Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשלקחתי חודש שעבר יאריס 2019 עם 9000 ק"מ לטסט, כל הבוחנים רצו לקנות ממני.

אם הייתה שלי הייתי מוכר אותה מיד.. 

לא יודע מה אנשים מוצאים בה.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 40 דקות, kompy כתב:

2001, יאריס וורסו סול, יד 1, עם כ-24K ק״מ, צבע מקורי (מרכב חלק ללא שריטות, צבע ללא דהייה).

2.jpg

בדיוק שבוע שעבר נסעתי מאחורי אחת כזו מודל 2006 ושאלתי את עצמי מי נכנס לסוכנות רכב לפני 19 שנה והחליט שזה רכב שבא לו בחניה...

• מצחיק 1
פורסם
לפני 4 שעות, Buki כתב:

זה אולי לא מיוחד וכנראה שנראה הרבה כאלה: טנדר חשמלי סיני ראשון בארץ Foton eTunland (מידות של היילקס, עיצוב קלאסי, טווח מוצהר 450 ק"מ).

IMG_20250408_144818.thumb.jpg.1b45ebe3073420b5c12a4899e6b39de0.jpg

עם תג מחיר של מעל 300 אלף שקל, בלי מערכות בטיחות כלל (מובילאיי בהתקנה מקומית) וייבואן קטן.

בזמן שסוכני ייבוא מקביל מוכרים לך סילברדו חשמלי במחיר התחלתי דומה, אני לא רואה הצלחה לטנדר הזה במחיר הנוכחי.

• אהבתי 2
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אומנם מטונפת וחונה בתוך הר של זבל, אבל כנראה בשימוש - כי שבוע שעבר לא הייתה שם.

PXL_20250408_121529999~2.jpg

PXL_20250408_121453471~2.jpg

• אהבתי 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני כשעה, EliC25 כתב:

בדיוק שבוע שעבר נסעתי מאחורי אחת כזו מודל 2006 ושאלתי את עצמי מי נכנס לסוכנות רכב לפני 19 שנה והחליט שזה רכב שבא לו בחניה...

אני חושב שאצל לא מעט אנשים השיקולים הם פונקציונליות, אמינות, סחירות וחיסכון בדלק. הטיוטה עושה וי על כולם.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 56 דקות, itsik170 כתב:

עם תג מחיר של מעל 300 אלף שקל, בלי מערכות בטיחות כלל (מובילאיי בהתקנה מקומית) וייבואן קטן.

בזמן שסוכני ייבוא מקביל מוכרים לך סילברדו חשמלי במחיר התחלתי דומה, אני לא רואה הצלחה לטנדר הזה במחיר הנוכחי.

במיוחד ששזה שוק יותר שמרני משוק הפרטיות עם קהל שאוהב מותגים מוכרים - טויוטה, איסוזו מיצובישי, שברולט וכו'. ואם אין יתרון משמעותי מאוד במחיר על המותגים המוכרים גם אני לא חושב שהם ימכרו הרבה. 

לפני 35 דקות, amosbmw כתב:

אומנם מטונפת וחונה בתוך הר של זבל, אבל כנראה בשימוש - כי שבוע שעבר לא הייתה שם

תמיד מעניין לראות מכוניות (חייבים להודות, רק יפניות) שנכנסו לאספנות "בהליכה".

זאת אומרת בלי שום שימור, בלי שעמוד 10 שנים בחניה והמתין לתאריך, בלי שיפוץ ובלי כלום.

היה בשימוש רגיל ונסע יום יום...וואלה! ככה כמו שהוא הגיע לתאריך שאפשר לעשות רישיון אספנות. 

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, shlomiko כתב:

IMG_20250408_162230_385.jpg

IMG_20250408_162242_931.jpg

עוד פעם וולוו? 

לא נמאס???? 😉

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
  • מצחיק 2

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

אלפא רומאו 4c שנת 2019 - בניגוד להרבה מכוניות דומות שעלו פה היא יד 1
וטנדר רום 1301 שנת 1980 - לא ידעתי או לא זכרתי שהייתה גרסת טנדר... הכרתי רק את הפרטיות
הטנדר צולם מרחוק דרך הגדר, בשדה תותים.

1000066426.jpg

20250405_122605.jpg

20250405_122630A.jpg

1000066425A.jpg

• אהבתי 7

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...