Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יובל מלמד יתחרה בראלי ירדן, הנערך במסגרת אליפות המזרח התיכון. הוא יתחרה בקטגוריית גרופ N עם סובארו אימפרזה GT - המותאמת לתקני ה- FIA.

לכתבה המלאה במוטוקאר.

יובל מלמד (משמאל) עם מנכ"ל סובארו, אלי דוד, על רקע האימפרזה.

4809_2_03-05-2005-12-05-12.JPG

לנו נשאר להחזיק אצבעות ולאחל המון ה-מ-ו-ן הצלחה.

צבי

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יובל מלמד (משמאל) עם מנכ"ל סובארו, אלי דוד, על רקע האימפרזה.

לנו נשאר להחזיק אצבעות ולאחל המון ה-מ-ו-ן הצלחה.

צבי

מנכ"ל סובארו ישראלי????! וואלה! :-)

כנראה שהכוונה למנכ"ל יבואנית סובארו - יפנאוטו. הלא כן?

בכל מקרה- שיהיה בהצלחה, נחזיק אצבעות כמאמר המשורר.

פורסם
איך הוא הגיע לזה? ז"א נגיד ואני רוצה להתחרות בפורמולה 1 או ראלי או לא חשוב מה... מה צריך לעשות בשביל זה? חוץ מהרבה מאוד כסף.

בדרך כלל, בקו"ח של כל נהג מירוצים מצליח אתה תראה שאת הקריירה שלו הוא בעצם התחיל בגיל מאוד צעיר והניצחונות הראשונים היו במסלולי קארטינג. עם הזמן הוא התקדם ועבר להתחרות במכוניות חזקות יותר שדורשות מיומנויות נהיגה גבוהות יותר.

כדי להיות כוכב, צריך הרבה כישרון והרבה כסף (בהתחלה), מאוחר יותר אחד מציידי הכשרונות ישים עליך עין ומי יודע, אולי תגיע רחוק...

(ההתייחסות היא לאצות שבהם הספורט המוטורי הוא חוקי, לא כמו בארץ!:evil: )

פורסם

קודם כל ברור שאתה צריך כסף ומכונית מוכנה שתעמוד בתקנים של האפ אי אי לקטגוריה מסויימת אחרי שיש לך את כל זה אתה צריך צוות שלם של אנשים בעלי ידע טכני נירחב .

מכונית צוות שהיו בה את כל החלקים הנידרשים למרוץ

ונווט שינווט לך במרוץ

ו הרבה הרבה הרבה כסף או ספונסר עם הרבה כסף מחיר של יציאה לראלי כזה כמו שיובל יצא הוא בין 40 ל60 אלף שקל כולל מלונות הובלת הרכב וכו..

כל זה בישביל להיתחרות לא בישביל להיות טוב בזה!!

c7836cf4.jpg

פורסם

בהצלחה ליובל בירדן!אני חושב שאני אסע לצפות באירוע ליום אחד ולחזור מי שמעוניין להצטרף מוזמן.אלון מה איתך?

בקשר למנכ"ל סובארו תכירו זהו המנכל החדש לשעבר מנכל הכספים של החברה.יהונתן המנכל לשעבר עבר למיציבושי(תותח על).

פורסם

יש מצב, אני צריך לראות מה קורה עם הדרכון שלי.

אני אעדכן אותך יותר מאוחר

ברוך הבא, חזרה לארץ!! :-)

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

טעות אמיר, יהונתן וולד היום בצמפיון לא מיצובישי,

יובל ישיג תוצאות טובות בירדן, זו לא הפעם הראשונה שלו שם ומגיע לו אחלה פירגון

מירוצי מכוניות

פורסם

צודק , טעיתי בין צמפיון למיציבושי.

פשוט עושה חם בלב לראות נהגים איכותיים משלנו נוסעים להתחרות בארצות אחרות, אם זה ירדן קפריסין וכו'.

פורסם

חברים

ראלי ירדן הוא לא סתם ראלי ובטח שלא השנה

ראלי ירדן הוא אחד ממירוצי הראלי באליפות המזרח התיכון וכבר מספר שנים מנסה להציג מועמדות לקבלה לאליפות העולם

ההתאחדות החליטה שהשנה זה הזמן וראלי ירדן יעמוד תחת פיקוח חמור של אנשים שנשלחו מטעמה ובינהם יהיה ניקי גריסט מי שהיה הנווט של מספר נהגים באליפות העולם כולל קולין מקריי ויואה קאנקונן

ליובל מלמד עבר די עשיר בירדן ולמיטב זכרוני כרגע התוצאה הטובה ביותר שהשיג שם היתה מקום חמישי כללי בתקופה שמוחמד בין סולאיים האלוף הנצחי התחרה שם , אז זו היתה התקופה של קיצורי הדרך בראלי הזה ועצימת עיניים של המארגנים לטובת נהגים פייבוריטים

כן זה נשמע מוזר אבל תוקן והיום הוא בהחלט ראלי מכובד

אליפות המזרח התיכון בראלי נחשבת למתקדמת ותחרותית למרות שיש מספר נהגים ממדינות המפרץ שמלאים בכסף וזה מה שעושה הרבה הבדל

בהצלחה ליובל

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...