Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש עכשיו מבצעים טובים בMP ועם הקופונים האלה מחירים אפילו נמוכים יותר.

0__064314a0bdd3b8.jpg

ריכוז קופונים MyProtein ישראל מעודכן [2023]
קוד קופון 80% הנחה

*ללקוחות / נרשמים חדשים בלבד.
*לקוחות קיימים - ניתן לעבור לרישום לקוח חדש.
*יש לפעול לפי מדריך הוידאו ולהזין את שלושת הקודים בעגלת הקניות:

קוד קופון 80% הנחה MyProtein [מעודכן 2023]:
SALE-R27
DREAM10
BEAST

https://youtu.be/aXBpGJedG1o

https://myproteinv.blogspot.com/2023/04/myprotien-2023-80.html

יש טעמים שניסיתם וממליצים?

עריכה אחרונה על ידי avimorde
  • אהבתי 1
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נרשמתי מחדש, הזנתי את שלושת הקודים המדוברים ועדיין יצא בעגלה רק 60% הנחה. מה אני מפספס? ה 80% רק על מוצרים מסויימים?

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, carsgo כתב:

נרשמתי מחדש, הזנתי את שלושת הקודים המדוברים ועדיין יצא בעגלה רק 60% הנחה. מה אני מפספס? ה 80% רק על מוצרים מסויימים?

תוודא שהזנת את הקודים נכון בעגלת הקניות

עריכה: המבצעים משתנים לעיתים קרובות עכשיו זה יוצא 50% + 10% + 15%

עריכה אחרונה על ידי avimorde
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ, 

כיצד אתם יודעים בזמן אמת על המבצעים ואחוזי ההנחה? 

ומכיוון שהאחוז הנחה הוא עצום ומשתנה תדיר, האם גם מחיר המוצר משתנה כך שלמעשה זה עולה לנו אותו הדבר? זה יותר תהייה משאלה 

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

רכשתי בסבב הקודם בדיוק מה שרכשתי לפני כן ואני זוכר שבדקתי ואכן זה היה ב81% הנחה!

פשוט לא האמנתי כמה קילו אפשר לקבל ב250₪ 😆

שאגב נשאר לי לעוד הרבה זמן ולכן אין לי מה לרכוש כרגע

• מצחיק 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

עם כל ההנחות עדיין המחיר מאוד יקר (כ400 שקל ל5 קילו חלבון) לעומת הBF שהזמנתי לפני שנה וקצת, בזמנו 5 קילו חלבון + קילוגרם קריאטין ועוד שטויות יצא פחות מסף המס של כ230 שקל אאל"ט.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

נגמר הסיפור שלהם, הם העלו מחירים משמעותית וגם עם המבצעים זה לא יוצא זול, על זה מתווספים מיסים ועמלות שקר של חברות השילוח (בעבר 5 קילו היה מתחת לרף המכס) ץ.

Miata ND2

פורסם

אז מאיפה קונים בימינו?

אם להיות ספציפי, אני רוצה חלבון איזולט או צמחי ואני לא רוצה לשלם הרבה (עדיין סטודנט)

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
לפני 7 שעות, Adani כתב:

אז מאיפה קונים בימינו?

אם להיות ספציפי, אני רוצה חלבון איזולט או צמחי ואני לא רוצה לשלם הרבה (עדיין סטודנט)

תעבור לטונה.

וברצינות, היה מבצע סביר באושר עד על תנובה גו. לא זוכר כמה, נדמה לי 200 ל 2.23 קג. היה קצת יותר משתלם ממבצע שיש ב israel body על 3 אבקות חלבון במחיר מסוים.

ב iherb לא תקבל מחיר נמוך, אבל עם קופונים ובמבצעים מקומיים המחיר סביר.

עלויות הייצור עלו בכל העולם בצורה דרסטית, אבל אולי בהמשך ירדו. אבל כרגע זה המצב

Miata ND2

פורסם

אם רלוונטי למישהו, במייפרוטאין יש כרגע 40% הנחה, אם מורידים את האפליקציה זה עוד 30% ועם קוד dream10 מוריד עוד 10%.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

זה מרגיש לי כמו המבצעים במשביר לצרכן 🤣

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

שימו לב שיש עכשיו 5 קילו מתחת לרף המכס, זה מחיר של מה שהיה פעם וקשה לי להאמין שיחזור. פלוס 5-6 חטיפי חלבון שאפשר להוסיף.

Miata ND2

• תוכן חדש...