Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב באיזור 150-200 אלף ש"ח (חדש בלבד)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הקורולה שלי נגנבה ואני תוהה מה הצעד הבא.

שווי הרכב יהיה כ-140 אלף ש"ח, אולי קצת יותר.

אני די בהתלבטות, כי מצד אחד אני לא רוצה להוציא הרבה יותר ממה שהוצאתי על הקורולה (כ-150 אלף ש"ח) ומצד שני אני לא רוצה ללכת אחורה.

להלן האופציות שחשבתי עליהן, אשמח לדעות:

1. להמשיך עם קורולה היברידית, שוב רמת גימור לימיטד.

2. לעבור ליונדאי אלנטרה היברידית, מניח שאקנה מרמת גימור אמצעית או גבוהה.

3. לא להוסיף כמעט כסף ולקנות יאריס קרוס היברידית. חיסרון - זה ללכת אחורה בחלק מהמובנים, אין ניטור רכב בשטח מת, אין בקרת אקלים מפוצלת כמה שזכור לי.

4. כנראה יהיה אפשרי - טסלה מודל 3 SR, אני עתיד לעבור לדירה שרכשנו, בשורה שלנו כבר יש מישהו עם עמוד טעינה ככה שיש כבר תקדים. זה עוד בבדיקה.

5. להתאמץ עוד יותר ולקנות מודל 3 LR, מודל Y או איוניק 5 מרמת הגימור הבסיסית.

בגדול הכיוון הוא היברידיות\פלאג אין\חשמליות בלבד.

אופי הנסיעות כולל הכול מהכול, הקורולה הייתה חסכונית למדי.

חשוב לי אבזור בטיחות (עדיף שיהיה ניטור שטחים מתים למשל) ומאוד אשמח לקבל רכב עם כמה שיותר אבזור מקורי וכמה שפחות התקנות מקומיות.

יש עוד הצעות ששווה לבדוק?

חשוב לציין שאני לא מעוניין בסיני ולכן BYD\ג'ילי וכו' לא רלוונטיים.

תודה!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אפשר לבדוק קיה נירו פלאג אין היברידית / חשמלית צורה חדשה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, chezik כתב:

חשבת על כיוון של צרפתיה כלשהיא? כך תהיה רגוע לפחות בקטע של הגניבות

האמת שכן, אבל אני רוצה גם משהו שיהיה לי קל למכור עוד 3-4 שנים (בתקווה שלא יגנב).

לפני שעתיים, vladclar כתב:

אפשר לבדוק קיה נירו פלאג אין היברידית / חשמלית צורה חדשה.

חשבתי על זה גם, אבל זה עולה כמעט כמו טסלה. הפלאג אין נורא יקרה.

עריכה: בעצם יש מבצעי קיה SUV.

לפני שעה, outnex כתב:

טסלה ולו רק בגלל המצלמות והמזגן מרחוק.

זה פלוס ענק בעיניי. (בעיקר המזגן)

השאלה איך היא מבחינת טווח.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

קניתם דירה? תחשוב על העתיד. מן הסתם הדירה עתידה לאכלס יותר מזוג, אז גם הרכב. חשוב על גישה לספסל האחורי (רמז: להמנע מגג נמוך/משתפל). והאמת היא שבמצב הנוכחי לא הייתי בונה על החלפה כל 3 שנים, בודאי אם המשפחה תגדל וההוצאות בהתאם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ברור שהרכב הולך לשמש כנראה יותר מזוג.

לגביי העניינים הכלכליים וההחלפות - תשאיר את זה לי. זה עניין שלי לגמרי.

דרך אגב - שמעתי טענה שרכבי יונדאי קלים לפריצה.

א. האם זה נכון?

ב. האם זה תקף גם לקיה?

עריכה אחרונה על ידי dorsht

פורסם

היה תקף לספורטרז' הדגם הקודם, אפילו הגישו תביעה ייצוגית בהארצות הברית בנושא ( שם לא מחייבים להתקין מיגונים נוספים)..

לא ידוע לי על אפשרות לגנוב בקלות רכבים חדשים יותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נראה שגם המיגונים הנוספים לא עוזרים (תמיד חשבתי ככה).

איתוראן התקשרו אליי כחצי שעה לאחר הגניבה, כשהרכב חצה לקלקיליה.

יש לי היום נסיעת מבחן על היאריס קרוס, נראה אם יש לה סיכוי (לדעתי לא) להיות תחליף ראוי לקורולה.

היתרון היחיד שלה זה שלא צריך להוסיף הרבה כסף.

מצד שני גם בשביל אלנטרה מרמת גימור טובה (לא הבסיסית) לא צריך להשתגע. להבדיל מטויוטה הרכב כבר מגיע עם 5 שנות אחריות.

פורסם (נערך)

פספסתי את השורה האחרונה בהודעה.... ATTO3 לא רלוונטית

עריכה אחרונה על ידי -UC-
פורסם (נערך)

לדעתי אופציות 2,4,5 הכי טובות. קורולה אוטו טוב אבל מהניסיון שלי הוא משעמם והמנוע לעומת האלנטרה חלש ומרגיש פחות כיפי כמו גם האבזור והעיצוב פנים בעיקר.

טסלה (בין אם מודל 3 או y) תחסוך לך הרבה בטיפולים וחשמל בתלוי גם כמה אתה נוסע. זה רכב שלנהוג עליו זה חוויה מיוחדת, איוניק 5 גם כן רכב טכנולוגי, יפה מאוד ומאובזר אבל לטעמי הוא יקר מדי ומצריך גם טיפולים וקנייה מיבואן ככה שאתה לא נפטר מהרעיון של יבואן ומוסך לגמרי. בכללי אם אפשר הייתי הולך על אחת החשמליות האלה בגלל היתרונות הרבים שלהן. 

מוסיף להצעות כפי שאמרו מעליי - נירו פלאג אין (תמחור קצת יקר), נכנס גם סונטה היברידית אחרי הנחה אבל יש תלונות על בעיות במנועים על אף שיש 5 שנים אחריות ואני לא יודע אם שיפרו/תיקנו אותם מאז התלונות 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם

3 לונג יד שנייה לדעתי מנצח בקלות את כל אופציה אחרת בשוק בערך. עלויות טיפולים אפסיות, סופרצ'ארג'ר (הטעינה הציבורית מחוץ לטסלה מאוד התייקרה) וביטוחים סבירים. ביצועים וטכנולוגיה בפער גדול מהמתחרים

איכות חומרים לא מושלמת אבל בוא היא מתחרה בקורולה לא במרצדס

פורסם
לפני 29 דקות, פראג כתב:

3 לונג יד שנייה לדעתי מנצח בקלות את כל אופציה אחרת בשוק בערך. עלויות טיפולים אפסיות, סופרצ'ארג'ר (הטעינה הציבורית מחוץ לטסלה מאוד התייקרה) וביטוחים סבירים. ביצועים וטכנולוגיה בפער גדול מהמתחרים

איכות חומרים לא מושלמת אבל בוא היא מתחרה בקורולה לא במרצדס

מסכים לחלוטין, היתרון של טסלה מעבר להיות הרכב מתקדם ומיוחד הוא החוסר תלות ביבואן , מצחיק שרכבים חשמלים אצל יבואנים מחייב התקשרות לטיפולים שנתים די יקרים.

ה 3 לונג בחירה טובה, טווח מכובד , עמדות טעינה מהירות של טסלה בפיזור טוב בארץ ואם יש לך אפשרות טעינה בבית זה בכלל WINWIN.

נסיעת מבחן תבהיר לך מדוע הקורולה  \אלנטרה באמת לא רלוונטיות אחרי הטסלה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

משתתף בצערך

טויוטה או מאזדה גניבות יותר (ובטח עכשיו, הביטוח יעלה יותר), אז פחות מומלץ.

כפי שכתבו, אם אתה יכול להרשות לעצמך (גם מבחינת תשתית), טסלה יכולה להיות פתרון טוב במקום הקורולה, ומהווה שדרוג ממספר בחינות. כמובן נסיעת-מבחן לראות אם אתה מוכן להשתמש ברכב ,שבנסיעה, כמעט כל הממשק שלו נעשה דרך מסך המגע. כמובן תבדוק את הדברים הרגילים (אבזור,נוחות,התנהגות,בטיחות).

הבעיה היא שכשתרצה להחליף רכב בעתיד, קשה לחזור אחורה אחרי שמתרגלים לטסלה.

בהצלחה 

• תוכן חדש...