Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי שברולט ספארק 2016 גיר אוטומט, לאחרונה הרכב התחיל לרעוד בהילוך 3 ו - 4 ונדלקה המנורה של המנוע.

לאחר אבחון במוסך באזור מקום מגוריי בצפון המוסך העביר אבחנה שהגיר "הלך" וזו תקלה נפוצה בשברולט ולכן נדרש להחליף אותו.

האם למישהו יש ניסיון עם תקלה כזו או יכול להמליץ על מוסך גירים שיכול לתקן את הבעיה - עדיף באזור הצפון.

תודה רבה,

נתנאל

פורסם

כמה ק"מ האוטו עשה? האם בוצעו החלפות שמן גיר?

בטח הגיר הנהדר של ג'טקו שיש 2 תביעות ייצוגיות עליו (סוזוקי וניסאן).

ממליץ לא לשים גיר משומש. כדאי לבדוק לגבי שיפוץ אם אתה יכול לשלוח את הרכב למרכז ממליץ על יניב גירים בסגולה.

פורסם

שלום, הרכב נסע 103 אלף ק"מ, אנחנו גרים ביישוב דוב"ב בגליל העליון - בין צפת לנהריה.

אין בעיה לשלוח את הרכב למרכז על גרר או בנסיעה של עד 60-70 קמ"ש שאז הרכב מתחיל לרעוד - במידה ובאמת יש לכם המלצות מניסיון על מקום שלא יקר ואיכותי בשיפוץ הגיר.

תודה,

נתנאל

פורסם
לפני 5 שעות, netanels כתב:

שלום,

ברשותי שברולט ספארק 2016 גיר אוטומט, לאחרונה הרכב התחיל לרעוד בהילוך 3 ו - 4 ונדלקה המנורה של המנוע.

לאחר אבחון במוסך באזור מקום מגוריי בצפון המוסך העביר אבחנה שהגיר "הלך" וזו תקלה נפוצה בשברולט ולכן נדרש להחליף אותו.

האם למישהו יש ניסיון עם תקלה כזו או יכול להמליץ על מוסך גירים שיכול לתקן את הבעיה - עדיף באזור הצפון.

תודה רבה,

נתנאל

יש קוד תקלה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני גם מציע לקבל עוד חוות דעת, לי היו רעידות בשילוב d או r. (גיר רציף)

מוסך אחד אמר הבעיה בגיר, צריך שיפוץ ב 5 אלף.

מוסך אחר ביצע ניקוי מצערת שכמעט העלים את הרעידות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אספר לך משהוא קטן מהנסיון שלי בסקודה אוקטביה 
תקלה כזו הסתכמה בהחלפת פלאגים וכוייל (פלאג אחד גמור אמרתי נעשה החלפה של הפלאגים והכויל והכל נפתר)הכל בזכות אבחון נכון של המוסך שלי
לא יודע אם זו התקלה אבל זו זווית שכל לתקוף אותה בשל מחירה הזול

עריכה אחרונה על ידי Ido Porat
  • תוכן חדש...