Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במזמן האחרון אני לא מפסיק לחפש רכבים ביד 2, ואני פשוט נהיה מותש...

אני רוצה להתייעץ עם מישהו שבאמת ייעץ לי מתוך הניסיון מה שווה לי ומה כדאי, וכו'.

אז אשמח לקבל מכם.

הדרישות שלי ממש נמוכות, אני באמת לא מחפש רכב יוקרתי או מפנק במיוחד, גם עיצוב לא מרשים אותי במיוחד.

אני מחפש רכב אמין  וזהו זה. רכב שמגיע לעבוד אצלי ולשרת אותי.

התקציב באזור 30-40 אלף.

תודה.

פורסם

מה גודל הרכב שאתה צריך? כמה אנשים צריך להכיל ומה הגילאים שלהם?

כמה קילומטרים בשנה צפוי לנסוע?  בעיר או בכבישים פתוחים?

• אהבתי 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גודל הרכב - 5 מקומות, אבל ברור שלא אכפת לי 7 מקומות.

גילאים - שתי מבוגרים וילדים 10 ומטה (אבל אני חושב על רכב שישמש אותי גם שיגדלו בעזרת השם).

12 אלף  לשנה בערך.

רוב הנסיעות בעיר, מפעם לפעם יוצאים טיול ברחבי הארץ.

תודה רבה רבה

פורסם

קיה פורטה, יונדאי I35, טויוטה קורולה , הונדה סיוויק - מה שתמצא במצב הכי שמור לתקציב שלך.

• אהבתי 4

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 14 שעות, vladclar כתב:

קיה פורטה, יונדאי I35, טויוטה קורולה , הונדה סיוויק - מה שתמצא במצב הכי שמור לתקציב שלך.

מבחינת אמינות, כולם אחידים פלוס מינוס?

פורסם (נערך)

כן, קיבלת רשימה של רכבים אמינים מאוד ויחסית מרווחים מאחורה. עכשיו צריך למצוא אחד במצב ראוי שטופל בזמן כל השנים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

פורסם

תודה רבה רבה.

אין לך מושג כמה עזרת לי.

@vladclar ועד כמה להתייחס למחירים הגבוהים יחסית שהמוכרים מציעים בגלל המחסור ברכבים?

פורסם

זה המצב עכשיו, והוא קצת השתפר לאחרונה.

אולי, אם תמתין עוד קצת עם הרכישה, המחירים יירדו עוד קצת.

קיה תהיה הכי חדשה לתקציב, אבל לרוב אלה רכבים שהיו בליסינג/ השכרה.

קורולה הכי יקרה, אבל הדגם של 2011-2012 ( מה שנכנס לתקציב ) אמין ביותר.

רק אל תתפתה לרדת בשנתון ולקנות בזול קורולה רובוטית 2008-2009 בלי שאתה נוהג ומוכן לחיות עם הגיר הלא חלק הזה.

• רעיון טוב! 1

פורסם

גם אופציה טובה, עדיף כזו מ-2013 מכיוון שהיא שודרגה מבחינת שילוב מנוע וגיר.

שים לב שהחל משנתון מסוים גם עברו לגיר רובוטי כפול מצמדים. אם מדובר על 2013-2014 בוודאות מדובר בגיר פלנטרי (אוטומטי רגיל) בעל 6 הילוכים.

אם תא מטען חשוב לך, חפש את גרסת ה-CW של ה-i30.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בתאריך 25.1.2023 בשעה 15:44, dorsht כתב:

שים לב שהחל משנתון מסוים גם עברו לגיר רובוטי כפול מצמדים

שזה חיובי או שלילי?

ועוד שאלה חשובה, מה מבחינת הקילומטראז', ממתי זה כבר נחשב גבוה?

תודה רבה רבה.

פורסם

חיובי מבחינת ביצועים וייתכן שגם מבחינת צריכת דלק.

שלילי מבחינת אמינות.

אל תסתכל רק על קילומטראז', גם היסטוריית טיפולים חשובה.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 6 דקות, dorsht כתב:

אל תסתכל רק על קילומטראז', גם היסטוריית טיפולים חשובה.

כמובן, אבל בכל זאת מה נחשב קילומטר גבוה?

פורסם

אין חוק, 

וכל אחד יכול לשלוף תשובה מצוצה מהאצבע,

אך סטטיסטית, הממוצע השנתי לרכב פרטי זה סביב ה17K לשנה, לליסינג זה 22K אם אני לא טועה, תעשה את החשבון ותבדוק מה שמתאים לך, כי זה גם משפיע על מחיר הרכב,

מה שחשוב זה לקנות רכב מטופל, רכב מטופל שעבר 150K, יסע וישרוד הרבה יותר טוב מרכב שלא מטופל שנסע רק 50K.

הייתי מוסיף לרשימה ואפילו די גבוהה, מאזדה 3

עד 2013 זה הדגם הישן, סוף 2013 התחיל דגם חדש, אם תמצא זה יהיה דגם ה1.5, מדובר ברכב מספיק חזק לנסיעות שגרתיות ואמין מאוד, ואפילו מהנה יחסית,

לאחי יש אחת שנת 2014 כבר 6 שנים ללא אף תקלה.

ונוסעת כמו רכב חדש לגמרי, לכן ממש ממליץ לך לבדוק את הכיוון הזה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...