Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 29 דקות, GaT כתב:

איזה כוכב

יוזר של פחות מחמישה חודשים, כבר קרוב ל700 הודעות. הוא הגיב שם למישהו "כל אסון הוא הזדמנות" או "ראיתי גופות עם יותר רוח חיים ממך"... כל כך מאפיין אותו 

חסר כאן

אני לא אתפלא אם הוא מסתובב כאן בשם חדש

• רעיון טוב! 1
פורסם

כולנו יכולים להרשם לפורום של הסולידית ולהציע לו לחזור. למרות שאני מנחש שהוא פה לפחות בתור קורא.

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

כולנו יכולים להרשם לפורום של הסולידית ולהציע לו לחזור. למרות שאני מנחש שהוא פה לפחות בתור קורא.

ברגע זה פורום הסולידית חווה מליוני בקשות להרשמה ממשתמשים חדשים 😆

• מצחיק 2
פורסם (נערך)
לפני שעה, Giant_TA כתב:

image.thumb.png.adaf6b20e403932dbbd9e8ea38c92eef.png

סעיף המגנזיום… אין שם זכר לאוקראינה, כנראה שהבוטים עובדים טוב…

אתה טועה. זו פשוט טבלה מעודכנת היא אוחדה עם רוסיה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 3 שעות, farkash7 כתב:

אתה טועה. זו פשוט טבלה מעודכנת היא אוחדה עם רוסיה.

צוחק נכון? כי זה נתונים משנת 2019…

פורסם

רציתי לרשום משהו חכם אבל בדיוק יש לי קקי, מצטער

פורסם (נערך)

גם עזה לא נראית דבש אחרי פעולות שלנו… זה לא תנאי מעבדה.

אתמול והיום בבוקר חרטות נוספות כמו בבאבי יאר מבית היוצר האוקראיני. צעקו שהפציצו את תחנת הכוח הגרעינית ואיך מסכנים את כול אירופה כשבתאכלס כל הגורמים אימתו שאין כלום והכול בסדר…

אין להם כבר מושג בשקרים של עצמם איפה האמת ואיפה השקר…

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
לפני 9 דקות, Giant_TA כתב:

אין להם כבר מושג בשקרים של עצמם איפה האמת ואיפה השקר…

יש לי קרובי משפחה שם ואני בקשר איתם, זה שיש עיירות שנהרסו ורבי קומות רבים הופצצו, זה לא שקרים. 

פורסם
לפני 1 דקה, Buki כתב:

יש לי קרובי משפחה שם ואני בקשר איתם, זה שיש עיירות שנהרסו ורבי קומות רבים הופצצו, זה לא שקרים. 

גם לי יש, כמו גם קרובים של חברים שלי. המצב לא פשוט, אבל זה לא חד צדדי וזה עדין יחסית ״ממוקד״. אנחנו מפציצים בעזה תשתיות, רבי קומות, אבל לא כי סתם בא לנו לפגוע באזרחים.

מאחל לקרובי המשפחה שלך שהמצב יגמר כמה שיותר מהר וכולם יהיו בריאים. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 2 דקות, Buki כתב:

גם לי יש חברים שלמדו שם, ועכשיו ברחו לארץ, אני מכיר אישית אוקראינים שמצלמים ומעלים לטלגראם, המצב לא קל בכלל, הרבה פגיעות בנפש, הרבה פגיעות בבנייני מגורים, גנים ובתי ספר. מצד שני הרבה חיילים רוסים נהרגים על ימין ועל שמאל. וכמות אדירה של כלים ששרפו האוקראינים והשחיתו, חוץ מאלה שנגנבו על ידי הסיגנים שמסתובבים שם ללא מעשה ...

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
לפני 1 דקה, Giant_TA כתב:

אבל זה לא חד צדדי

מכיון שכבר קראתי מספיק דיונים ברשת עם דעות של שני הצדדים, אינני מתכוון להכנס לדיון הזה פה. 

• אהבתי 2

פורסם
לפני 21 דקות, Giant_TA כתב:

חרטות נוספות כמו בבאבי יאר מבית היוצר האוקראיני

מנסים לייצר נראטיב מסוים אשר בפועל נועד להשתית עניין פעוט מאוד. "מדינת ישראל לא עוזרת לאוקראינה" למרות שבפועל קורה ההפך לחלוטין (אפשר לראות בפועל שזלנסקי מייצר המון פוסטים והודעות בעניין היהודי וכמה הוא מאוכזב מהיהודים).

נראה שמי שיש לו כיפה מאוד קטנה דואג בדרכים שלא כל כך מאפשרות את הפרסום שלהן, מה גם כל העיתונאים הישראליים ש"בודקים" את אמיתות העניינים היהודים נועדו בשביל להוות השמצה לעובדה שאוקראינה "משקרת" (זה לא שדוחפים את בן ישי, לדווח על כל אנדרטה לזכר היהודים שנרצחו שם או גטאות וכדומה עם סממנים יהודיים, זה פשוט מי שהוא בתור עיתונאי שמחפש ערך בסיפורים והכתבות שהוא מביא - הוא סה"כ פיון שנמצא שם במקרה)

העובדות הקיימות שיש עדיין הרס בכל מקום אחר, מדינת ישראל הולכת בין הטיפות עם פייקים סבירים מינוס אבל זו המציאות.

רק אומר שאנדרטה שנפגעת עכשיו יכולה לגדול לאחר המלחמה ותאמינו לי שיגדילו את האנדרטה הזו 😉

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, DareDevil כתב:

רק אומר שאנדרטה שנפגעת עכשיו יכולה לגדול לאחר המלחמה ותאמינו לי שיגדילו את האנדרטה הזו 😉

לצערי כחלק מהנרטיב של הפייק לאומניות האוקראינית, הם מנסים לבדל את עצמם בכל מחיר, גם במחיר של שינוי ההיסטוריה. 

בין אם זה לאסור לחגוג את יום הניצחון, או לשנות שמות רחובות וערים לשמות של גיבורים ליטרלי נאצים.  השגריר שלהם שהיה לא פעם בהבהרות בארץ לגבי שינוי התפיסה של האוקראינים במלחת העולם השניה. 

זה בערך כמו שהגרמנים לא יחנכו דור מודע, אלא יחילטו פשוט למחוק את ההיסטוריה הזו מספרי הלימוד.

מכאן אני בספק שיש להם אינטרס לשמר משהו.

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • תוכן חדש...