Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח מקיף לרכב שנת 11?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז עכשיו נותרה ההתלבטות.

weSure או AIG

AIG רוצים 100 שקל יותר, אבל נראים לי חברה יותר מוכרת מאשר weSure.

פורסם
בתאריך 3.8.2022 בשעה 12:15, maor23 כתב:

אוקיי אז עכשיו נותרה ההתלבטות.

weSure או AIG

AIG רוצים 100 שקל יותר, אבל נראים לי חברה יותר מוכרת מאשר weSure.

אני חושב שעדיף מקום שכזה .. 

לך על AIG

פורסם (נערך)

בעל רכב כמו שלך. אני מכיר את עצמי טוב מאוד ולכן סומך על עצמי בכביש. לפיכך עשיתי חובה וצד ג' בעלות של 2300 שקלים.

כל נהג מעל גיל 40 אצל סוכנת ביטוח מקומית.

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

זה מאוד יפה שאתה סומך על עצמך,  אבל אז יבוא מישהו ידפוק לך מכה בחנייה/יוריד לך את המראה ויעזוב בלי להשאיר פרטים, או שאבן ממשאית תעשה לך סדק בשמשה..

ובכלל אם אתה סומך על עצמך אז למה עשית צד ג'? שימוש בכיסוי צד ג' הוא בתאונה באשמתך כלפי הרכב הנפגע. 

שוב, לא משנה לי מה פות"ש יעשה, אבל אתה מצייר תמונה חלקית. הכל שאלה של סיכון-תועלת, אם אתה מאמין שלא יקרה לך שום דבר רע, ואם יקרה תישא בעלויות ואין לך בעיה עם זה

לעשות צד ג' אומר למעשה שלא מעניין אותך הרכב שלך(ואתה מוכן לשאת בעלויות תיקון פחחות), אלא רק לכסות על עצמך כספית במידה ופגעת במישהו.

פורסם
לפני כשעה, aviaviavi כתב:

לעשות צד ג' אומר למעשה שלא מעניין אותך הרכב שלך(ואתה מוכן לשאת בעלויות תיקון פחחות עד כדי השבתת הרכב , אלא רק לכסות על עצמך כספית במידה ופגעת במישהו.

בעצם, ההחלטה צריכה לנבוע מיכולתך לספוג השבתה של הרכב, מול הפרש המחיר בין ביטוח צד ג' למקיף. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, aviaviavi כתב:

זה מאוד יפה שאתה סומך על עצמך,  אבל אז יבוא מישהו ידפוק לך מכה בחנייה/יוריד לך את המראה ויעזוב בלי להשאיר פרטים, או שאבן ממשאית תעשה לך סדק בשמשה..

ובכלל אם אתה סומך על עצמך אז למה עשית צד ג'? שימוש בכיסוי צד ג' הוא בתאונה באשמתך כלפי הרכב הנפגע. 

שוב, לא משנה לי מה פות"ש יעשה, אבל אתה מצייר תמונה חלקית. הכל שאלה של סיכון-תועלת, אם אתה מאמין שלא יקרה לך שום דבר רע, ואם יקרה תישא בעלויות ואין לך בעיה עם זה

לעשות צד ג' אומר למעשה שלא מעניין אותך הרכב שלך(ואתה מוכן לשאת בעלויות תיקון פחחות), אלא רק לכסות על עצמך כספית במידה ופגעת במישהו.

סומך על עצמי לעשות את ההחלטות הנכונות בכביש ולכן אני מאמין שאני לא אגרום לתאונה בא אני אהיה אשם. לכן אם האוטו הלך קאפוט זה לא יהיה באשמתי. אבל אם בכל זאת אני עשיתי טעות אז אני מודע לכך שעל טעויות משלמים ולכן אהיה מוכן לשלם את המחיר. לכן אני עושה צד ג'. לשלם לצד השני מצד אחד ולספוג את הנזק מצד שני. זה לא רכב חדש ויקר.

מקווה שהבהרתי את הכוונה שלי על מנת שלא תתקוף אנשים שהחליטו כמוני. אם אתה בכל זאת מרגיש שנחתה עלייך רוח קרב ואתה חייב להיכנס ברב רבאק של מישהו אתה יכול להפנות את הזעם שלך כלפי אלה שלא עושים ביטוח בכלל ואו נוהגים ללא רישיון.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אף אחד לא מערער על ההחלטה שלך. זה כספך, עשה בו כרצונך.

הטעות שלך היא בדרך החשיבה. נזק לרכב יכול להגרם גם לנהג הטוב ביותר, אם בגלל חוסר ריכוז רגעי (אל תספר שזה לא קורה לך, כי אין אדם שמרוכז ב-100% משך 100% מהזמן), אם בגלל תנאי הדרך ( לא צריך יותר מקצת שמן, ועוד יותר טוב אם זה בשלולית חורף), אם זה בגלל תקלה ברכב. אתה מהמר, השאלה היחידה היא האם ההימור נכון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, Cerebral Cortex כתב:

מקווה שהבהרתי את הכוונה שלי על מנת שלא תתקוף אנשים שהחליטו כמוני. אם אתה בכל זאת מרגיש שנחתה עלייך רוח קרב ואתה חייב להיכנס ברב רבאק של מישהו אתה יכול להפנות את הזעם שלך כלפי אלה שלא עושים ביטוח בכלל ואו נוהגים ללא רישיון

אני ממש לא תוקף, אני רגוע מאוד אפילו. רק כתבתי שלדעתי אין קשר בין הביטחון העצמי בכביש לקניית ביטוח.

שכל אחד יעשה מה שבא לו. אני לא מתחום הביטוח ואני לא עושה אחוזים על כל ביטוח מקיף שמוקם בישראל. 

פורסם
בתאריך 3.8.2022 בשעה 08:56, maor23 כתב:

שלום לכולם, יש לי הונדה סיוויק האצ'בק 2011.

לפי לוי יצחק, המחירון נשאר די קבוע למחיר שקניתי אותו לפני כ3 שנים, 33 אלף.

הבעיה, המקיף השנה ממש עלה ואני מתלבט אם שווה לי עדיין לרכוש מקיף או שלבטח רק צד ג' וזהו.

מה דעתכם?

עצם המחירון שלא זז אומר לי שכדאי לי להשקיע עוד כ1500 ש"ח על מקיף? (1500 יותר משנה קודמת הכוונה שלי)

מי שאין ךו כסף לקנות אוטו חדש ב33 אלף שקל מחר בתאונה שיעשה מקיף מי שיש לו שיעשה ג זה השיקול 
האם מחר אתה עושה טוטאלוס האם יש לך את היכולת להוציא כסף על אוטו ב30 אלף שח 
לא אם יש לך כסף אלא אם יש לך כסף לקנות אוטו

פורסם

אני לא מכיר בעיה לפצל ביטוחים (אבל ההיגיון אומר שאולי יש היתרון לעשות באותה חברה, רק הגיונית אין לי כל כך הסבר למה. מבחינת חוקית - מותר לך לעשות חובה בא' ומקיף אצל ג' זה בסדר גמור).

רק תקרא את הפוליסות ותוודא שאתה מבין הכל. שלא יהיו לך הפתעות אח"כ.

בחובה הפוליסה אחידה אם אני לא טועה, בכל החברות. ככה שזו מטלת אחת פחות. 

רק במקיף שווה לעבור על כל ה 8 - 12 עמודים שיש לך בפוליסה, לאט לאט ולהבין מה כתוב, מה מגיע לך במקרה ו.

אם אתה רוצה לנסות להוזיל את המחיר של הביטוח, הפרמיה, תבקש

1 לעלות השתתפות עצמית בכדי להוזיל את הפרמיה השנתית. במקרה ביטוחי אתה תשלם יותר אז קח את זה בחשבון.

2  תבחר בנהג נקוב, אבל גם פה קח בחשבון כמו כל דבר - יש היתרון ויש חסרון. לפעמים זה יוזיל, ולפעמים זה יהיה אותו מחיר כמו כל נהג. תשאל.

3  תשאל איזה כיסויים יש בפוליסה ותוריד (אישית, לא הייתי ממליץ, אבל אני רק כותב שתדע שיש אפשרות כזאת, שוב - לא הייתי ממליץ, כי כל כיסוי לרוב עשרות שקלים וזה מה שעושה את המקיף "מקיף").

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...