Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב סופר מיני, בטיחותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מחפש רכב להחליף ג'אז ישנה
הרכב צריך להיות בגודל של הג'אז, כלומר לא i10 לדוגמא.

אני מחפש רכב עם מערכות בטיחות אקטיביות. תיקון סטייה מנתיב, בלימה אוטונומית במינימום.

ישמש לשתי נסיעות ירושלים-כ"ס בשבוע (כ 80 ק"מ לכיוון) ונסיעות מקומיות

מכוניות חשמליות יכולות להתאים

איזור ה 100 אש"ח

תודה

אריאל

פורסם

יונדאי i10/ ריו מציעות לא מעט מערכות בטיחות בתוספת של כמה אלפים, הם מרווחת, הריו חזקה יותר.

אבל אישית תא נוסעים פשוט ומשעמם.

יש גם את הסיטרואן c3 אשר מציעה נוחות טובה יותר אך ללא תיקון סטיה מנתיב.

או רנו קליאו אשר השיגה ציונים טובים בהכנה על נוסעי הרכב.

אישית קורסה ב 110 אלף ברמת אבזור אלגנס מאוד משתלמת, אתה מקבל הרבה מערכות בטיחות, מנוע חזק מאוד ומראה מעולה, אבל היא יקרה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה Yulianx
מעדיף משהו יותר גדול מ i10. יותר באיזור של ה i20.

כיוונתי במקור למשומשת, אבל עם מערכות בטיחות בגודל הזה זה רכבים מ 2020 ואילך.

בינתיים ראיתי את ה 208 ו i20 ברמות גימור גבוהה אבל הם די נדירות

פורסם

התכוונתי לi20.

208 משומשת אחלה רכב, נוחה,חזקה,מאובזרת, שים לב שלחלק מהנהגים ההגה מסתיר את לוח המחוונים.

לי זה ממש הפריע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עוד נקודה לגבי 208 משומשת,

במהלך 2020 נכנסה גרסה 3 של הרצועה הטבולה. אמנם אין הרבה דיווחים על התפוררות של הגרסאות העדכניות לעומת הגרסה הראשונה (יש שרשור גדול בפורום טכני), אך המנוע רגיש מאד להזנחה וחייב תקן ספציפי של שמן. ממליץ לבדוק בחום מאחר והרכב שתרכוש במידה ויהיה משומש, יהיה באחריות.

לגבי הקליאו, לגרסה הידנית שלה (2021) יש את כל המערכות האקטיביות (למעט בקרת שיוט אדפטיבית, ושטח מת). דווקא בגרסה האוטומטית שלהם אין חלק מהמערכות האקטיביות. 

תתחדש.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם (נערך)

בקליאו ההבדל היחיד בין הגרסאות (מבחינת מערכות בטיחות) הוא תיקון סטיה מנתיב שלא קיים באוטומטית.

אני התלבטתי לאחרונה בין הקליאו לקורסה, אם חשובה לך בטיחות שים לב שהקורסה קיבלה 4 כוכבים במבחני ריסוק לעומת 5 של הקליאו. גם ה 208, אגב, קיבלה רק 4 כוכבים.

אני אישית העדפתי את היתרון של הקליאו בבטיחות פאסיבית על בקרת סטיה מנתיב שיש באחרות, אבל אצלי 99% מהנסיעות בתוך העיר.

אם תיקון סטיה מנתיב קריטי לפות"ש, אז הקליאו האוטומטית לא רלוונטית (קיימת התראת סטיה מנתיב בלבד).

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם

תודה לכולם.
תיקון סטייה אוטונומי חשוב לי.
עם המנוע בנפח 1.2 מ 2015 כבר היה לי נסיון. בשלבים מסויימים היתה לי הרגשה שמילאתי יותר שמן מדלק 🙂

פורסם
לפני 7 דקות, ariel:-) כתב:

תודה לכולם.
תיקון סטייה אוטונומי חשוב לי.
עם המנוע בנפח 1.2 מ 2015 כבר היה לי נסיון. בשלבים מסויימים היתה לי הרגשה שמילאתי יותר שמן מדלק 🙂

מנוע 1.2 כבר לא משווק אצלם .

הגרסה האוטומטית היא מנוע 1.33 בשת"פ עם מרצדס,

ובידני מנוע 1.0 ממשיך דרכו של ה0.9 

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

• תוכן חדש...