Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, Sparrow420 כתב:

איך הוא יודע שזה לא מישהו אחר שם את הקופסא שם? אז מה אם השם שלו עליה?

אולי שכן ראה אותה, לקח אותה להשתמש בה X זמן וזרק אותה מחדש?

אולי מישהו מנסה להנתכל אליו והשאיר את הקופסא עם הכיתוב הנ"ל בזדון?

אני יכול להביא עוד הרבה דברים ש"יכולים" לקרות, זה שהקופסא מול ביתו ושמו עליה זה יפה, אבל לא חד משמעי.

לא שאני עורך דין או משהו - כן?

אגב, אני גם בדעה של "מה קשור ניצול שואה", ממש לא אוהב שמנגנים על דברים כאלה.

אבי הודה בפני הפקח שהוא זה ששם את הקופסא - אבל ביום הוצאת הגזם, בו מותר עפ חוק לשים אותה שם.

אבל אני שותפה להנחה שלך, שהפקח לא יכול להוכיח את טענתו, או לשלול טענות כמו אלה שאתה העלית - ולכן לדעתי מדובר בספקולציה. 

פורסם
לפני 4 דקות, אלונה דגני כתב:

אבי הודה בפני הפקח שהוא זה ששם את הקופסא - אבל ביום הוצאת הגזם, בו מותר עפ חוק לשים אותה שם.

אבל אני שותפה להנחה שלך, שהפקח לא יכול להוכיח את טענתו, או לשלול טענות כמו אלה שאתה העלית - ולכן לדעתי מדובר בספקולציה. 

מה רשום בדו"ח? 

כל מה שנכתב פה בגדר ספוקלציה כל עוד לא נראה את הדו"ח.

בנקודת הזמן הזו, כנראה שזה יהיה "לפרק" את הדו"ח ולהבין אם יש פה סיכוי לצאת מהדוח הנ"ל. 

כמו שכבר כתבתי, בבקשה לשלוח לפה את הדו"ח בלי פרטים אישיים ונבדוק ביחד מה כן אפשר לעשות אחרת אנחנו טוחנים מים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 דקות, DareDevil כתב:

מה רשום בדו"ח? 

כל מה שנכתב פה בגדר ספוקלציה כל עוד לא נראה את הדו"ח.

בנקודת הזמן הזו, כנראה שזה יהיה "לפרק" את הדו"ח ולהבין אם יש פה סיכוי לצאת מהדוח הנ"ל. 

כמו שכבר כתבתי, בבקשה לשלוח לפה את הדו"ח בלי פרטים אישיים ונבדוק ביחד מה כן אפשר לעשות אחרת אנחנו טוחנים מים.

כאמור נכון לעכשיו לא קיבלנו שום דו"ח של הפקח המתאר את התקרית, אלא רק הודעה לתשלום קנס ע"ס 730 שקל בגין הפרה של סעיף 7ה' לחוק עזר עירוני חדרה. 

• אהבתי 1
פורסם

עבירת השלכת פסולת היא עבירת אחריות קפידה, לכן אין לפקח/תובע כל צורך להוכיח כוונה/מהלך /השלכות של העבירה אלא מספיק לו תיעוד של הקרטון ברחוב. בדיוק כמו בתיעוד של עבירת חנייה. נטל ההוכחה הוא על האזרח אליו נשלח הדו"ח. 

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני כשעה, fatboy1340 כתב:

עבירת השלכת פסולת היא עבירת אחריות קפידה, לכן אין לפקח/תובע כל צורך להוכיח כוונה/מהלך /השלכות של העבירה אלא מספיק לו תיעוד של הקרטון ברחוב. בדיוק כמו בתיעוד של עבירת חנייה. נטל ההוכחה הוא על האזרח אליו נשלח הדו"ח. 

אין הדבר דומה לעבירת חנייה. 

יש לך גזם בחצר. העירייה מתירה לך להשליך את הגזם בפינת רחוב ביום קבוע בשבוע.

אתה משליך את הגזם באותו יום. יומיים אחרי מגיע פקח ונותן לך דוח כי אסור להלשיך גזם על המדרכה. 

יש פה התעלמות מהרכיב הנסיבתי. החוק אסור ככלל השלכת גזם על המדרכה, אך מתיר זאת ביום ההוצאה. 

מצרפת סימוכין מהאתר של מחלקת תברואה בעיריית חדרה.

גזם.png

פורסם

בכל מקרה נטל ההוכחה עלייכם. תבקשו לראות את הדו"ח (לרוב יש תמונות מצורפות). מתי נערך הדו"ח? האם יום לפני הוצאת הגזם - כנראה שהצדק עימכם. אם בכל יום אחר, אז לא. מה טוען אביך? מתי הוציא את הקרטון לרחוב? להבא, מומלץ להסיר כל תווית עם פרטים מזוהים שנמצאים על הקרטון טרם השלכתו ולחסוך את כל כאב הראש.

הדבר כן דומה לעבירת חנייה מפאת היותו עבירה של אחריות קפידה שמספיק רק תיעוד העבירה ללא כל הוכחה /ראייה נוספת. במקרים הנ"ל מדובר על תמונה של קרטון המושלך ברחוב ביום שאינו לפני הוצאת הגזם או על תמונת רכב פרטי הנוסע בנתיב תחבורה ציבורית בשעות אסורות (הרי יש שעות שמותרות בהן נסיעה של רכבים  פרטיים)

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני שעתיים, אלונה דגני כתב:

אין הדבר דומה לעבירת חנייה. 

יש לך גזם בחצר. העירייה מתירה לך להשליך את הגזם בפינת רחוב ביום קבוע בשבוע.

אתה משליך את הגזם באותו יום. יומיים אחרי מגיע פקח ונותן לך דוח כי אסור להלשיך גזם על המדרכה. 

יש פה התעלמות מהרכיב הנסיבתי. החוק אסור ככלל השלכת גזם על המדרכה, אך מתיר זאת ביום ההוצאה. 

מצרפת סימוכין מהאתר של מחלקת תברואה בעיריית חדרה.

גזם.png

אנחנו מאמינים לך שאביך הוציא את הקרטונים להשלכת גזם אבל אם נלך בגישה הזאת (זה עף ברוח / לא אספו) - זאת תהיה טענה מושלמת לאנשים שסתם רוצים להשליך קרטונים מתי שבא להם ואיפה שבא להם. הם יקבלו קנס ויטענו ששמו ביום הוצאת הגזם והרוח העיפה / העובדים לא אספו.

כלומר העירייה מטילה עליך להיות אחראי שהגזם ייאסף. כדי להימנע מרוח צריך לשים דבר כבד על הקרטון (אחרת למצוא מקום למחזור קרטונים כי זה לא הגיוני שקרטונים יתעופפו ברחובות) וכדי להימנע ממצב שבו סתם לא אוספים כדאי לשים את הקרטונים במקום שיש עוד גזם.

הקרטון עף? סתם לא אספו? תיקחו בחזרה עד למועד האיסוף הבא.

כן, זה באסה להתעסק בזה. זה אמור להיות שגר ושכח - אני שם קרטונים ומישהו לוקח. זה קצת יותר מורכב אז כמו שנאמר - פשוט מורידים מדבקות עם שם / כתובת ושלום על ישראל. 

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

מתנדב בחלפים - סיוע בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחו״ל

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לי יש נטיה להוריד פרטי זיהוי מקרטונים שקיות ומעטפות של דברים שאני מזמין וקונה, חלק מהסיבה זה מקרה כזה שאולי יכול לקרות לי.

אני לא זורק זבל מחוץ לפח, לא זורק בחניה וגם לא משאיר על מדרכות, אבל יש כל מיני מחפשי פחיות ואוצרות אחרים בפחים שיכולים להוציא את הקרטון שלי החוצה 

כי הוא חסם להם את הגישה למשהו ואחרי זמן כלשהו אקבל הפתעה בדואר שלא באשמתי, הרי הפרטים שלי כתובים עליו.

עריכה אחרונה על ידי Pavlik

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני 7 שעות, אלונה דגני כתב:

אבי לא קיבל דו"ח ליד. למעשה, לא קיבל דו"ח כלל. לאחר שהסביר לפקח את המקרה, הפקח לא האמין לו, אך אמר שהוא "יתייעץ" עם מנהל המחלקה שלו - ועזב את המקום.

שלושה חודשים אחרי קיבלנו בדואר רשום הודעה לתשלום קנס. 

פקח פחדן. שילך לסדר מוצרים בסופר

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אין לכם חזירי בר שאפשר להאשים במעשים המגונים האלה?

דרך אגב - לפי התיאור של פות"ש חדרה הפכה לג'נבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לכל המגיבים.

לצערי אבי החליט הבוקר לשלם את הקנס ולא להתעמת עם העירייה. 

מקווה שאחרים בפורום יפעלו בדרך שונה מול ערלות לב, חמדנות וחוסר צדק של המדינה ונציגיה.

• מבאס 2
פורסם
לפני 20 דקות, אלונה דגני כתב:

תודה לכל המגיבים.

מקווה שאחרים בפורום יפעלו בדרך שונה מול ערלות לב, חמדנות וחוסר צדק של המדינה ונציגיה.

לכבוד ההחלטה, הייתי מצייד את אבא עם חותמת כמו שהמלצתי לקנות

https://www.amazon.com/Advanced-Rollers-Identity-Security-Prevention/dp/B07N984XW9

71KNsx48nRL._AC_SL1500_.thumb.jpg.23b0d7ca0c1848bf77500ec5ddde8503.jpg

אני הזמנתי אתמול חותמת בעקבות המקרה הנ"ל

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 9 שעות, אלונה דגני כתב:

תודה לכל המגיבים.

- אל תאכל את הלב על אי הצדק. הרוגע של אבא שווה הרבה יותר מניצחון על העירייה. זו הפרמיה לבריאות

• אהבתי 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

שלום

קראתי את ההגדרות לגזם שצורפו כאן. נראה מוזר שקרטון ופסולת גושית מוגדרים כהוצאת פסולת גזם. אם הם נאספים בנפרד אז הגיוני אבל אם הכל עולה על אותו רכב איסוף זה ממש בעייתי.

אני אחראי בישוב שלי על איסוף הפסולת. גזם נאסף בנפרד מפסולת גושית. קרטון צריך לשים במרכז המיחזור/אשפה המיועד לו.

בישוב שלי אין אכיפה ולכן יש מיעוט תושבים שלא מפרידים פסולת, מה שיוצר מידי פעם צורך להפריד את הפסולת במקום ולפנות אותה בסבב נפרד נוסף באותו היום.

• תוכן חדש...