Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לדעת את דעתכם בנוגע להחלפת רכב.

כרגע נוהג על קיה פיקנטו 2012 אני יד 2 פרטיות גיר ידני מנוע 1.0 עם 82kkm.

יש לי אופציה למכור ולקנות ממכרים במקום פיאט פונטו evo מהדורת 150 שנה מנוע 1.4 שנת 2011, גיר ידני, יד ראשונה, שמור מאוד, טיפולים במורשה עם 95kkm.

האם שווה לעשות את ההחלפה הזו?

השיקולים הם לעבור לרכב קצת יותר נוח, לא יודע אם יהיה הפרש בדלק ולהישאר עם עלות אחזקה נמוכה.

איך הרכב מבחינת אמינות ותקלות?

האם יש רצועת טיימינג שצריך להחליף?

פורסם

לדעתי אין טעם לבצע את ההחלפה הזאת - את הצרות שלך אתה מכיר, את הצרות של הרכב השני לא ממש, והוא כבר בן 11, שזה גיל שמתחילות תקלות בלאי (שקורות בלי למינות הבסיסית של הרכב)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני גם בדעה שאין טעם להחליף.

כן תקבל רכב נח יותר ומרווח יותר, אך ישן, לא זריז במיוחד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפיקנטו שלך היא טובה אבל לי היא הייתה קצת איטית מידי (קניתי חדשה בזמנו איך שהם הגיעו לארץ ומכרתי אחרי פחותי משנה),
אם אתה מכיר את הבעלים של הפונטו ואת הרכב מיומו הראשון אני הייתי עושה סיבוב ארוך - יש מצב שתרגיש שיפור.

פורסם
לפני שעה, tomy669 כתב:

מה בנוגע לטיימינג יש רצועה?

בנוסף תקלות נפוצות בדגם?

הייתה בעיה עם ההגה החשמלי, היום התיקון כבר לא יקר, תבדוק שמצב city שבו ההגה קל מאוד עובד.

יש רגישות למים במקום מי קירור, הנוזל המקורי הוא פארפלו בבצע  כחול או אדום.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, tomy669 כתב:

מה בנוגע לטיימינג יש רצועה?

בנוסף תקלות נפוצות בדגם?

יש רצועה - החלפה כל 120000 ק"מ או 6 שנים אם אינני טועה. 

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ממוצעים לגמרי.

• תוכן חדש...