Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו wrx, למה לא בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש wrx חדשה ומכוערת:

למה שלא תגיע לישראל?
עד כמה שאני מבין אין מניעה להביא דגמים בתקינה אמריקאית לישראל. 
גם ה brz הבאה לא צפוייה להימכר באירופה אבל יש כוונה להביאה לישראל, סביר שתגיע בתקינה אמריקאית.

ליבואן אין בעיה להעביר תקינה לרכב שנמכר במספרים נמוכים, הbrz מוכיחה זאת.

המנוע קיים באיבולטיס מה שיקל על מלאי חלפים. 

יש גרסא אוטומטית (בניגוד לsti שנמכרה כאן בעבר ואני מאמין שתגיע גם בעתיד)

אז מתי בישראל?

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

עם המראה הזה, עדיף שלא תבוא. 

• אהבתי 2

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כבר כמה דורות שמעצבי סובארו מעצבים עיצובים עצובים חסרי השראה, לדעתי אפילו מכוערים. למעט 2-3 הבלחות מוצלחות אם כי שמרניות למדי, הם רחוקים מלעשות חשק לקנות סובארו. 

פנסי חזית "בהשראת" רנו מגאן, אחוריים "השראה" מהונדה סיביק סדאן. really ?

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לפני כמה שנים נמכרה פה לנסר ראליארט - גרסה שהיא בין הלנסר הרגילה לאבולושן ועם גיר כפול מצמדים.

את המכירות שלה בארץ אפשר לספור על יד אחת.

חוץ מזה כרגע, ה-BRZ ירדה מאתר סובארו בישראל וגם האימפרזה ירדה.

עברו לייבא רק קרוסאוברים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם מעצבי סובארו החליטו להעתיק יונדאי אפרורית

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, itsik170 כתב:

לפני כמה שנים נמכרה פה לנסר ראליארט - גרסה שהיא בין הלנסר הרגילה לאבולושן ועם גיר כפול מצמדים.

את המכירות שלה בארץ אפשר לספור על יד אחת.

חוץ מזה כרגע, ה-BRZ ירדה מאתר סובארו בישראל וגם האימפרזה ירדה.

עברו לייבא רק קרוסאוברים.

ה brz ירדה כי ייצור דור 1 נגמר מזמן ודור 2 טרם נחת בארץ. יש כוונה להביא אותו.  לגבי הראליארט, אני חושב שהיא היתה יקרה מידי. כמובן שלמחיר יש משמעות גדולה, סובארו בעצמם גילו אותה עם הורדת המחיר של ה brz

עריכה אחרונה על ידי mcshmupi

פורסם

מאמין שימתינו לדגם STI, אם יהיה כזה. BRZ החדשה תגיע במהלך 2022, בסך הכל, בתמחור הנכון, זה רכב שזכה להצלחה יפה מאוד בישראל.

פורסם

הרכב מכוער, מקווה שבמתיחת הפנים יתקנו הכל. מבחינת איכות כמו שאפשר לראות בביקורת של דאג ואחרים הוא אחלה רכב.  

אני חושב שכן ירצו להביא אותו לארץ בגרסת STI במחיר גבוה, בצורה הנוכחית הרכב גם יקר מדי (בשביל האדם הממוצע) ומכוער מדי וגם לא מספיק מעורר התלהבות אצל החובבים הכבדים כדי שהם לפחות ירכשו כמויות מכובדות ממנו בדומה ל BRZ. 

פורסם

לפות"ש , אתה רואה מישהו מוריד עליה 300 אלף שקל ? או אפילו 350? וקיבלת תשובה ללמה לא מביאים אותה לפה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לא נראית מספיק קרבית.

ולא מספיק אטרקטיבית.

אפילו מכוערת יש יאמרו (גם לדעתי - אבל יש היום מספיק רכבים שיתהדרו בכיעור).

וגם יקרה.

איפה האימפרזה המקבילה לה (בזמנו) ואיפה זו ?

מעניין מה היו הביקורות על האימפרזה בזמנו.

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני כשעה, 98civic כתב:

לפות"ש , אתה רואה מישהו מוריד עליה 300 אלף שקל ? או אפילו 350? וקיבלת תשובה ללמה לא מביאים אותה לפה

בדור היוצא מחיר ה wrx היה דומה מאוד למחיר ה brz. אילו היה ניתן לקבל אותה בארץ ב 200k (ואפילו 220-230) סביר להניח שהמכירות היו טובות. 300 אלף זה מחיר ל sti

לפני כשעה, חולגי כתב:

לא נראית מספיק קרבית.

ולא מספיק אטרקטיבית.

אפילו מכוערת יש יאמרו (גם לדעתי - אבל יש היום מספיק רכבים שיתהדרו בכיעור).

וגם יקרה.

איפה האימפרזה המקבילה לה (בזמנו) ואיפה זו ?

מעניין מה היו הביקורות על האימפרזה בזמנו.

היא לא אמורה להיראות קרבית. בדור היוצא למשל העיצוב שלה היה בדיוק לטעמי והייתי מעדיף אותה על פני ה sti בגלל העיצוב. זה שהחדשה מכוערת זה כבר עניין אחר. 

• תוכן חדש...