Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדרך לישראל: טויוטה CHR דור שני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממחיש מה עבר על השוק בשנים האחרונות, הדור הקודם שווק בשנת 2017 עם מחיר התחלתי של 144 אלף ש"ח להיברידי ו-300 היחידות שהוקצו בהתחלה נמכרו מהר מאוד.

מאמין שרוב הרוכשים יהיו בעלי CHR דור קודם שירצו טרייד אין וגם בעלי קורולה האצ'בק שכבר לא מיובאת.

גרסת הפלאג אין לא תגיע בגלל העלאת המיסוי שצפויה בינואר?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

פראירים לא מתים רק מתחלפים...

185K לציקמוק יפני על בסיס היאריס , במחיר הזה הנירו לפתע נראית קניה הגיונית הרבה יותר במיוחד לאור העבודה שהיבואן מוכר את הנירו בהנחות של 15-20K מתחת לראדר.

עריכה אחרונה על ידי CX25GTI

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זאת הסיבה שאתה לא רואה אותם על הכביש... המחיר
185 זה ל 1.8 ה 2.0 מעל 200K
נו באמת! המחירים של טויוטה באמת לא הגיוניים

• אהבתי 3
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 33 דקות, CX25GTI כתב:

185K לציקמוק יפני על בסיס היאריס , במחיר הזה הנירו לפתע נראית קניה הגיונית הרבה יותר במיוחד לאור העבודה שהיבואן מוכר את הנירו בהנחות של 15-20K מתחת לראדר.

איני מבין שהמחירים הגבוהים מטרידים אותך, אבל כדאי לדייוק בעובדות הדגם יושב על הריצפה של הקורולה - לא של היאריס.

• אהבתי 3
פורסם

המחירים של יוניון מוטורס חסרי פרופורציה לגמרי ביחס לרמת המוצר. עדיין יבואן שמדורג בטופ 3 שוק של עדר כבשים.

לפני חודשיים אמרנו שהמחיר של היונדאי קונה מוגזם ופתאום הוא נראה כמו מציאה ...

פורסם
לפני כשעה, CX25GTI כתב:

ההנחות על הנירו כמדומני הם לנירו פלוס שכבר מסומן כרכב של ציים ומוניות.

פורסם
לפני כשעה, itsik170 כתב:

ממחיש מה עבר על השוק בשנים האחרונות, הדור הקודם שווק בשנת 2017 עם מחיר התחלתי של 144 אלף ש"ח

לפני שבוע שוחחתי עם מישהו על הקורולה. הוא שאלה אותי כמה היא עולה, ועניתי כ 160.0 אש"ח וצפונה. הוא ענה לי שאני מתבלבל, וקורולה עולה בסביבות 135.0 אש"ח. הוא זכר מחירים מלפני ארבע שנים אם לא למעלה מזה. 

כל השוק טס למעלה, וגם המחיר של ה CHR בהתאמה. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 2 דקות, itsik170 כתב:

זהו - שלא. יש הנחות נאות גם על הדגם החדש.

לפני 9 דקות, TZR84 כתב:

המחירים של יוניון מוטורס חסרי פרופורציה לגמרי ביחס לרמת המוצר. עדיין יבואן שמדורג בטופ 3 שוק של עדר כבשים.

חסיר פרופורציה או לא, נדע די מהר - כי הדגם די פופולארי  בייבוא מקביל.

פורסם
לפני 3 דקות, discoTD5 כתב:

לפני שבוע שוחחתי עם מישהו על הקורולה. הוא שאלה אותי כמה היא עולה, ועניתי כ 160.0 אש"ח וצפונה. הוא ענה לי שאני מתבלבל, וקורולה עולה בסביבות 135.0 אש"ח. הוא זכר מחירים מלפני ארבע שנים אם לא למעלה מזה. 

כל השוק טס למעלה, וגם המחיר של ה CHR בהתאמה. 

אני עוד זוכר שמכרו קורולה היברידית בייבוא מקביל ב-125 אלף ש"ח.

היום במקסימום, תקבל הנחה על יאריס במחיר הזה.

פורסם
לפני שעה, PriceDevil כתב:

איני מבין שהמחירים הגבוהים מטרידים אותך, אבל כדאי לדייוק בעובדות הדגם יושב על הריצפה של הקורולה - לא של היאריס.

צודק , טעות שלי , ועדין הציקמוק הזה נמכר במחיר של 170+ ... , לפתע התמחיר של הקונה החדשה נראה סביר יחסית.

לפני כשעה, itsik170 כתב:

שלילי , הפלאג אין החדש נמכר בכ170 , החשמלי ב 180 לאירגונים שונים ומשונים.

תגיע ליבואן ותקבל את המחירים הללו אם לא תבקש מימון על הרכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
בתאריך 12.11.2023 בשעה 11:27, CX25GTI כתב:

ה-CHR לא מבוססת על הקורולה?

בתאריך 12.11.2023 בשעה 12:30, itsik170 כתב:

גם על החדש.

חשבתי לקנות את הדור האחרון של הנירו בגרסת הפלאג אין, בימי מכירות הציעו לי את הרכב ב-175 אלף ש"ח.

אחרי כמה שבועות הציעו לי רכב בצבע שחור ב-170 אלף ש"ח.

זה מבטא הנחה של 10 אלף ו-15 אלף ש"ח בהתאמה מהמחיר "הרגיל".

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בתאריך 14.11.2023 בשעה 21:27, yoav911gt2 כתב:

הוא כבר פה. תמונה מאתמול:

image.png.8e87507bd0146f004f80502a7b202a01.png

צולם באיזור שורק?

לטעמי במציאות הוא נראה מעולה, מעין ורסיה מודרנית יותר של הדור היוצא שבעצמו עדיין נראה מעולה.

• תוכן חדש...