Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אז התחדשנו בגולף 2015 בונבון. אני מחבר את האייפון לשקע USB ואז מקבל הודעה מהבהבת על המסך - DEVICE NOT SUPPORTED וזה ממשיך להבהב וממש מפריע לתפעול המערכת. וגם, הטעינה מהשקע ממש ממש איטית. בינתיים אני מטעין משקע המצית.

האם משהו פגום בחיבור USB או שהגולף לא אוהבת אייפונים?

ניסיתי עם שני כבלים שונים.

תודה עבור כל עזרה

9066D700-F666-49EF-9C99-81B5E6B8F3A1.JPG

פורסם (נערך)

היי,

הגולף שלך מצוידת במערכת מולטימדיה Composition Media MIB2 מק"ט 819B. המערכת הזו תומכת בהזמרת מדיה דרך דיסק-און-קי ב-USB

וטעינת מכשירים. קרי, לא תוכל להזרים איתה לאייפון כמו שאתה מצפה. כמו כן, ה-output של הטעינה היא 1A.

האופציות שלך הן:

1. הזרמת מוסיקה דרך בלוטוס.
  2. שדרוג המערכת ל-MIB2 עם מק"ט חדיש יותר שתיתן לך CarPlay/Android Auto וגם יכולת לחבר מצלמת רוורס מקורית.

אופציה #2 היא כמובן הכי עדיפה אבל גם זולה לא מעט.

יכול להתרשם מהשרשורים שלי כאן:

עריכה אחרונה על ידי Fraysa
  • אהבתי 1

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...