Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

אז האוקראינים פירסמו סרטון יותר ארוך מהרחפנים, וברור למה הם חיכו.

את הכותרות עם ה 36%, 41 מטוסים הם קיבלו, עכשיו  אנחנו רואים שהמספר קטן יותר (13 מטוסים או משהו כזה), שלא כול כתבמ/רחפן עשה נזק משמעותי וכו'. אבל המספר הגדול כבר היה בכותרות, ואף אחד לא יעדכן להגיד שזה בעצם שליש. 

oh well, עסקים כרגיל.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

^כל המלחמה הזו טעות^

בעצם, כל המלחמות.

מנסה עכשיו להזמין רכב מרומניה לאוקראינה. אין. היו כמה חברות שנתנו לעבור לפני שנה ושנתיים. יוק. ניסע אי”ה ברכבת.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 16 דקות, tinoki כתב:

אוקראינה

בשביל להגיע לקבר של הרבי?

תאורטית לא יותר עדיף להחזיק רכב ברומניה או מדינה אחרת קרובה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 12 שעות, David32 כתב:

את הכותרות עם ה 36%, 41 מטוסים הם קיבלו, עכשיו  אנחנו רואים שהמספר קטן יותר (13 מטוסים או משהו כזה), שלא כול כתבמ/רחפן עשה נזק משמעותי וכו'. אבל המספר הגדול כבר היה בכותרות, ואף אחד לא יעדכן להגיד שזה בעצם שליש. 

שכחת מילה אחד. לפחות.

מתוכם הושמדו 7 Tu-95, מפציץ אסטרטגי ונושא טילים לא מיוצר יותר ולכן לא ניתן להחלפה. 2-4 Tu-22M מפציץ על-קולי אסטרטגי ונושא טילים. פגיעות מאושרות ב-2 מטוסי A-50U נדירים שתפקידם הקריטי בפיקוד, שליטה, התרעה מוקדמת ותיאום הגנה אווירית. עם כל הרצון שלך להמעיט בנזקים שספגו רוסים ולמרות לוחמת מידע 

מ-2 הצדדים עדיין הצלחה מרשימה של אוקראינה.

פורסם
לפני כשעה, mikyl כתב:

פגיעות מאושרות ב-2 מטוסי A-50U נדירים שתפקידם הקריטי בפיקוד, שליטה, התרעה מוקדמת ותיאום הגנה אווירית.

זה היופי, לא זה לא.

המטוסים מהסרטון הארוך יותר ללא מנועים, הרחפן השני לא מראה את הנזק לכלי הראשון. ואני מאמין שאם זה היה הורס - היו מוסיפים.

לפני כשעה, mikyl כתב:

עם כל הרצון שלך להמעיט בנזקים שספגו רוסים ולמרות לוחמת מידע 

מ-2 הצדדים עדיין הצלחה מרשימה של אוקראינה

להיפך. וזה לא אני עושה את זה, זה כול אלה שדחפו מספרים לא נכונים בשביל הכותרת.

כאילו 15 מטוסים זה לא מרשים.

אבל מישהו היה חייב לצאת בהצהרות, 40+ מטוסים, 36% מהצי האסטרטגי. בלה בלה בלה.

ועכשיו כשאני אומר 'רגע הפירסום לא נכון בכלל', אתה טוען שאני ממעיט [כמובן שכיוצא מזה אני תומך רוסיה נלהב, קומוניסט, בוט וכו'] אבל בפועל אני ''ממעיט'' רק כי הפירסום הראשוני היה שיקרי במכוון.

• אהבתי 1

- By lifting money bags

פורסם

זה לא חדש שכל צד מנסה לנפח את ההישגים שלו, וכנות/שקיפות, היא לא צד של ממשלות ובפרט לא רוסיה ואוקראינה. 

• אהבתי 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

המספר המדויק לא ממש משנה, הפעולה כשלעצמה צריכה להדאיג את הרוסים.

-השמדה של כלים אסטרטגיים (בין אם מעט או הרבה) תדרוש שינויי טקטיקה.

-היכולת האוקראנית ליצר כ"כ הרבה נזק עמוק בתוך הטריטוריה הרוסית עם השקעה נמוכה (יחסית), ציוד מקומי וללא סיוע חיצוני (לא מאמין שנאטו תפעל בצורה התקפית ברוסיה) מראה שבמקרה של מלחמת התשה גם רוסיה יכולה להפסיד.

מה שמדאיג אותי הוא שהמתודה הזו מתחיל להיות יותר ויותר נפוצה כך שהיתרון הטכנולוגי של ישראל מאבד מעוצמתו. היה בזמנו רעיון להקים חיל טילים זולים בצה"ל שיתבסס על טילים זולים קצרי טווח שישוגרו ממכולות מיסחריות מתוך כלי שיט אזרחיים שיוחכרו ע"י צה"ל. 

הרעיון נדחה בעקבות לחץ של חיל האוויר.... 

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
שגיאת כתיב
פורסם

להיפך. וזה לא אני עושה את זה, זה כול אלה שדחפו מספרים לא נכונים בשביל הכותרת.

כאילו 15 מטוסים זה לא מרשים.

אבל מישהו היה חייב לצאת בהצהרות, 40+ מטוסים, 36% מהצי האסטרטגי. בלה בלה בלה.

זה בדיוק מה שקורה לאורך כל המלחמה מ-2 הצדדים. אבל משום מה ראית רק את ה-40+ ולא שמת לב להודעות של הרוסים "נפגעו כמה יחידות".

ועכשיו כשאני אומר 'רגע הפירסום לא נכון בכלל', אתה טוען שאני ממעיט [כמובן שכיוצא מזה אני תומך רוסיה נלהב, קומוניסט, בוט וכו']

לא יודע אם אתה קומוניסט כי לא מכיר אותך אישית, אבל במיליון אחוז אתה תומך רוסיה נלהב. לא צריך להתאמץ, מספיק לקרוא את השרשור. אפילו עיוור רואה את זה.

אבל בפועל אני ''ממעיט'' רק כי הפירסום הראשוני היה שיקרי במכוון.

פרסום הראשון היה שקרי מ-2 הצדדים, לא משהו חדש. 

פורסם
לפני 7 שעות, mikyl כתב:

אבל משום מה ראית רק את ה-40+ ולא שמת לב להודעות של הרוסים "נפגעו כמה יחידות

לא צופה בחדשות רוסיות, גם נזהר מלהיכנס לטלגרמים רוסים. בגלל זה אני לא נחשף לזה.

מעבר לכך, ברור שהמותקף במקרה הזה ימעיט בערך של מה שנפגע, אבל התוקף לא חייב להגזים בשביל לטעון טענה שהיא שקרית.

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

לא צופה בחדשות רוסיות, גם נזהר מלהיכנס לטלגרמים רוסים. בגלל זה אני לא נחשף לזה.

גם אני מזמן לא רואה חדשות ברוסית. אלא במקרה פעם ב-. בטח לא בפעם הזה. תגובה רשמית של רוסיה הופיע בכל ערוצי החדשות ביחד עם 40+ אוקראינית. 

לפני כשעה, David32 כתב:

מעבר לכך, ברור שהמותקף במקרה הזה ימעיט בערך של מה שנפגע, אבל התוקף לא חייב להגזים בשביל לטעון טענה שהיא שקרית.

מובן שמותקף ישקר? 😂 אז לפי ההיגיון שלך מובן שגם מתקיף ישקר, כל אחד לטובתו. זה בעצם מה שקורה במלחמה הזאת. טקטיקה קלאסית בלוחמה פסיכולוגית/מידע מ-2 הצדדים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

עברו עוד כמה חודשים של לחימה, והמצב עבור אוקראינה נראה פחות ופחות טוב. כל כך לא טוב, שאפילו טראמפ לא בטוח שיוכל לעזור.

פוטין מצידו נמצא "על הסוס" - יוצא לטיול רומנטי עם לוקשנקו, מחזק קשרים, חי את החלום. למרות כל התחזיות, רוסיה לא קורסת, ולא קרובה לכך.

בחזית אוקראינה ממשיכה לאבד שטחים. בחצי הראשון של 2025, הם איבדו 2500-3000 קמ"ר (במונחים שלנו - שווה ערך ל-8 פעמים רצועת עזה, או 3 פעמים שטח דרום לבנון).

על אלפי או עשרות אלפי החיילים אני כבר לא מדבר + סיפורים על אלפי עריקים, שפשוט בורחים מהצבא.

למשל חזית דונצק - לפני שנה האוקראינים ישבו ממש בפאתי העיר. היום המצב שונה לגמרי.

אוגוסט 2024:

Aug 2024.jpg

אוגוסט 2025 (שימו לב להתקדמות מערבה באזור דונצק):

Aug 2025.jpg

המצב כל כך קשה, שהבריונים של זלנסקי (ТЦК) פשוט חוטפים גברים מהרחוב, פשוט כמשמעו, לחזית. לא משנה אם זה מישהו שיצא לטייל עם הכלב, אבא עם תינוק על הידיים, רוכבי אופניים שהם פשוט דורסים. הכל כשר.

לציבור זה כבר נמאס, ויש עשרות סרטונים של אזרחים ש"נלחמים" באותם בריונים - עוזרים לגברים להימלט, מפגינים נגדם ואפילו תוקפים את הבריונים של זלנסקי.

לכך מצטרפת ה"רפורמה" של הממשלה להכפיף את הסוכנויות שאמורות להילחם בשחיתות לזלנסקי עצמו, בטענה כי הן משמשות ל"תעמולה רוסית" (מזכיר מישהו?). מהלך שבינתיים בוטל, לכאורה, עקב הפגנות המוניות.

אם למישהו היו עוד ספקות שהממשל האוקראיני הוא ממשל מושחת, ומתנהל כמו דיקטטורה מהסוג הגרוע ביותר, ברוכים הבאים למציאות.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם (נערך)

אם כבר, ציוץ שאומר הכול: (הציוץ של אנריי ירמק שהוא ראש לשכת הנשיא).

r/UkraineRussiaReport - UA POV: According to Yermak, Ukraine is 'unfortunately' detecting Indian-made components in Russian attack drones. He declares that Russia must be denied access to foreign made parts that enable such weapons

הודו אמרה לטראמפ ללכת לחפש מי ינענע אותו?

בום יום אחרי אוקראינה מוצאת חלקים הודים בשאהדים רוסים (אני קורא לזה שאהד, למרות שזה מזמן מיוצר על ידי רוסיה ושופר על ידי רוסי המון פעמים). 

זה כול מה שזה. לפני שנתיים דחפו את ההודים לקנות נפט רוסי כדי "להלבין" אותו. והיום ההודים רעים. 

תעמולה גסה בפנים. בלי להסתיר.

עריכה אחרונה על ידי David32

- By lifting money bags

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה דעתם של חברי הפורום על תוצאות המפגש בין טראמפ לפוטין? סיכוי אמיתי לסיים את הסיפור, או שמסירת שטחים תמורת הפסקת האש לא תקרה בצד האוקראיני? זמן טוב להשקיע בנדל"ן מקומי, לפני שהמלחמה תסתיים והמחירים יעלו? 🙂

• תוכן חדש...