Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, fatboy1340 כתב:

החותים משפיעים על שינוע מאסיה (יפן , סין) וללא כל השפעה על שינוע מאירופה. 

לפני כשעה, race driver כתב:

לפי פרסומים שונים מדובר בהתייקרות של אחוזים בודדים בלבד,

'מסתמא' (אני ממש משוגע על העגה התלמודית).

הבנתי, תודה.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני שעתיים, stum כתב:

לא ניסיתי אבל אני מניח שעם מספיק רצון ניתן לבטח על סכום גבוהה יותר מהכתוב במחירון - אם זה אצל חברות ביטוח או סוכן פרטי

בסדר עזוב. מצאנו צדיק בסדום שמבין את השוק.

שנת 2016,עשתה 100 אלף, רוצה 73 שמחירון לוי יצחק 78 ומחירון יד 2 הוא 102 אלף שקל .

זה בן אדם שרוצה למכור.

כל השאר שישארו עם הBMW שלהם ומחר שיגנבו להם אותם אני אגיד להם אין שמחה כמו שמחה לאיד, לך תבקש מחירון של יד 2 מחברת הביטוח אני יעמוד מהצד ואצחק אוהו כמה אני אצחק.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 4 שעות, eladns כתב:

מה זאת אומרת את מי מעניין המחירון?

את חברת הביטוח ובתי המשפט .

אני כבר פניתי ללוי יצחק וליד 2.

ללוי יצחק ביקשתי לדעת האם הם תובעים את יד 2 בגלל עיוות של השוק

ואת יד 2 אני מחכה לתשובה איך מגיעים למחלקה המשפטית שלהם.

זה לא הגיוני!

בחור שקנה על סמך מחירון לא רישמי של יד 2 רכב ב50 אלף ,הרכב נגנב וקיבל 31 בגלל שהמחירון של לוי יצחק הוא הקובע, למה שלא יתבע את יד 2 על ההפרש?

קבעתם שהמחירון הוא 50 בגלל הנפצה של כל מוכר שלא דובר אמת. רושם 50 ואחר כך גם עם החזה הנפוח הארץ ישראלי ממשיך להגיד מכרתי ב50!!! לא נכון מכרת ב40 ואף נמוך מזה אבל האגו לא נותן לך להגיד את האמת.

עיין ערך בעלי אלפא. הרכב הוא זהב טהור! לא יורד מהמחירון. בפועל מוכר 159 ב10 אלף שקל אבל מספר לכולם שמכר ב25 כי מי רוצה שיתסכלו עליו בשכונה ויגידו הנה הפראייר שהפסיד את התחתונים שלו על האלפא שקנה...

הבעיה פה היא חברות הביטוח. אין מספיק אנשים בישראל שהרכב שלהם בפער גדול מהמחירון ולכן לא מצליחים לכופף את חברות הביטוח. חבר פה בקליפורניה קנה בוקסטר GTS לפני כמה חודשים, שילם על הרכב MSRP (כלומר בלי תוספת כסף לדילר מעל המחירון של פורשה), סביבות ה 105K$. מזל נאכס - נכנסו בו מאחורה וקיבל טוטאל לוס ישר (הנזק נראה גג 10K לא יודע איך הגיעו ל 80K נזק). חברת הביטוח נתנה לו 117K$ (+מעמ של קליפורניה).

הייתי אומר שלקוחות צריכים להצביע ברגליים ולעבור חברת ביטוח, הבעיה שכל החברות ביטוח בישראל ככה.

• מבאס 1
פורסם

אם רק היינו יודעים לעשות חרם צרכנים כמו שצריך.

הייתי מתחיל בדלק. לא מתדלקים חודש מקריסים את המערכת

• רעיון טוב! 1

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
לפני כשעה, Morningstar כתב:

הבעיה פה היא חברות הביטוח. אין מספיק אנשים בישראל שהרכב שלהם בפער גדול מהמחירון ולכן לא מצליחים לכופף את חברות הביטוח. חבר פה בקליפורניה קנה בוקסטר GTS לפני כמה חודשים, שילם על הרכב MSRP (כלומר בלי תוספת כסף לדילר מעל המחירון של פורשה), סביבות ה 105K$. מזל נאכס - נכנסו בו מאחורה וקיבל טוטאל לוס ישר (הנזק נראה גג 10K לא יודע איך הגיעו ל 80K נזק). חברת הביטוח נתנה לו 117K$ (+מעמ של קליפורניה).

הייתי אומר שלקוחות צריכים להצביע ברגליים ולעבור חברת ביטוח, הבעיה שכל החברות ביטוח בישראל ככה.

לא הבנתי כ"כ על מה שילמו יותר משווי הרכב. ובאופן כללי תאונה עם רכב בן כמה חודשים זה לא מקרה מייצג, כי ספציפית למצב כזה יש סעיף גם בארץ אצל רוב חברות הביטוח שנקרא חדש תמורת חדש (כלומר, חברת הביטוח פשוט קונה להם רכב חדש או משלמת את עלות הרכב החדש). כך, לא נדפקים אנשים שהרכב אצלם חצי שנה עם ירידת ערך מטורפת של השנה הראשונה.

• אהבתי 1
פורסם

@Morningstar לפי מה קובעות חברות הביטוח בארה״ב את ערך הרכב?

לפי מה שקראתי זה משתנה מסטייט לסטייט, אבל הבסיס הוא מחירון כלשהו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, Morningstar כתב:

הבעיה פה היא חברות הביטוח. אין מספיק אנשים בישראל שהרכב שלהם בפער גדול מהמחירון ולכן לא מצליחים לכופף את חברות הביטוח.

זו הסיבה העיקרית למה המחירון קיים בעצם. 

זו אחלה דרך שחברות הביטוח ישלמו לך את המינימום האפשרי(ערך הרכב).

זה תמיד הצחיק אותי שביטוח צד ג עולה לי 1300 שקל ואני מקבל כיסוי מקסימלי של מיליון שקל, אבל עוד תוספת של 1200 שקל לביטוח מקיף מקנה לי כיסוי של מיליון+ 35 אלף שקל(ערך הרכב שלי) 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, Morningstar כתב:

הייתי אומר שלקוחות צריכים להצביע ברגליים ולהוריד את מחירי הרכבים למחיר של המחירון.

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם
לפני 3 שעות, chrono כתב:

לא הבנתי כ"כ על מה שילמו יותר משווי הרכב. ובאופן כללי תאונה עם רכב בן כמה חודשים זה לא מקרה מייצג, כי ספציפית למצב כזה יש סעיף גם בארץ אצל רוב חברות הביטוח שנקרא חדש תמורת חדש (כלומר, חברת הביטוח פשוט קונה להם רכב חדש או משלמת את עלות הרכב החדש). כך, לא נדפקים אנשים שהרכב אצלם חצי שנה עם ירידת ערך מטורפת של השנה הראשונה.

כי המחיר שוק של הרכב גבוהה יותר ממה שהחבר הצליח להשיג את העסקה שלו. גם אני את הרכב שלי קניתי בערך ב 20-30K מתחת למחיר שוק כי ליטרלי התקשרתי לכל הדילרים בארה"ב עד שמצאתי אחד שהסכים למכור לי ב MSRP - אבל רוב מוחלט של האנשים לא עושים את זה.

לפני שעתיים, sperial כתב:

@Morningstar לפי מה קובעות חברות הביטוח בארה״ב את ערך הרכב?

לפי מה שקראתי זה משתנה מסטייט לסטייט, אבל הבסיס הוא מחירון כלשהו.

לפי מחירון כלשהו, יש הרבה, וכל חברת ביטוח משתמשת במחירון אחר ורשום בתנאים שלהם באיזה מחירון הם משתמשים. כל המחירונים מחוברים למציאות ומשקפים את מחיר השוק. בארהב יש המון פלטפורמות של מכרזים, אז יחסית קל לדעת מה מחיר שוק אמיתי.

פורסם
בתאריך 17.12.2023 בשעה 19:03, eladns כתב:

מוכר את הוולוסטר של אחותי

פרסמתי אתמול ב22:00

היום בבוקר ב8 רואה את זה

image.thumb.jpeg.ee56a79cfd8824909125b6e03a748e43.jpeg

40 אנשים מתעניינים

3 אומרים לי שהם עם הכסף ביד רוצים להגיע.

ואני רוצה 3.5 מעלה המחירון כי הרכב שמור.

אחותי מחר עושה נסיעת מבחן על קופר אס, אם אהבה הוולוסטר ימכר מחר

הרבה ליצנים 

• אהבתי 2
פורסם
לפני כשעה, GREEN. כתב:

הייתי אומר שלקוחות צריכים להצביע ברגליים ולהוריד את מחירי הרכבים למחיר של המחירון.

יש מצבים שאתה לא יכול לעשות את זה. כשהפער הוא 10K זה אולי יסתדר. אבל כשמישהו עם S2000 רוצה להשתדרג, ורואה שהמינימום שהוא יצטרך לשים בשביל לקבל משהו באותה רמה זה 250K הוא לא ימכור את ה S2000 שלו ב 30K גם אם לוי יצחק אומר שזה מה שהרכב שווה.

בסופו של דבר השוק קובע את המחירון, לא לוי יצחק. זה פשוט לא היה בוטה כל כך עד תקופת הקורונה.

• אהבתי 1
פורסם

אם המכירות אחרי הקורונה נסגרות במציאות מעל המחירון, ולוי יצחק לא מתייחס לזה אז למה הוא כן מתייחס?

• אהבתי 1

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם (נערך)
בתאריך 18.12.2023 בשעה 09:56, farkash7 כתב:

בזמנו פירסמתי שם מודעת מכירה של פלסטיישן 4. במשך 3 חודשים אף אחד לא פנה אליי, ואז הודיעו על הסגר הראשון בקורונה...
נראה לי שהשרתים של פייסבוק נפלו ממה שהלך שם. איך שנתניהו הוציא את המילה "סגר" מהפה קיבלתי מבול מטורף של הודעות. הגאון הראשון התמקח על מחיר, בזמן שהוא מתלבט אחד אחר העביר לי כסף ואמר שהוא בדרך...
זה היה טירוף מוחלט, חבל שאין סצנת מכירה פומבית במרקטפלייס אני מניח שזה יכל להפוך את העסק למעניין.

גם אני בזמנו חיפשתי פלייסטשיין. היה פסיכי. סגרתי עם מישהו  ומישהוא אחר הציע יותר כסף ולקח אחרי אולי חצי שעה. .

מודעות היו יורדות אחרי שעה מהביקוש.ולנושא - כן יש ביקוש יחסית גבוהה אבל לדגמים המבוקשים.אם יש רכב בקילומטראז נמוך שהוא יחסית מבוקש (היברידי) חוטפים אותו.

עריכה אחרונה על ידי נתנאל מ
פורסם
לפני 18 שעות, CiUiK כתב:

הרבה ליצנים 

אני חולק עלייך.

זה אחד מתוך 10 שעכשיו, עכשיו יגיע עם הכסף.

פשוט נתקענו עם רכב אחר ואי אפשר שאחותי תיהיה בלי רכב ועוד בחורף הירושלמי.

אם הייתי יודע שיש כזה ביקוש לרכב מגעיל כל כך לא הייתי מפרסם ומשגע חצי עיר.

image.thumb.png.cb1f1efb14a6f7efc6e639c772c14867.png

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

השוק לא התחרפן,אתם פשוט מתחרפנים מהמחירים שאנשים מפרסמים....יש מודעות שתקועות חודשיים ושלוש חודשים עם 20K מעל למחירון לאיזה מאזדה או אלנטרה שגרתית,יכולים לבקש עד מחר,כנראה שהקונים לא באמת פרייארים.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...