Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה כולם מביאים 3 ילדים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, farkash7 כתב:

ברור שכן. בתקופה היפה של הקצבאות היו מקבלים סכום יפה על כל ראש. יש אנשים שעשו מזה עסק (במיוחד בפזורה אני משער).

בס"ד 

מה שהיה היה, היום, על 7 ילדים אני מקבל באזור האלפייה וקצת, זה שיקול שאפילו הצל שלו לא חלף לי בין האוזניים. 

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש משהו דומה בביטוח לאומי שנקרא חיסכון לכל ילד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 28 דקות, yotams4 כתב:

להפקיד איפה? איפה שהפנסיות הנשחקות שלנו?

תשקיע בקריפטו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם חברתית, 2 ילדים זה למספיק כדי להמשיך את הדור.

צריך 3 ילדים כדי להמשיך ולגדול בתור חברה, אחרת מתחילים להתכווץ

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני שעתיים, yuvalganim כתב:

לרוב המבוססים יותר מתרבים פחות.

ואז נוצרת לך חברה עם המון ילדים עניים שעושים עוד יותר ילדים עניים ואם חיים מקצבאות אז העומס על המערכות גדל ונופל דווקא על אלה שעושים קצת ילדים או לא עושים בכלל.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני שעתיים, yuvalganim כתב:

אתה צריך ממוצע של יותר מ 2 ילדים למשפחה. בגלל שמדובר על ממוצעים ממש לא כולם צריכים להביא 3 ואפילו לא הרוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בחברה מודרנית כמו ישראל מספר הילדים הנדרש לשמירת מספר האוכלוסין הוא בערך 2.1 לאשה. אל תשכח שיש תמותה מסויימת של תינוקות וילדים, לפי ויקיפדיה בישראל זה 3.7 ל-1000 (עד גיל 5), כאשר לפי הלמ"ס אצל יהודים 1.6 ואתל ערבים 4.7.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 20 שעות, Night Driver כתב:

אתה צריך ממוצע של יותר מ 2 ילדים למשפחה. בגלל שמדובר על ממוצעים ממש לא כולם צריכים להביא 3 ואפילו לא הרוב.

קראתי ספר מאוד מעניין בנושא הזה של ריבוי טבעי וצמצום טבעי.

מספר הזהב כדי להבטיח את המשכיות הדור עומד על 2.11 ילדים לאישה בממוצע.

מספר המינימום שממנו אי אפשר לחזור עומד על 1.8.

כלומר חברה שמגיע לממוצע של פחות מ-1.8 ילדים למשפחה היא חברה שמצטמצמת וסופה להיעלם, למעשה, אם מגיעים לפחות מהמספר הזה גם אין אפשרות חזרה (גם בגלל השלכות חברתיות שלא מאפשרות טיפוס חזרה למעלה).

יש באירופה מדינות רבות שכבר ירדו מתחת ל- 1.8 לאישה והם מצטמצמים וסופם להיעלם. אז מה הם עושים? הגירה של זרים (למשל בגרמניה אבל לא רק) וככה כביכול שומרים על הריבוי הטבעי אבל למעשה משנים את התמהיל החברתית/תרבותי לנצח.

• מעניין 2
  • רעיון טוב! 1

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...