Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאדילק SRX 2015 - לקנות או לברוח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

אני מחפש רכב נוח גדול "שמן" לא אכפת לי מהיר ולא אכפת לי ספורטיבי.

מה כן אכפת לי:

מתלים - נמאס להרגיש כל מכסה ביוב בכביש

מזגן שיהיה מקפיא 

שיהיה לוח מולטמדיה עם מגע שאפשר לשים ווייז

אוטו גדול ויציב על הכביש שלא "רוקד"

בידודי רעשים טובים

האם הקאדילק עונה על הציפיות שלי?

אמינות? (לא מצפה להמון מGM).

פורסם

הקאדילק תענה על כל הדרישות האלו, רכב מפנק מאוד ונוח. 

העלויות אחזקה (ביטוח וחלקים) יקרות יותר מרכב אחר כי זה נחשב יוקרה, המנוע בסך הכל סבבה, לדעתי עדיף לך לבדוק אפשרות של שברולט אימפלה 2017+ באותו מחיר, תקבל רכב כמה שנים מתקדם יותר במחיר של הקאדילק עם אבזור מצוין, מפנק באותה מידה, אותו מנוע ועלויות אחזקה שכנראה יהיו גם נמוכות יותר. 

או לחילופין וולוו s60 עם מנוע של וולוו 2.0 עם 245 כוח סוס שנים 2016 + שתהיה גם היא מאוד נוחה ומפנקת. 

פורסם
לפני 40 דקות, nissan1211 כתב:

העלויות אחזקה (ביטוח וחלקים) יקרות יותר מרכב אחר כי זה נחשב יוקרה, המנוע בסך הכל סבבה, לדעתי עדיף לך לבדוק אפשרות של שברולט אימפלה 2017+ באותו מחיר, תקבל רכב כמה שנים מתקדם יותר במחיר של הקאדילק עם אבזור מצוין, מפנק באותה מידה, אותו מנוע ועלויות אחזקה שכנראה יהיו גם נמוכות יותר. 

או לחילופין וולוו s60 עם מנוע של וולוו 2.0 עם 245 כוח סוס שנים 2016 + שתהיה גם היא מאוד נוחה ומפנקת. 

האופציות שנתת הם רכבים מקטגוריות שונות, נראה שפות״ש רוצה משהו לכיוון הרכבים הגבוהים יותר, אם כבר וולבו אז תבדוק את הXC60, המנוע בקאדילק זה 3.6 בנזין?? זה מנוע מאוד אמין שרץ המון המון זמן ואפשר לראות אותו גם בדגמים החדשים של הקונצרן אז ככה שלא רואה סיבה לחשוש מאמינות המנוע הזה, לגבי שאר החלרים ברכב אני לא מכיר אז אני לא יכול להמליץ.

מה שכן, כנראה תצטרך לגרור תחנת דלק ניידת איתך כי המנוע הזה בוודאות לא חסכוני, מצד שני אם אתה נוסע מעט אז מדובר בתוספת קטנה ממש.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

במנוע 3.6 של gm יש שרשרת טיימינג שמשתחררת ודורשת החלפה. שמעתי על עלויות שחוצות את תחום 5 הספרות. לא יודע האם הבעיה נמשכה גם בשנים הללו אבל זה מצריך בדיקה

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לפני 10 שעות, nissan1211 כתב:

תודה על התגובה!

האימפלה חיה אחרת (תרתי משמע) והמחיר של 2017 ממה שראיתי גבוה יותר

הוולוו מאד ספרטנית יחסית ולא מפנקת מרגיש כמו עוד אוטו אירופי מה גם שהמסך מולטימדיה השקוע שלה מעצבן בעיני

לפני 10 שעות, Jeka88 כתב:

האופציות שנתת הם רכבים מקטגוריות שונות, נראה שפות״ש רוצה משהו לכיוון הרכבים הגבוהים יותר, אם כבר וולבו אז תבדוק את הXC60, המנוע בקאדילק זה 3.6 בנזין?? זה מנוע מאוד אמין שרץ המון המון זמן ואפשר לראות אותו גם בדגמים החדשים של הקונצרן אז ככה שלא רואה סיבה לחשוש מאמינות המנוע הזה, לגבי שאר החלרים ברכב אני לא מכיר אז אני לא יכול להמליץ.

מה שכן, כנראה תצטרך לגרור תחנת דלק ניידת איתך כי המנוע הזה בוודאות לא חסכוני, מצד שני אם אתה נוסע מעט אז מדובר בתוספת קטנה ממש.

כן מנוע 3.6 בנזין

לעיר אני נוסע רק ברכבת 

וגר מחוץ במושב 

הנסיעות יהיו רק לטיולים בארץ (מן הסתם בסופשים).

XC60 יקר בצורה מחרידה ולא ראיתי הרבה שמורים משום מה אנשים ממש מזניחים את האוטו הזה

לפני כשעה, שי כתב:

במנוע 3.6 של gm יש שרשרת טיימינג שמשתחררת ודורשת החלפה. שמעתי על עלויות שחוצות את תחום 5 הספרות. לא יודע האם הבעיה נמשכה גם בשנים הללו אבל זה מצריך בדיקה

גם אני שמעתי וקראתי - וכמובן שלא הייתי נוגע ברכב שלא עבר החלפת שרשרת טיימינג כי זו רמאות למכור רכב כזה - זה כמו למכור פצצה מתקתקת

• תוכן חדש...