Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב באיזור 150-200 אלף ש"ח (חדש בלבד)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 29 דקות, dorsht כתב:

בגדול, נתתי מקדמה וכך שריינתי את מחירי המבצע של ה-SUV Days, כלומר 175 אלף ש"ח על הפלאג אין ו-185 אלף ש"ח על החשמלית.

העניין שההפרש בין הנירו EV לטסלה קטן יחסית, בטח כשצריך לקחת בחשבון שאת הנירו EV צריך לאבזר במצלמת דרך טובה ובאיתוראן, מה שלא צריך לעשות בטסלה כי יש לה מצלמות מובנות ומערכת איתור משלה.

במחיר הזה הייתי מחפש lr יד שנייה. הטווח (כן אני יודע שאתה חושב שתשיג 500 קמ מ sr), הביצועים הטעינה המהירה יותר ומערכת השמע העדיפה שווים את זה

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעתיים, dorsht כתב:

בגדול, נתתי מקדמה וכך שריינתי את מחירי המבצע של ה-SUV Days, כלומר 175 אלף ש"ח על הפלאג אין ו-185 אלף ש"ח על החשמלית.

העניין שההפרש בין הנירו EV לטסלה קטן יחסית, בטח כשצריך לקחת בחשבון שאת הנירו EV צריך לאבזר במצלמת דרך טובה ובאיתוראן, מה שלא צריך לעשות בטסלה כי יש לה מצלמות מובנות ומערכת איתור משלה.

בחירה מצוינת, 

אמנם אני לא מדבר על אותו דגם אך אח שלי גם בדק את הלקסוס rz החשמלית ואת הrx450h+ הפלאג אין, והלך הrx פלאג אין, מאוד מרוצה, הוא בגדול נוסע לרוב על חשמל אך יש לו לפעמים נסיעות ארוכות ולא צריך לדאוג מהטווח, לדעתו החיסכון משמעותי מה3008 שהיתה לו.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

עוד לא בחרתי.

רק נתתי מקדמות ושריינתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בתאריך 3.8.2023 בשעה 06:42, dorsht כתב:

ברור שהרכב הולך לשמש כנראה יותר מזוג.

לגביי העניינים הכלכליים וההחלפות - תשאיר את זה לי. זה עניין שלי לגמרי.

דרך אגב - שמעתי טענה שרכבי יונדאי קלים לפריצה.

א. האם זה נכון?

ב. האם זה תקף גם לקיה?

שמעתי שקל לפרוץ לקיה וראתי גם סרטון של גנבי קיה

פורסם

אף אחד לא מבטיח לי שלא יצליחו לפרוץ מחר לטסלה.

היתרון היחיד של טסלה בנושא הזה, זה ה-OTA, כך שאני מאמין שאם תמצא פרצת אבטחה כזו היא תתוקן מאוד מאוד מהר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)
בתאריך 17.8.2023 בשעה 18:24, הרוכב המתמיד כתב:

שמעתי שקל לפרוץ לקיה וראתי גם סרטון של גנבי קיה

מדובר בתופעה בארה"ב של קיה ויונדאי ברמת גימור LX או הנמוכה המקבילה של יונדאי שלפי החוק האמריקאי לא היו מחוייבות במערכת אמבולייזר ויוצרו עם פירצה במנגנון ההנעה.

זה הגיע לרמה שבחלק מהמחוזות במשטרה מחלקים בחינם מנעולי הגה ובמדינות מסויימות חייבו את היצרן לחלק על חשבונו מנעולי הגה לרכבים בעייתים

May be an image of text that says 'AUTO LARCENY INITIATIVE HONDA CRV VEHICLES. •KIA VEHICLES FROM 2011 202 (TURN KEY START). .HYUNDAI VEHICLES FROM 2015 2021 (TURN KEY START). VEHICLES MUST BE REGISTERED IN NEW YORK STATE. FREE APPLE AIRTAG, TILE AND STEERING WHEEL LOCK DISTRIBUTION *WHILE SUPPLIES LAST* FRIDAY JULY 21, 2023 11:00 AM 1:00 PM 2100 BARTOW AVE, BRONX, NY 10475 POLICE DEPARTMENT OANK NEW Crime Prevention Division DISCLAIMER: THE EVENT STOLEN VEHICLEI FOUND USING GPS TRACKER IMMEDIATLY CALL 911 AND DO NOT PURSUE.'

לא חושב שבארץ נמכרו רכבים עם בעיה דומה.

עריכה אחרונה על ידי noknok
  • מעניין 2

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

טוב, גם עם אימובלייזר בארץ ועם איתוראן הגנבים מצליחים. נראה ששום דבר לא מונע מהם לגנוב.

דרך אגב, הגיוני שהביטוח על הנירו עומד על כ-11 אלף ש"ח? (כל נהג מעל גיל 30)

בקורולה עלה כחצי!

פורסם (נערך)

תבעת את הביטוח שלך - אז איבדת את הנחת העדר התביעות. אם היתה לך הנחת העדר תביעות מלאה (משהו כמו 35%) זה לבד יכול להסביר עלית הפרמיה בקרוב ל-50%.

חפש הצעות נוספות. ולא ברשת אלא בטלפון. המציגים מצניחים את הפרמיה בעשרות אחוזים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חברת הביטוח שלי אמרה שאם אני מבטח אצלה שוב אז התביעה של הגניבה לא נחשבת.

לצורך הדוגמה, בדקתי אצלהם.

על טסלה מודל 3 דורשים כ-6000₪. על הנירו פלאג אין כמעט 11 אלף ש"ח.

• מבאס 1

פורסם

בדקתי  מחירי ביטוח של רכבים אחרים וגם בחברות אחרות.

מאזדה 3 - כמעט 10 אלף ש"ח.

טויוטה קורולה - 9700₪.

נירו פלאג אין בחברת ביטוח אחרת - 9100₪.

טויוטה CHR - 9500₪.

מאזדה CX30 - משהו כמו 9400₪.

אלנטרה היברידית - בערך 8000₪.

בהתייחסות למחיר הביטוח, אולי אני אצטרך לחשב מסלול מחדש.

• אהבתי 1

פורסם

בעיקרון דיברתי עם סוכנות טויוטה בבאר שבע (אחרי שבפתח תקווה אף אחד לא ניסה להתאמץ לגביי רמת גימור לימיטד) ויש להם קורולה מרמת גימור לימיטד.

בכל אופן הכיוון שלי כרגע זה המודל 3 SR.

בהתחלה אסתדר עם עמדות טעינה ציבוריות, אחר כך אבצע התקנת עמדה.

פורסם

פאקינג קורולה לימיטד עולה 170K שקל , טימטום מוחלט לשלם על רכב כזה מחיר מופרך שכזה.

אם זה המחיר טסלה 3 עדיפה ללא מחשבה שניה.

• אהבתי 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אכן 170 אלף ש"ח.

פורסם
לפני 12 שעות, CX25GTI כתב:

פאקינג קורולה לימיטד עולה 170K שקל , טימטום מוחלט לשלם על רכב כזה מחיר מופרך שכזה.

אם זה המחיר טסלה 3 עדיפה ללא מחשבה שניה.

צודק 100% אני לא מבין אנשים ששמים כל כך הרבה כסף על טיוטה קורולה 

אין בה כלום לא איבזור לא כח עדיף כבר יונדאי איוניק בהרבה פחות כסף

פורסם

אין יותר יונדאי איוניק.

יש אלנטרה והיא עולה כמעט כמו הקורולה.

לא נהגתי בקורולה מתוחת הפנים ככה שאני לא יודע מה השיפור בביצועים ביחס לדור הקודם.

מבחינת אבזור מה בדיוק חסר בקורולה מרמת גימור לימיטד עכשיו? יש שם אפילו דברים כמו חיישנים קדמיים מקוריים שאין לאלנטרה.

המינוס הגדול של האלנטרה זה המראות שלה.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...