Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוסע מכיוון תל אביב לקריות.

יצאתי מכיוון לוינסקי בתל אביב בשעה 15:00

הייתי אמור לעלות על רכבת של 15:40 , הרכבת בפועל הגיעה ב 16:05 כשהיא מפוצצת ודחוסה 

הייתה החלפה איומה בהרצליה (כשאני אומר איומה אני מתכוון לזה כי ראיתי שמישהי קרסה מכל הדחיפות של האנשים) , עכשיו השעה 17:13 וכעת בבנימינה 

מתחרט שלא נסעתי עם הרכב הפרטי שלי. לא חשבתי שיהיה כך 

543DB4E3-72DB-4862-B5F0-E9A641FB6557.thumb.jpeg.e7bdeb8ccd53df1ed02d11b1d76546f9.jpeg

E411236A-E51E-4975-B1C4-73DDC32039C2.thumb.jpeg.aed07e95dd2422f133023d8f5883ce85.jpeg

A4C7795C-61DC-4217-96D5-D61DCAF0B497.thumb.jpeg.45f7471f8e3bed6ad4b604e514a7adf8.jpeg

F6EEEE41-6218-4F76-BF4F-CBDB3B1536CB.jpeg

פורסם

כל יום, יום יום, אני לא מעלה את עצמי לרכבת בכלל. 

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

פורסם

בתור אחד שנוסע ברכבת באופן יום יומי בחודשים האחרונים, אני יכול לומר שהרכבת היא אחלה. 

היום ומחר (רביעי חמישי) יש עבודות בתל אביב שגרמו לצמצום מסילות ולכן העומסים. 

לכן נסעתי היום ברכב (לא היה פחות עמוס בכביש, תאמין לי)

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

מתנדב בחלפים - סיוע בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחו״ל

פורסם

עד שלא יתחילו לבצע תחזוקה בימי שבת יהיה ככה. גם בשגרה אין רכבות בשישי שבת במסלולים המרכזיים ועבודות הפיתוח אמורות להמשך עד 2030 או יותר (כי עובדים מחמישי בערב עד שעה 14:00 ביום שישי). עכשיו תוסיף לזה עבודות תחזוקה מתקנת/מונעת אחרות...

איך אומרים, startup nation

פורסם

1. יש תחזוקה ועבודות תשתית בשבת

2. לא כל עבודה אפשר לעשות בשבת, זה תלוי לא רק ברכבת אלא אפילו באישורים של משרד הכלכלה למשל, או אפילו שלא תהייה התנגדות של ההסתדרות. 

ככלל מה שהיה היום ממש ממש לא מייצג. לרכבת יש בעיות, אבל מבין אמצעי התחבורה המקומיים, היא הטובה יותר

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

זה אמצעי טוב אם שעות הפעילות שלו מתאימות. אם אתה צריך להגיע הביתה ביום שישי (כי נניח אתה חייל או סטודנט), זה לא מתאים.

בשבת עושים את המינימום של המינימום כדי לא להרגיז מגזרים מסוימים. את העצבים שמביאים לכל השאר שבאמת צריכים את הרכבת - פחות איכפת.

פורסם

ספציפית היום היה עמוס כי היו עבודות תשתית ורק קו רכבת אחד נסע בין תחנות תל אביב.

שאר הרכבות מצפון סיימו בהרצליה ורכבות מדרום בתל אביב ההגנה והיו שאטלים בין התחנות.

הקו של באר שבע - נהריה נסע דרך המסילה המזרחית ואז התחבר להרצליה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לבחור ברכבת ביום כזה זה קצת כמו לנסות להזמין פיצה בצאת פסח... אבל זה בסדר אנחנו ידועים כעם הראש בקיר ונבכה אח"כ.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • מבאס 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, shellcase כתב:

לבחור ברכבת ביום כזה זה קצת כמו לנסות להזמין פיצה בצאת פסח...

תזמין דומינוס באיסוף עצמי מסניף לא כשר, ותקבל את הפיצה שלך בזמן סביר גם במוצרי פסח.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כאשר רכבת מפתח תקווה לרחובות לוקחת שעה ורבע (לא כולל תחבורה אל ומהרכבת) - אז ניתן להבין שבישראל רכבת זה בעיקר בתיאוריה.

פורסם
בתאריך 10.2.2022 בשעה 17:21, בא לי מרצדס כתב:

נוסע מכיוון תל אביב לקריות.

אם אתה נוסע ברכבת ישראל, אני ממליץ לבדוק תמיד בעמוד הפייסבוק של בארכבת ואוטובאסה בשביל עדכונים אמיתיים ונכונים. 

אם אתה יכול לעשות טובה ולשלוח לפייסבוק של בארכבת, דיווח לגבי יום חמישי. זה יעזור לתעד את העומס. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, shellcase כתב:

לבחור ברכבת ביום כזה זה קצת כמו לנסות להזמין פיצה בצאת פסח... אבל זה בסדר אנחנו ידועים כעם הראש בקיר ונבכה אח"כ.

קצר וקולע.

הודיעו מראש על עבודות תשתית באמצעי התשקורת,

ומי שהרים את האף מהפלאפון באיזו שהיא תחנת רכבת בשבועות האחרונים היה יכול לקרוא שלל התראות על עבודות צפויות עם פירוט התאריכים והתחנות.

עבודות תשתית עם שיבושים יש גם ביפן וגרמניה.

אגב, אם כבר אנחנו פה, יש כל מיני עבודות תשתית גם ברכבת הקלה הירושלמית, עם קיצור / חיתוך שירות החל מ-21:00, עד סוף פברואר בערך.

אשכרה שיניתי תוכניות בגלל זה, כמה מפליא.

- - - - - 

עריכה:

מאוד מעצבן הקטע הזה של אי קיומו של יום שישי והלוואי והיו מקדמים את שדרוג התשתיות מהר יותר. 

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...