Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, Mikelt89 כתב:

זה בדיוק העניין שהן בעד ״שוויון זכויות״ רק כשזה בא לטובתן, למה שולחים רק את הגברים למלחמה? איפה הן במקרה הזה? ויש עוד הרבה דוגמאות פשוט המוח שלהן מעוות וקשה לבנאדם נורמטיבי להבין אותו, וגם עדיף שלא, אישה שמאמינה בעצמה תשיג את מטרותיה, גם יותר מגבר.

תלוי איפו. בסביבה פרוגרסיבית ומודרנית כנראה שכן. יצא לי לראות בעבודה הקודמת שלי (הייטק) אפליית גברים, נשים היו מקבלות קידומים ועוקפות גברים בסיבוב למרות שאובייקטיבית אין שום סיבה הגיונית לכך.

מצד שני יצא לי לראות את התמונה ההפוכה במקומות לא פרוגרסיביים כמו מפעלים וכו... יש יחס דיי מפלה לנשים של תעשי קפה ושבי בפינה שלך.

זה נראה כאילו כל המקומות שרוצים להיות פרוגרסיביים מנסים לפצות בריבית דריבית על אלו שלא ואז על ידי כך דופקים את הגברים.

אז יש פמיניסטיות שצודקות ויש כאלו שלא קשה למצוא בסביבה מורכבת את צדק כי תמיד יש מישהו שנדפק

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 51 דקות, Gavrik כתב:

תלוי איפו. בסביבה פרוגרסיבית ומודרנית כנראה שכן. יצא לי לראות בעבודה הקודמת שלי (הייטק) אפליית גברים, נשים היו מקבלות קידומים ועוקפות גברים בסיבוב למרות שאובייקטיבית אין שום סיבה הגיונית לכך.

מצד שני יצא לי לראות את התמונה ההפוכה במקומות לא פרוגרסיביים כמו מפעלים וכו... יש יחס דיי מפלה לנשים של תעשי קפה ושבי בפינה שלך.

תולי מה מקובל באותו מקום/סביבה/מדינה, לאו דווקא פרוגרסיביות. 

אנ וזוכר מהילדות שרוב נהגות הטראם והטרולייבוס בקייב היו נשים. בטראם אני חושב אפילו הרוב המוחלט. 

פורסם
בתאריך 17.3.2022 בשעה 22:13, Giant_TA כתב:

תלמד קצת היסטוריה, לא סובל את סטאלין אבל הנשק שהשתמשנו בו ובזכותו הצלחנו לנצח ולהקים את המדינה היה ממנו. בזמן שארה״ב דפקו אמברגו.

https://he.m.wikipedia.org/wiki/עסקת_הנשק_הצ'כוסלובקית-ישראלית

אורי מילשטיין הוא היסטוריון לגיטימי, בא לך לזלזל גם סבבה.

אורי מילשטיין הוא פרובקטור מקצועי. מעניין, אבל עיקר עיסוקו בלתקוף פרדיגמות קיימות.

בתאריך 17.3.2022 בשעה 21:43, Giant_TA כתב:

בוקר טוב, מי היו הקיבוצים? באיזה נשק ראשון השתמשו? צ׳כי שסטלין שלח לפרוקסי שלו במזרח התיכון. 

www.israelhayom.co.il/interactive/am

p/article/513107

https://m.news1.co.il/Archive/002-D-104013-00.html

יולי 1944 אמר סטאלין לאמיל זומרשטיין, חבר הממשלה הפולנית הזמנית, שהרוסים יצביעו בעד פתרון בינלאומי לבעיית היהודים ושיש טעם ברעיון שארץ-ישראל תהיה יהודית.16 באותה שנה אמר מלינקוב, מזכירו של סטאלין, באסיפה במוסקבה, ש"על ברית-המועצות לרפא את פצעיו של העם היהודי ידוע-הסבל," ושהיהודים ראויים לפתרון טריטוריאלי.17

כתבות על ראשית הדרך.

האמריקאים הצטרפו לחגיגה כמו תמיד בדקה ה-90 כשראו שיש סיבה להשקעה…

אני בטוח שגם היטלר עשה כמה דברים נחמדים לטובת הפינים, אז מה?! סטאלין והיטלר הם באותה קטגוריה עם מאו, הרוצחים הגדולים בהיסטוריה. אמירה של סטאלין לזומרשטיין לא משנה את מה ומי שהוא היה, רוצח המונים, דיקטטור מהשפלים שידעה האנושות. לא הרוסים עניינו אותו ובטח שלא היהודים. יכול להיות גם שבני סלע עזר למישהי לחצות את הכביש, זה לא מעלה ולא מוריד ממה שהוא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

הנושא לא היה אם סטאלין רע, טוב, או מישהו בכלל עניין אותו. 

יש עובדה שפעולות שהוא עשה הובילו לקום המדינה, הסיבות למעשים שלו זה לא העניין. גאופוליטיקה זה תמיד אינטרסים, אף אחד לא עוזר לשני סתם ככה. בדיוק כמו שלארה״ב יש אינטרס מובהק בישראל(לפחות היה). 

לגבי בני סלע זה נכון, אבל אנחנו שוב לא מדברים לגופו של אדם וזו עדין הייתה עובדה - הוא עזר למישהו לחצות את הכביש. 

גם לגבי דברים שזרקו כאן על היטלר. בחשיבה של ראש קר השואה היא הטריגר המרכזי לקום המדינה. זו עובדה! 

ההבדל היחיד שהשואה הובילה לקום המדינה באופן פסיבי(זו לא הייתה המטרתה - מן הסתם), והפעולות של סטאלין היו פעולות אקטיביות להקמת המדינה(מאינטרסים ברורים שלא קשורים להומניות או אהבה, אבל בכל זאת). 

הדיון לא היה סביב מה רע או מה טוב(לפחות מהצד שלי).

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם

"נשיא אוקראינה וולודימיר זלנסקי קרא הלילה (בין שישי לשבת) לשיחות שלום מקיפות עם רוסיה, אחרי שמאז הדיווחים השבוע על התקדמות במשא ומתן בין הצדדים לא הושגה פריצת דרך משמעותית כלשהי. לדברי זלנסקי, "הגיע הזמן להחזיר את השלמות הטריטוריאלית והצדק לאוקראינה. אחרת, לרוסיה ייקח כמה דורות להתאושש מהפסדיה במלחמה". הוא הוסיף כי יש לקיים את השיחות "ללא דיחוי", ואמר כי רק כך רוסיה תוכל להגביל את הנזק שנגרם מ"הטעויות" שלה."

נראה לי שזלנסקי מדבר שטויות. 

איזה כייף לי :)

פורסם

תגידו, למישהו יש איזה אתר שמבצע הערכה צבאית אמיתית לגבי התקדמות המלחמה מצד רוסיה ואוקראינה, עדיף על מפה אינטרקטיבית? איזה שטחים נכבשו, שוחררו, נכבשו שוב. איזה יחידות חוסלו?

מרוב פרופוגנדה בשני הצדדים התמונה האמיתית קצת מעורפלת. מצד אחד נראה שמריאופל גמורה, מצד שני נראה שהצבא האוקראיני הצליח לבלום ולתקוף חזרה באיזור מיקולאיב, הרחיק את האיום מאודסה ומאיים לכבוש בחזרה את חרסון. אשמח לאיזה מידע No BS 

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, מרק10 כתב:

לרוסיה ייקח כמה דורות להתאושש מהפסדיה במלחמה". הוא הוסיף כי יש לקיים את השיחות "ללא דיחוי", ואמר כי רק כך רוסיה תוכל להגביל את הנזק שנגרם מ"הטעויות" שלה."

אם ימשיכו להתנהל כמו שהם מתנהלים, תוך דור-שניים לא יישאר רוסיה.

תהיה אימפריית קווקז וצפון סין.

אבל מה אכפת לפוטין, מקסימום האוליגרכים שלו יפתחו עוד כמה מפעלי וודקה וידחפו פרסומות של אלכוהול וסיגריות לתוכניות ילדים.

אז על כל רוסי שנולד יהיו 8-10 מתים, אבל מה אכפת לשמש העמים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, garicho כתב:

תגידו, למישהו יש איזה אתר שמבצע הערכה צבאית אמיתית לגבי התקדמות המלחמה מצד רוסיה ואוקראינה, עדיף על מפה אינטרקטיבית?

אין כזה… כי באינטרס של כולם לנהל תעמולה. אינטרקטיבי יש את המפה של משרד הביטחון הרוסי: https://opermap.mash.ru/

לגבי הצבא האוקראיני והתקיפות מרגיש לי קצת פייק מהסיבה שהם בולמים כרגע את הרוסים רק בגלל העובדה שהם נלחמים בסביבה מרוכזת של אזרחים. בשטח פתוח הכול היה נגמר כבר ביום הראשון.

לפני 47 דקות, מרק10 כתב:

נראה לי שזלנסקי מדבר שטויות. 

לא בטוח שזלנסקי נמצא כרגע בנקודה של שפיות. בכל זאת הוא מתפקד בתנאים של לחץ מטורף והאדרנלין בשמיים. 

לדעתי הנזק שהוא מוביל אליו את המדינה הוא על גבול הטירוף.  ולכל מי שמגחך כי הוא הרי גיבור החופש, לא בטוח שבטווח הארוך הוא ישאר כזה כשהאדרנלין יתחיל לרדת לכולם ויקומו ועדות חקירה למה שקורה. 

בערך כמו המטורף הזה: 

https://m.ynet.co.il/Articles/60933710

שבלי קשר למי צודק, פשוט להתבטא ככה זה סגנון של ז׳וקוב או סטאלין. הקטע עם החתול בכלל אירוני משהו…

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
לפני 8 שעות, vadim6385 כתב:

מה שבטוח, שברגע שיהיה זמין במחירים שפויים בשר שגודל במעבדה, אני מפסיק לאכול בשר של חיות.

הבנו, אתה בן אדם טוב

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 3 שעות, garicho כתב:

תגידו, למישהו יש איזה אתר שמבצע הערכה צבאית אמיתית לגבי התקדמות המלחמה מצד רוסיה ואוקראינה, עדיף על מפה אינטרקטיבית? איזה שטחים נכבשו, שוחררו, נכבשו שוב. איזה יחידות חוסלו?

נופ.

אפשר לעשות לך random map generator, זה יהיה אמין באותה המידה.

לפני 3 שעות, Giant_TA כתב:

לדעתי הנזק שהוא מוביל אליו את המדינה הוא על גבול הטירוף.  ולכל מי שמגחך כי הוא הרי גיבור החופש, לא בטוח שבטווח הארוך הוא ישאר כזה כשהאדרנלין יתחיל לרדת לכולם ויקומו ועדות חקירה למה שקורה. 

???????????

ועדת חקירה למה הוא לא נכנע לרוסים? איך אתה רואה את זה קורה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 שעות, Giant_TA כתב:

לא בטוח שזלנסקי נמצא כרגע בנקודה של שפיות. בכל זאת הוא מתפקד בתנאים של לחץ מטורף והאדרנלין בשמיים. 

מעניין מה ביבי/בנט יעשו, אם יתקוף את ישראל אויב שיש לו יתרון כמותי וטכנולוגי על צה"ל, ועם דיקטטור שלא כולם אצלו שם.

בטח יברחו לארה"ב עם המשפחות שלהם (כי בטוח יש להם אזרחות נוספת), ומשם יספרו עד כמה הם נלחמים למען ישראל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, garicho כתב:

זו הסימולציה שהגנרלים בצבא הראו לפוטין טרם המבצע

מסתבר שהמציאות בשטח שונה

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מצחיק 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לגבי הצבא האוקראיני והתקיפות מרגיש לי קצת פייק מהסיבה שהם בולמים כרגע את הרוסים רק בגלל העובדה שהם נלחמים בסביבה מרוכזת של אזרחים. בשטח פתוח הכול היה נגמר כבר ביום הראשון.

Nope... בימים הראשונים ללחימה הרוסים פעלו בטקטיקת בליצקריג ופרקטית עקפו את הערים וכל מרכזי האוכלוסיה והתקדמו בשטח פתוח לכיוון קייב.

עם זאת הם אכלו חצץ ונבלמו יפה מאוד... רק אחרי שהם נבלמו הם התחילו לשנות את טקטיקת הלחימה ונכנסו לערים שהם עקפו עד כה.

פורסם

אין כזה… כי באינטרס של כולם לנהל תעמולה. אינטרקטיבי יש את המפה של משרד הביטחון הרוסי: https://opermap.mash.ru/

אין לי מספיק ח' במקלדת כדי להביע כמה מצחיקה המפה הזו וכמה מצחיק הרעיון שהם חושבים שמישהו מאמין לזה.

פורסם (נערך)

לדעתי הנזק שהוא מוביל אליו את המדינה הוא על גבול הטירוף.  ולכל מי שמגחך כי הוא הרי גיבור החופש, לא בטוח שבטווח הארוך הוא ישאר כזה כשהאדרנלין יתחיל לרדת לכולם ויקומו ועדות חקירה למה שקורה

הנזק ש*זלנסקי* מוביל אליו? שמעתי נכון?

באותה מידה אפשר להגדיר את הצהרת העצמאות של ישראל כנזק שהביאו עלינו המנהיגים.

זה עקום ממש מה שאמרת.

הם היו אוכלים חרא במוקדם או במאוחר. למזלם יש להם מנהיג שאשכרה מצליח לתפקד בנקודת הזמן שבה זה קרה, מה שמגדיל את הסיכויים שלהם לצאת עם משהו בידיים אחרי שזה יגמר.

ובכל מקרה זה עדיף משאר לחיות בבלרוסיה תחת האידיוט הרוצח הזה לוקשנקו, שזה מה שהיה נגזר על אוקראינה אם הם היו מוותרים.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • אהבתי 5
  • תוכן חדש...