Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, fatboy1340 כתב:

זה לא יום שלם. 2-3 שעות לכל היותר

נטו.

ברוטו זה יכול לקחת הרבה יותר, תלוי במקום המגורים ומיקום בית המשפט.

לפני שעה, ניקו פ. כתב:

את יום החופש שלך אתה יכול לתבוע

לתבוע תמיד אפשר, לא בטוח שזה מקרה שבו אתה זכאי להחזר.

למיטב ידעתי לא כל נהג שיוצא לא אשם זכאי להחזר הוצאות משפט. החזר רלוונטי במקרה שהדו״ח לא היה צריך להנתן מלכתחילה (נתקלתי לא מזמן בפסק דין שחייב החזר הוצאות לנהג שקיבל דו״ח על השחרת חלונות אחוריים חודשיים אחרי שהאיסור בוטל, כי השוטר לא היה מודע לעדכון). לטעם רוב משתתפי השרשור הוא לא היה צריך להנתן, אבל 3 גורמים כבר פסקו שכן...

לפני שעה, ניקו פ. כתב:

השופט יראה את הסרטון ויבטל את הרנס המטורלל הזה, לדעתי. 

זה גם מה שחשבנו שיקרה עם הבקשה לביטול.

לפני שעה, ניקו פ. כתב:

לא חושב שהשופט ייתן לך קנס גדול יותר

זה לא קורה הרבה, אבל זו אפשרות. ציינת שמדובר במסחרה, זה לפעמים נכון גם במקרה של השופטים. אז אולי זה לא כמו שבסטיונר שמתעבצן פתאום מעלה לך את מחיר העגבניות ב-10 שקלים, אבל הוא שאל מה הסיכון.

לפני כשעה, sperial כתב:

יומיים כי יום להקראה ויום להוכחות

גם במקרה של ברירת קנס יש הקראה נפרדת? לא זכרתי.

במקרה של זימון אוטומטי למשפט ברור שיש, כי צריך לשאול את הנהג אם הוא מודה או לא. כאן הנהג ביקש להשפט מיוזמתו, אז אולי מקצרים תהליכים?

פורסם
לפני כשעה, Be roo כתב:

זה גם מה שחשבנו שיקרה עם הבקשה לביטול.

ממש לא. 

לא היה לי ספק שבקשת הביטול תדחה. זה נשחה במקרים ברורים לחלוטין. זו פשוט ברירת מחדל כזו. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קראתי את תשובת המשטרה.

סוג של הודעה קלאסית, גנרית, שנשלחת באופן אוטומטי ע"י המחשב.

כמו שלא בחנו במשטרה את הדו"ח לפני שנשלח אליך, באותה צורה התייחסו לאחר שביקשת לבטלו. 

ז"א, שחוסר התייחסות לעובדות המצולמות, ממשיך. בפעם השנייה.

אין לפרקליטות המשטרה שום בדל הוכחות שאכן בוצעה כאן עבירה כל-שהיא...

זהו מקרה קלאסי ששופט [ש-לשם שינוי יצפה סוף סוף בסרטון], יזכה אותך מכל אשמה, ולא יחסוך מילים קשות כלפי השוטר ששלח אותו, או אפילו ינזוף בו.

ומה אני הייתי עושה?

הולך להישפט. מבלי לחשוב בכלל. זה לא עניין של 250-500 שקל.

זה העקרון.

כאן מאשימים אותך במשהו שלא עשית. ויש לך הוכחות.

זה כבר לא מילה שלך, מול שלהם.  

אל תשכח. אף אחד לא צפה בסרטון הנ"ל.

כי אם כן, לא היית בכלל מקבל את הדו"ח.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 6 שעות, sperial כתב:

יומיים כי יום להקראה ויום להוכחות.

אלא אם יצליח לשכנע את התובע למשוך את כתב,התביעה לפני המשפט.

איזה הקראה ואיזה הוכחות

אנחנו לא בתיק 4000 פה

דיון של 30 דקות לכל היותר, כולל הקראה הוכחות וגזר דין

40 איש בתור באותו חדר

סרט נע

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 10 שעות, avargel כתב:

דיון של 30 דקות לכל היותר, כולל הקראה הוכחות וגזר דין

ואז אחד הצדדים רוצה לזמן את שומר הדרך לעדות והשוטר, וקובעים דיון נוסף.

ואז השוטר לא מגיע כי היה ארוע, ואתה מבקש מהשופט לזכות במקום, כי אתה לא צריך לסבול מזה שהעד לא התייצב, והוא מחליט לנסות שוב וקובע דיון נוסף.

כבר היו דברים מעולם.

לרוב זה נגמר בפחות משעה, אבל גם יכול להגרר.  צריך להיות מודע לאפשרות, גם אם אינה גדולה.

פורסם

יפה.  האם ניסית לפנות ליחידת תנועה שהנפיקה את הדוח? במקרה דומה שסייעתי לקרוב משפחה, אמנם ניתן דוח על ידי שוטר, אבל התהליך היה דומה. אף אחד בשרשרת לא טרח לראות את הסרטונים /הוכחות שנשלחו על ידנו טרם המשפט. במשפט קיבלנו זיכוי כמובן, לציין שטרם הכניסה לאולם ישבנו כמה דקות עם התובעת. השופט נזף בתביעה על כך שמטריחה אזרחים לחינם מבלי לבדוק לעומק את הפניות. הצעתי לקרוב גם להגיש תביעה על נזק ממוני,שבמקרה שלו היה די קל לכמת אותו, אך הוא הסתפק בזיכוי.

• אהבתי 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 9 דקות, fatboy1340 כתב:

האם ניסית לפנות ליחידת תנועה שהנפיקה את הדוח?

עוד פרט שלא ציינתי כי הוא לא רלוונטי לשירשור זה שלדו"ח מצורף ברקוד. סריקת הברקוד מובילה לסרטון.

בפעם הראשונה הברקוד היה לא נכון, קישר לסרטון בו לא מופיע הרכב שלי בכלל.

אז שלחתי בקשה לבטל על סמך זה.

בתגובה שלחו קישור לסרטון הנכון.

אז שלחתי בקשה לבטל על סמך הסרטון, לזה סרבו. 

לא יודע איך פונים ליחידת התנועה. 

אלך למשפט, מקווה לזיכוי ואם לא, אז לפחות נסיתי, כל ניסיון חשוב 😁

פורסם (נערך)

את הבקשה לביטול שלחת למרכז פניות נהגים, אני מניח. צריך לאתר אם שם היחידה שעוסקת בדוחות שומרי דרך.ואז ליצור קשר עם המפקד/אחראי שלה.

עריכה אחרונה על ידי fatboy1340

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

את הבקשה לביטול שלחתי דרך אתר המשטרה, יש מערכת מסודרת להגשת פניות נהגים On line, אין שם אפשרות לאתר יחידות ספציפיות. 

זה נראה לי תהליך מורכב מידי להגיע למפקד היחידה שאחראית על שומרי הדרך לכן על זה ויתרתי. 

פורסם
לפני שעה, fatboy1340 כתב:

השופט נזף בתביעה על כך שמטריחה אזרחים לחינם מבלי לבדוק לעומק את הפניות. 

וזה למעשה בדיוק מה שטענתי בתגובה הקודמת שלי .

זהו עוד מקרה מיני רבים, שמשטרת התנועה, מנסה שוב את שיטת המצליח.

רק שבמקרה הזה צפויה להם הפתעה. הפתעה לרעה.

זה יילמד אותם, ובמקרה הזה במיוחד, את השוטר שאישר את שליחת הדו"ח, שבניגוד אליהם, קיימים אזרחים\נהגים ,ש-כן בוחנים סרטוני ווידיאו .

פורסם (נערך)

זה ממש מרגיז שנותנים דוחות לנהגים זהירים, שלא ביצעו שום עבירה ולא מוכנים לבטל אותם, ודווקא מי שממש מגיע לו דו"ח, לא מקבל. גם אני קיבלתי כמה דו"חות ממש לא מצודקים מעיריות. לעומת זאת הייתי עד לכמה מקרים שנהג התעצבן על נהג אחר וחסם לו ולכל שאר התנועה את הנתיב לזמן רב רק כדי לעצבן אותו. ראיתי את זה קורה כנוסע באוטובוס וגם כנהג. לא מזמן עמדתי בצומת ברמזור אדום ואז בדיוק כשהרמזור התחלף לירוק והתחלתי לנסוע, עקף אותי מימין אופונוע ופשוט נעמד לפני סתם ככה. בלמתי כדי לא לפגוע בו ואז צפרתי לו קלות כדי שיסע כי הרמזור ירוק. הוא התעצבן כנראה על זה שצפרתי לו, ירד מהאופנוע ובעט לי ברכב. (לא ראיתי סימן לנזק חוץ מלכלוך של טביעת נעל שירד בשטיפה). אז הוא חזר לאופונוע ופשוט עמד שם במקום במשך הרבה זמן וחסם את כל התנועה. רק כשהוא ראה שאני מתקשר למשטרה הוא המשיך לנסוע. ראיתי גם מקרה של ויכוח בין שני נהגים, שבו אחד הנהגים יצא מהרכב עם מה שנראה כמו אלת בייסבול, ממש כמו בסרטים, רק שראיתי את זה במו עיני בגוש דן. איפה הדו"חות לנהגים כאלה? נראה כאילו הם נותנים דו"חות סתם באקראי למי שיוצא להם ואז לא מוכנים לוותר.

עריכה אחרונה על ידי traveler1
  • מבאס 1
  • תוכן חדש...