Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, itsik170 כתב:

בארה"ב יצא לי לראות טנדרים (סילברדו, F350 ושאר חבריו שמוכרים לנו בארץ) שהן סוחבות נגררים של סמיטריילים ואפילו יש אביזרים מתאימים שיהיה אפשר לחבר נגררים כאלה לרכב - רובם זה קרוואנים מגודלים או מוביליות לרכבים ואפילו ראיתי סילברדו שסחב נגרר עם קונטיינר.

על זה (בין היתר) חשבתי כשרמזתי לגאריצ'ו שהוא גר במדינה הלא נכונה. הטנדרים המדוברים הם מגה-פרצה בחוק שמאפשר להעסיק מהגרים טריים ולא תמיד חוקיים ללא רשיון או כישורים הולמים בהובלות מסחריות. כמות התאונות עם המתקנים האלה גבוהה בהתאם, אבל היות וזה חופש העיסוק והחלום האמריקאי אז הכל נסלח.

פורסם

vlcsnap-2025-04-11-16h14m58s635.jpg

vlcsnap-2025-04-11-16h18m49s182.jpg

vlcsnap-2025-04-11-16h19m56s536.jpg

vlcsnap-2025-04-11-16h20m46s773.jpg

• אהבתי 3

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 21 דקות, ldti כתב:

זה לא אותו הדגם, לא?

נכון. אבל זאת אותה קומבינה

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 6 שעות, itsik170 כתב:

בארה"ב יצא לי לראות טנדרים (סילברדו, F350 ושאר חבריו שמוכרים לנו בארץ) שהן סוחבות נגררים של סמיטריילים ואפילו יש אביזרים מתאימים שיהיה אפשר לחבר נגררים כאלה לרכב

זה נקרא Fifth wheel - ומגיע אפילו כאופציה מקורית מהיצרן, כאן לדוגמה של פורד. האמריקאים משתמשים בזה כדי לגרור RV עצומים בגודלם, הגדולים בהם יכולים לפעמים להיות תחליף ל Class A motorhome.

פורסם (נערך)

אין סיכוי שהיא פה מקום המדינה. זה בוודאות יבוא אישי. אם אני לא טועה המועדון עשה איזה קומבינה מול משרד התחבורה שרכב ישן באמת יקבל חמש ספרות בשביל האותנטיות.

זה מויקי - בחודש אפריל 2022הגיע מועדון החמש להסדר עם משרד התחבורה ולפיו כלי רכב אספנות מיובאים שיוצרו עד שנת 1960, יוכלו להמיר את לוחית הרישוי ללוחית עם מספר בן 5 ספרות וכך תהיה לכלי רכב אלו נראות תואמת לתקופת יצורם. סה"כ 140 כלי רכב מיובאים החליפו את לוחית הרישוי ממספר בן שבע ספרות למספר בעל חמש ספרות.

עריכה אחרונה על ידי garicho
  • מבאס 1
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם

מדהים.

מה שתי הספרות הראשונות?

גם מספרים בי 5 ספרות (על רקע כתום) הם מסוף שנות ה-50. לפני זה היתה אות ו-4 ספרות. לא בטוח לגבי החלפת המספרים כששיטת המיספור השתנתה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, garicho כתב:

אין סיכוי שהיא פה מקום המדינה.

הייתי אומר שהסיכוי נמוך אבל יש סיכוי.

אפילו יש בארץ כמה מכוניות בריטיות עם הגה ימני שנמצאות כאן מתקופת המנדט הבריטי. 

זה אכן אירוע נדיר שהן יוצאות לנסיעה.

IMG_20250412_100910.thumb.jpg.952febc25d559d056d809024ced53640.jpg

• אהבתי 2
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

הייתי אומר שהסיכוי נמוך אבל יש סיכוי.

אפילו יש בארץ כמה מכוניות בריטיות עם הגה ימני שנמצאות כאן מתקופת המנדט הבריטי. 

זה אכן אירוע נדיר שהן יוצאות לנסיעה.

IMG_20250412_100910.thumb.jpg.952febc25d559d056d809024ced53640.jpg

דווקא העובדה שמדובר ברכבים בריטיים ברורה. היה פה מנדט ואנשים היו צריכים רכבים. אבל לא רואה אף אחד בשנות הצנע מביא קופה קבריולט דה לוקס. מוכן לשים על זה כסף שזה יבוא מהזמן האחרון.

פורסם

סיכוי טוב שזה מספר מתחילת שנות השישים, שכן מספרים בקידומות 7x- 8x. היו מספרים חיפאיים ונעשה בהם שימוש עד 1962 (ובאוטובוסים עד 1979) אבל אי אפשר להיות בטוח שלא נוצל איזה מספר שדילגו עליו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, garicho כתב:

אין סיכוי שהיא פה מקום המדינה. זה בוודאות יבוא אישי. אם אני לא טועה המועדון עשה איזה קומבינה מול משרד התחבורה שרכב ישן באמת יקבל חמש ספרות בשביל האותנטיות.

זה מויקי - בחודש אפריל 2022הגיע מועדון החמש להסדר עם משרד התחבורה ולפיו כלי רכב אספנות מיובאים שיוצרו עד שנת 1960, יוכלו להמיר את לוחית הרישוי ללוחית עם מספר בן 5 ספרות וכך תהיה לכלי רכב אלו נראות תואמת לתקופת יצורם. סה"כ 140 כלי רכב מיובאים החליפו את לוחית הרישוי ממספר בן שבע ספרות למספר בעל חמש ספרות.

הסתובבה בעבר תמונה ברשת של מאזדה מיאטה שהגיעה תחת ייבוא אישי לאספנות וגם קיבלה מספר בעל 5 ספרות.

• מצחיק 2
  • מעניין 2
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...