Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, EliC25 כתב:

הוא הציג צילומים חד משמעיים של עבריינים פורצים לו למשרדים וגונבים ציוד. 

זה כמו להוכיח שיש לי זין ענקי עם ארגזים של קונדומים.

אין קשר ביניהם

  • אהבתי 1
  • מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

 Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, flytomars כתב:

 

היו פרומואים כבר, אכן לתכנית של גיא לרר.

יצא להם טוב לערוץ 13 - גם ראיון בלעדי עם פרופסור רולידר וגם עם דניס ומישל 😂

 

לגבי מה שכתבת במאמר המוסגר - הוא קיבל תפקיד של יועץ לאמוזה.

פחחח, הלם.

וסיימתי לראות את שני החלקים עכשיו, תכלס שום דבר חדש/מפתיע, רחמים על רפי השכל שהשקיעו אצלם

  

לפני שעתיים, EliC25 כתב:

הוא הציג צילומים חד משמעיים של עבריינים פורצים לו למשרדים וגונבים ציוד. 

אתה מדבר על הסרטון הזה?

 

 

אין ספק שככה נראה "שוד" 😂😂😂 יותר כמו עבודה כלשהי שהוזמנה מראש

מעניין למה אין סאונד בסרטון? אולי בשביל שלא ישמעו שמה שהם אומרים אחד לשני שולל "שוד"? סלח לי אבל אם אתה קונה את מה שמוצג בסרטון הזה זה מעיד בעיקר עליך... "נספח לתביעה" עלק, במקסימום קרב על תודעה ציבורית (והרי על הלקוחות שלהם הם כבר הצליחו לעבוד על הרבה יותר, אז למה שלא יצליח להם גם עם סרטון חובבני)

אגב ה-timestamp בסרטון הוא ממרץ, מה קרה מאז? הרי לפי מה שמוצג בסרטון הם השמידו להם את כל האופרציה, מאז מרץ החברה כבר לא עובדת?

אה ושלא נשכח את "פאפא דיגיטל מחקו את הצילומים ואנחנו הצלחנו לשחזר אותם בעזרת חברת סייבר", פיפי 😂😂

  

לפני שעתיים, EliC25 כתב:

למה שינסה לעקוץ אנשים תחת השם שלו וילכלך לעצמו את המוניטין?

למה כלב מלקק לעצמו את הביצים? כי הוא יכול

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אתם יודעים למה אני עושה מלא כסף ? כי אני קם ב 4 בבוקר !!!

בזמן שאתם שותים את הקפה,אני כבר אוכל דגים.

משפך דיגיטלי עלק,,,כנראה שהרבה מסכנים קיבלו פאסיבי משפך ביולוגי

 

https://fb.watch/6tAAhX3Vsk/

בויקפדיה עדכנו תאריך פטירה

 

EE24CFB3-8DD9-477A-8ECE-E3764F059851.jpeg

עריכה אחרונה על ידי yoni2sh
  • מצחיק 6
פורסם
לפני שעתיים, EliC25 כתב:

האמת, אחרי שראיתי את הכתבה ואת הסרטון של מישל, והעובדה שאין ממש 'הוכחות' לכתב של כאן - אני מאמין יותר למישל. הבן אדם עושה אחלה כסף מהעבודה שלו, ופתח חברה, למה שינסה לעקוץ אנשים תחת השם שלו וילכלך לעצמו את המוניטין? הוא הציג צילומים חד משמעיים של עבריינים פורצים לו למשרדים וגונבים ציוד. 

בקיצור, בית המשפט יחליט מהי האמת, מקווה שאזכור להתעדכן.

 

הקשבתי לו עכשיו באוטו חצי שעה, בוכה על איך דפקו אותו, עם המשווק שלו לידו, ואתה צודק. הוא טיפש מדי להרים עוקץ. אני מנחש שהוא גם לא מבין שמראש הכל הוקם עם הפאפאדיגיטל הזה, כדי להוציא ככה את הכסף מהר...

זה... ניחוש, בו נגיד, מושכל.

כי אני לא מכיר אתר e-commerce עם החזר ההשקעה שהוא מדבר עליו. ואני מכיר חברות שעושות כסף משיווק דיגיטאלי, ועושות אותו מתחת לפני השטח, בלי שאף אחד שם לב אליהן. בו נגיד, לא אנשים כמו מישל מובילים אותם...

וגם אז, למרות שזה כסף טוב מאוד, זה לא יחזיר את רמת ההחזרים שהוא מדבר עליה.

 

בכל מקרה, מי שמבטיח החזר השקעה, זה רק נוכלים. 

  • אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה שמצחיק שלפני אמוזה מישל ודניס פרסמו חברת השקעות ב"נכסים דיגיטליים" בשם פורשופ שהשאירה הרבה משקיעים "מאוכזבים" בעלת הרבה קווי דימיון משותפים לאמוזה. 

אפילו ה"מוצר" שבו משקיעים לי אישית נראה דומה, באמוזה אתה משקיע ב"משפך שיווקי" שמביא טראפיק לדף אינטרנט ומייצר רווחים ובפורשופ אתה משקיע ב"נכס דיגיטלי" שזה דף אינטרנט שמביא טראפיק ומייצר רווחים.

אפילו השותף שלהם אריאל אהרוני היה בכיר בפורשופ. ולאחר שהוא יצא מפורשופ הם הקימו יחד את אמוזה.

 

https://m.facebook.com/watch/?v=359114431400986&_rdr

 

אני לא יודע איזה הוכחות עוד צריך מעבר לזה... אם זה נראה כמו ברווז מגעגע כמו ברווז והולך כמו ברווז...

 

פורסם

המישל הזה נראה כאדם שחייב דחוף איזה עדכון תוכנה למוח,זה נראה שהוא הסניף מעבר חצייה.

דניס יושב בשקט,טס לפוקט תאילנד,,,

 

ואריאל אהרוני נראה לי כנוכל ממדרגה ראשונה,משהו בו פישי בדרגה קריפית,הוא גם רגוע ,,,

  • מעניין 1
פורסם (נערך)

טוב, מתנצל על תגובתי הקודמת. הייתי צריך להמתין לחלק השני של הכתבה, שם רואים בבירור את מישל משקר שוב ושוב ושוב, ועכשיו אני גם מבין איך ה'הוכחות' שלו הם בעצם סילוף של עובדות שלא קשורות בכלל למקרה הנידון.

"הבריחה" (הוא טוען שזה כבר היה מתוכנן) של דניס מהארץ גם רק מחזקת, מעבר לכך שכבר ממקרה אישי שאני יודע עליו, הוא לא הכוס תה שלי.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • אהבתי 5
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, falou כתב:

אין כאן מספיק תנועה כדי לייצר הכנסה מפרסום על בסיס קליקים. הנה דוגמא איך עסק יוטיוב ותיק, עם מעל 13 מיליון משתמשים רשומים, עושה כסף: 

 

 

מילים כדורבנות.

קשה לפעמים להסביר עד כמה scale / עיקרון סדרי הגודל, הוא כל כך חשוב.

יש כל הזמן ניסיונות לייבא טרנדים מיוטיוב לארץ, אבל ברגע שהקטנת את אוכלוסיית היעד מאמריקאים (לא סתם דוברי אנגלית, אמריקאים עם דפוס מאוד מסוים של התנהלות עם הכסף) לישראלים דוברי עברית - הקטנת בבת אחת את גובה התקרה הסופי של ההכנסות, לרמות שפשוט... לא שוות את ההשקעה בדרך כלל.

 

אם נתרגם את זה למספרים מצוצים מהאצבע (כי זה מדיד, לא כמו עובדי הסתדרות) אז כשמשווים 0.2 אחוז של לקוחות משלמים פוטנציאליים על 20 מיליון עוקבים ל-0.1  אחוז של לקוחות משלמים פוטנציאליים על 20,000 עוקבים פתאום המתמטיקה לא מסתדרת.

 

באופן אירוני, ה*אמנים* הישראלים הבינו את זה טוב מאוד, לכיוון השני - עם ייצוא של שירים/הפקות מוסיקליות/סדרות/סרטים אל הוליווד. אולי לא מתעשרים מזה אבל בהחלט מתקיימים מזה, ברגע שמצליחים להגדיל את קהל היעד.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לי חבר שהוא אחד מהיוטיוברים הגדולים בישראל

הכסף שהוא עושה מפרסומות מגיע למשכורת מינימום פלוס מינוס

את הכסף האמיתי הוא עושה מקמפיינים ושת"פ (הוא מקדם תוכן של אחרים באמצעות התוכן המקורי שלו)

פורסם (נערך)

דוד פופוביץ, שהוא יועץ עסקי מצליח ומוכר מאוד, ומקים קבוצת איקומרס ישראל כתב על המקרה מנקודת המבט שלו:

 

"אז מה אני חושב על פרשיית אמוזה?
בימים האחרונים אני נשאל בלי הפסקה מה דעתי על מה שקרה עם אמוזה, והאם הם באמת נעקצו או עקצו?

 

מי שקצת עקב אחרי הפוסטים שלי כאן בקהילה לגבי אמוזה (היו ממש בודדים כאלה כי לא אפשרתי להם לחדור לקהילה שלנו), הבין את דעתי על "המודל העסקי" של אמוזה שלא היה ברור מהתחלה.

 

יתרה מכך, בשיא הבאזז על אמוזה בחודש ינואר ניסינו Tolik ואני להביא את בעלי אמוזה ללייב חוצה קהילות כאן, בחשדניסטים ובקהילת נכסים דיגיטליים (סה"כ 43 אלף חברים), כדי שיסבירו מהיכן מגיעה הטענה שמדובר בפירמידה, ברגע שהבנו שחברי הקהילה לא יוכלו לשאול אותם שאלות באופן חופשי כי הם יהיו נתונים לאיום של תביעה, החלטנו לרדת מהרעיון הזה, ולכן לכל מי שהתייעץ איתנו באופן פרטי העברנו את המלצתנו להתרחק מהשקעה במיזם הזה, ומאמין שיש כמות לא קטנה של אנשים שמודים לנו היום על ההתייעצות הזו.

 

אז האם הם עקצו או נעקצו?

אני לא חושב שזה כל כך משנה מה היה, מי התחיל, מי המוח מאחורי כל המיזם הזה (רמז: זה לא דניס או מישל), מי אמר למי וכו'
למי שמשעמם בסופ"ש יכולים לעבור על כתב התביעה של אמוזה שזמין לכל אחד באינטרנט בלינק הזה, ולהבין לבד מה היה שם:
https://drive.google.com/file/d/1F1d1seSv00LuCtTA3LfMld2Ap9HHQPWO/view

 

אני רק רוצה להתייחס לתמונה המצורפת כאן, מדובר בהמון כסף (רווח נקי כפי שכתוב שם) שנמצא היכן שהוא, הכסף הזה לא שייך לבעלי מיזם אמוזה, אלא לקהל המשקיעים הפתי והתמים, שברוב תמימותו או חלומותיו על עושר מהיר, הפקיד בידי השלושה סכומי כסף הזויים במונחים ישראליים ובזמן כל כך קצר.

 

אני לא יודע מהיכן מגיעה ההנחה שעל ישראלים קשה לעבוד, ושעם ישראל לא פראייר- מבט כאן למטה על הסכומים ממחיש בצורה די ברורה שפראיירים יש בשפע, וכל מה שצריך זה קצת שיווק משפיענים, עם הפעלה של טקטיקות של FOMO (הפחד מלהפסיד הזדמנות).

 

וזה מאד מתקשר לעולם האיקומרס והסיבה שהקהילה הזו הוקמה ב-2016 בשיא הבאזז של פוסטים של גורויים יושבים על שפת הים בכפכפים ועובדים מהלפטופ כשכסף זורם אליהם כמו מים.

ברור לי שבקהילה שלנו המיינדסט נמצא כבר במקום אחר, אנשים כאן בוגרים יותר, מנוסים יותר ומבינים שכסף עושים עם המון עבודה קשה וצבירת ניסיון, הרבה ניסוי וטעיה. כסף לא נופל מהשמים על אף אחד, אף פעם (אולי רק בלוטו, וגם בשבילו צריך למלא כרטיס). 

 

ולעניין נכסים דיגיטליים והזדמנויות השקעה רציניות, בהחלט יש כאלה אבל כמו בכל דבר, צריך לדעת איך להרוויח מהם ולחקור טוב לפני כניסה לכל השקעה ולא משנה באיזה תחום.

 

תרגישו חופשי להביע את דעתכם, שמרו על תרבות דיון והיזהרו מהוצאת דיבה או לשון הרע, יש הרבה כסף שנמצא בידיים הלא נכונות ויש לי הרגשה שמי שהולך ליהנות ממנו בעיקר זו מערכת המשפט וכמה עורכי דין."

 

מקור:

https://www.facebook.com/groups/ecomisrael/permalink/1404077463298341/

 

FB_IMG_1625158826984.jpg

עריכה אחרונה על ידי RBRB
  • אהבתי 5
  • מעניין 2
פורסם
בתאריך 30.6.2021 בשעה 10:51, ArikM כתב:

פרמידות תמיד היו ותמיד יהיו.

פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים.

 

כל מה שאפשר לעשות זה ללמד את הדור הבא שאין דבר כזה כסף חינם. בשביל כסף צריך לעבוד.

 

 

הפוך. בעבודה אין כסף. 

 

מעל סכום מסוים הכל הולך למס הכנסה

 

לעומת זאת הבעל דירה שלי קיבל דירה בירושה שקנו ההורים שלו בשקל תשעים ומשכיר אותה ב8k בחודש. 

  • משעמם 1

פורסם
לפני 39 דקות, RBRB כתב:

למי שמשעמם בסופ"ש יכולים לעבור על כתב התביעה של אמוזה שזמין לכל אחד באינטרנט בלינק הזה, ולהבין לבד מה היה שם:

https://drive.google.com/file/d/1F1d1seSv00LuCtTA3LfMld2Ap9HHQPWO/view

 

אני חושב שמה שיעניין כאן את החבר'ה נמצא בעמודים 275-304 - דו"ח חקירת סייבר.

 

שאר העמודים הם בעיקר תצלומים של התכתבויות וואטסאפ שכוללות את המילים אח\י \ כפרה \ נשמה \ נסיך.   אה - וגם יש כמה סיסמאות Clear text בתוך ההתכתבויות האלו  🤣

No worries 8)

  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 דקות, nimrod7676 כתב:

מעל סכום מסוים הכל הולך למס הכנסה

מה הסכום המדובר ?

×
×
  • תוכן חדש...