Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לאשתי קיה פורטה 16, אני מחליף לה פורטה בפורטה כבר פעם שלישית, רכב זול מאוד לאחזקה, אמין, מרווח, תא מטען גדול וזול יחסית לרכישה. 

ממליץ מאוד לדעתי נוחה יותר וזולה יותר מהמקבילה ביונדאי (i35) ומרווחת, מאובזרת וזולה יותר לתחזוקה מההונדה.

• רעיון טוב! 1

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני 10 שעות, daniel204 כתב:

יש לאשתי קיה פורטה 16, אני מחליף לה פורטה בפורטה כבר פעם שלישית, רכב זול מאוד לאחזקה, אמין, מרווח, תא מטען גדול וזול יחסית לרכישה. 

ממליץ מאוד לדעתי נוחה יותר וזולה יותר מהמקבילה ביונדאי (i35) ומרווחת, מאובזרת וזולה יותר לתחזוקה מההונדה.

עשית לי את היום! סופית בחרתי ברכב קיה פורטה תודה רבה לך :) *נדחפת*

פורסם
לפני 17 שעות, נהגת מירוצים123 כתב:

עשית לי את היום! סופית בחרתי ברכב קיה פורטה תודה רבה לך /cdn-cgi/mirage/cdee92393b97ff5bc438773db37e7ac3ee98604a988781fe4c3daa83c32f16fc/1280/https://carsforum.co.il/uploads/emoticons/icon_smile.gif.b1eda5b7cba44759db7bd8e18120d216.gif *נדחפת*

בשמחה, אם יש לך שאלות נוספות אשמח לענות.

• אהבתי 1

פורסם

@daniel204

אני כבר ממש מותש....

נתנו פה רשימה קצרה של רכבים טובים, ואני עד עכשיו מתלבט ביןן קיה פורטה ליונדאי I35, אני באופן אישי מתחבר לעיצוב של היונדאי.

אבל שמתי לב לנקודה מוזרה, שאין ציון בטיחות ליונדאי I35 (בשנתון 2013), האם זה אמור להדאיג?

פורסם

אני אגיד לך משהו מה שאני חושב זה שנתנו לך מבחר של רכבים ממש אמינים וצמצת את האפשרויות בסוף ל2 רכבים פורטה וI35 

הם מתחרים אחד השני בקטגורייה ושניהם אמינים נשאר לך לבחור לפי טעם אישי, גודל בגאז', עיצוב וכו'. אל תשכח שאת הרכבים כדאי לקחת לבדיקה לפניי קנייה ולהתייעץ על טיפולים עתידים לבוא. אחרי הכל זה רכב יד שנייה ובהכל צריך לטפל או להחליף אחרי כמה זמן. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

שני הרכבים נבחנו במבחן הריסוק האמריקאי וקיבלו ציונים טובים. 

הייתה לי את הi35 כשהייתה חדשה ברמת גימור סופרים ככה שחוויתי לתקופה משמעותית את שני הרכבים. 

באופן אישי אני מתחבר יותר לפורטה שמרגישה בנויה טוב יותר, הפלסטיקה ביונדאי הרגישה לי זולה ובחלק מהמקומות זולה מאוד, נוחות הנסיעה בפורטה עדיפה ולי מרגיש שהיא גם מעט זריזה יותר, כבונוס מחיר הרכישה נמוך יותר.

היונדאי מאובזרת יותר בצורה משמעותית במיוחד בדגם הסופרים, כניסה והנעה ללא מפתח, מולטימדיה מודרנית, מושב נהג חשמלי, סאן רוף ועוד.. לטעמי מעוצבת טוב יותר ונפוצה בשוק כך שקל יותר למצוא אחת שמורה.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...