר (כשאנשים מציעים לך 20-30% פחות ממה שאתה דורש) - אבל ככה עובד שוק, אין מה לעשות עם זה. אם אתה לא רוצה להתמקח, אל תקנה רכב יד שניה.

וזה שהביטוח משלם לפי מחירון, ממש לא הופך את המחירון לקדוש. הביטוח משלם לפי המחירון, כי זה מה שנוח לחברת ביטוח, אין לה רצון להתעסק בלתמחר כל רכב בנפרד, ולך אין אלטרנטיבה.

• רעיון טוב! 4
פורסם

מזל שיש אתר משומשת

שתי רכבי הX1 שראיתי במודעות מסתבר שהם מעל שנה מפורסמות.

אז הבנתי

האנשים האלו כנראה משועממים ולא רוצים למכור ולכן אומרים בואו נבקש מחיר הזוי, יגיע איזה עקום הרווחנו. לפרסם לא עולה כסף.

מי שרציני למכור, מכר לפני יומיים את הX1 שלו 2012 ב25 אלף שקל. חבר שאיחרתי ביומיים.

זה בן אדם רציני.

ואני מעניין אותי דבר אחד, אף אחד לא תבע את יד 2 בבית המשפט על עניין המחירון?

מעניין מה יגיד השופט.

הטעתם אותי,רשמתם במחירון שלכם שהרכב 50 וקיבלתי 30.

• אהבתי 2

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

זה שיש אנשים ששמים מחיר גבוה כי לא מעוניינים למכור, הוא חלק מהמשחק. בפועל, זה מייצג את שווי הרכב עבורם - הם לא מספיק מעוניינים למכור אותו במחיר בו הוא נמכר לרוב (בהנחה והמחירון במאת מייצג), אבל מוכנים למכור בתוספת. הרי אם יבואו אליך ויציעו לך מחיר מחירון על הרכב שלך שאתה לא מעוניין למכור, גם אתה תגיד שלא בא לך, נכון? אבל 20-25% יותר, ותתחיל לשקול זאת...

ואכן מזל שיש אתרים שבודקים את היסטוריית המודעות, לקונים זה עוזר לסנן דברים כאלה. אגב - המחירון של יד2 אמור להתבסס לא רק על המחיר המבוקש, אלא גם על מחיר המכירה בפועל (לא בטוח עד כמה הם מצליחים להשיג מחיר מדויק, כי לכאורה אין למוכר שום מניע למסור מידע מהימן).

• אהבתי 1
פורסם
לפני 28 דקות, שלמה 30 כתב:

90 גמיש 

הסתכלת על המודעות ביד 2?

רק מהצצה קלילה - המחיר שאתה מבקש מנותק מהמציאות. יש רכבים עם 60 אלף קמ במחיר שביקשת, ורכבים עם קמ נמוך משלך במחירים נמוכים יותר !

תרד לפחות ל80 כדי לקבל טלפוינם. זה דגם נפוץ ולא איזה משהו אקזוטי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 10 דקות, chrono כתב:

ואכן מזל שיש אתרים שבודקים את היסטוריית המודעות, לקונים זה עוזר לסנן דברים כאלה. אגב - המחירון של יד2 אמור להתבסס לא רק על המחיר המבוקש, אלא גם על מחיר המכירה בפועל (לא בטוח עד כמה הם מצליחים להשיג מחיר מדויק, כי לכאורה אין למוכר שום מניע למסור מידע מהימן).

זה בדיוק מה שרשמתי עכשיו ליד 2,מייל מסודר.

מכרתי 159 ב10 אלף אבל מספר לכולם שמכרתי ב25. למה אני פראייר?

בכל מיקרה, אחי הקטן עורך דין במשרד להגנת הצרכן, זה אוכל בשבילהם. תחשוב שהם מטעים ציבור שלם. כולם שמחים שהאוטו שווה לפי יד 2 50 ואחרי חודש הרכב נגנב ומקבלים 30. למה? פמה!

בוא נראה מה יוליד יום.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
לפני 50 דקות, EliC25 כתב:

הסתכלת על המודעות ביד 2?

רק מהצצה קלילה - המחיר שאתה מבקש מנותק מהמציאות. יש רכבים עם 60 אלף קמ במחיר שביקשת, ורכבים עם קמ נמוך משלך במחירים נמוכים יותר !

תרד לפחות ל80 כדי לקבל טלפוינם. זה דגם נפוץ ולא איזה משהו אקזוטי.

בדקתי שוב יש רכב אחד במחיר הזה עם 60 אלף שהוא יד ראשונה 

מעבר לזה שאר המכוניות היד הראשונה שלהם היה ליסינג או השכרה.

אני בכל מקרה גמיש ליד הרכב.

פורסם

אחרי בדיקה מעמיקה בפייסבוק, אני חושב שהוא צריך להוסיף מילה אחת למודעת המכירה שלו, מלוקקת!

זה בטוח יעבוד

image.thumb.png.e9561568f5a3eedc2f006b1cb3c1d1ff.png

• מצחיק 2

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
לפני 4 דקות, eladns כתב:

אחרי בדיקה מעמיקה בפייסבוק, אני חושב שהוא צריך להוסיף מילה אחת למודעת המכירה שלו, מלוקקת!

זה בטוח יעבוד

image.thumb.png.e9561568f5a3eedc2f006b1cb3c1d1ff.png

איכס,

מלוקקת? שיעביר עליה שטיפה לפני, אני לא מתקרב לרכב שכולו מרוח רוק.😀

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.

• תוכן חדש...