Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם צריכים לכסות את ההפסדים איכשהו והנה מבטיחים להם רווח מהיר של מאות אלפי אחוזים באופן פאסיבי. 

אפילו הבטיחו להם הפעם שחור-על-גבי-לבן ש"זה לא עוקץ" ואפילו פירטו ספציפית ואמרו "זו לא פירמידה" ==> אין איפה ליפול!

• מצחיק 1
נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שלמדתי מכל הסיפור - הכנסה פאסיבית יש רק בגריינדר

• מצחיק 18
פורסם

האמת, אחרי שראיתי את הכתבה ואת הסרטון של מישל, והעובדה שאין ממש 'הוכחות' לכתב של כאן - אני מאמין יותר למישל. הבן אדם עושה אחלה כסף מהעבודה שלו, ופתח חברה, למה שינסה לעקוץ אנשים תחת השם שלו וילכלך לעצמו את המוניטין? הוא הציג צילומים חד משמעיים של עבריינים פורצים לו למשרדים וגונבים ציוד. 

בקיצור, בית המשפט יחליט מהי האמת, מקווה שאזכור להתעדכן.

• רעיון גרוע 5
פורסם
לפני 5 דקות, EliC25 כתב:

האמת, אחרי שראיתי את הכתבה ואת הסרטון של מישל, והעובדה שאין ממש 'הוכחות' לכתב של כאן - אני מאמין יותר למישל. הבן אדם עושה אחלה כסף מהעבודה שלו, ופתח חברה, למה שינסה לעקוץ אנשים תחת השם שלו וילכלך לעצמו את המוניטין? הוא הציג צילומים חד משמעיים של עבריינים פורצים לו למשרדים וגונבים ציוד. 

גם אני ראיתי את הסרטון של מישל(לא את כולו), האמת ככה לא נראים גנבים - מי עוצר בחדר מדרגות באמצע הגנבה בשביל לעשן?

זה ניראה יותר כאילו הם התקפלו עם הציוד שלהם בשושו בגלל ריב ועל הדרך הרסו למישל את התשתית כנקמה (אולי ריב על כספים -אין לי מושג!)

אני מאמין שמישל אדם הגון אבל אני לא מאמין שב-2500 שקל השקע אתה מקבל 80K הכנסה פסיבית, אין חייה כזאת.

יכול להיות שעושים סיבוב עליו והוא לא מבין?

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, Electron כתב:

גם אני ראיתי את הסרטון של מישל(לא את כולו), האמת ככה לא נראים גנבים - מי עוצר בחדר מדרגות באמצע הגנבה בשביל לעשן?

זה ניראה יותר כאילו הם התקפלו עם הציוד שלהם בשושו בגלל ריב ועל הדרך הרסו למישל את התשתית כנקמה (אולי ריב על כספים -אין לי מושג!)

אני מאמין שמישל אדם הגון אבל אני לא מאמין שב-2500 שקל השקע אתה מקבל 80K הכנסה פסיבית, אין חייה כזאת.

יכול להיות שעושים סיבוב עליו והוא לא מבין?

2 אופציות - או שבאמת הוא תמים (יותר מהלקוחות שלו) או שהוא נוכל.

בסרטונים הוא מציג לקוחות שנהיו מיליונרים - בלי למצמץ - אז או שבאמת היה לקוח שנהיה מיליונר, או שהבנאדם שקרן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, Gavrik כתב:

חלקם אפילו לא מתחלפים. מכיר כמה קורבנות שמדלגים מפירמידה או הונאת פונזי אחת לשניה. 

זה כמו בהימורים. אתה קונה את האשליה שיש לך סיכוי להרוויח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 48 דקות, EliC25 כתב:

ואללה, הקשבתי ברקע לתחקיר.

אתה רוצה להגיד לי שכאלו שהציגו את עצמם כמדריכים לחיילים בודדים, והשתמשו בעמותה כדי לגייס כסף... זה האדם שאתה מאמין לו?!

צ׳מע, אני שמעתי סרטונים של שני הטומבוחים האלו, עם ״המשפך השיווקי״ שלהם, ורק מלשמוע את הרמה של השפה היה ברור על אילו מסכנים של החיים הם באים לעבוד. אחד משקיע יותר זמן בתספורת מכל דבר אחר, והשני חי בחדר כושר, ושניהם עם עברית של ביצפר יסודי. לא שוק הכרמל (באסטיונר משוק הכרמל אולי לא ידבר בעברית בתחביר מרהיב, אבל ידבר לעניין), ביצפר יסודי.

תקרא את מה ששי כתב למעלה.

אין יוצאי דופן.

• אהבתי 6
  • מצחיק 4

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני כשעה, EliC25 כתב:

אהמ...

תשמע... תראה...

אגב, בעמוד הפייסבוק "עוצרים את הנוכלות של הפירמידות"*  אחד העובדים של אמוזה הגיב שהולכת להיות "כתבת קונטרה שתחשוף את האמת (לטובת אמוזה כמובן)" במוצ"ש בערוץ 13. מעניין למה בערוץ 13, ומעניין באיזו תכנית זה ישודר, האם יתכן שבתכנית של גיא המלרלר שבמקרה חבר טוב וקרוב של שני ה""כוכבים"" (וגם של סמיון הנוכל שישב בכלא בגין הונאת ביטוח בארה"ב, נראה שלמלרלר יש חיבה לנוכלים)?

*במאמר מוסגר, באופן מאוד מוזר, מנהל העמוד שמנהל מאבק עיקש עם כל מיני נוכלויות והונאות אחרות, נתן חותמת הכשר לאמוזה וממשיך להגן עליהם. מעניין אילו טובות הנאה הוא מקבל מהם

• רעיון טוב! 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 23 דקות, Blaz00r כתב:

אהמ...

תשמע... תראה...

אגב, בעמוד הפייסבוק "עוצרים את הנוכלות של הפירמידות"*  אחד העובדים של אמוזה הגיב שהולכת להיות "כתבת קונטרה שתחשוף את האמת (לטובת אמוזה כמובן)" במוצ"ש בערוץ 13. מעניין למה בערוץ 13, ומעניין באיזו תכנית זה ישודר, האם יתכן שבתכנית של גיא המלרלר שבמקרה חבר טוב וקרוב של שני ה""כוכבים"" (וגם של סמיון הנוכל שישב בכלא בגין הונאת ביטוח בארה"ב, נראה שלמלרלר יש חיבה לנוכלים)?

*במאמר מוסגר, באופן מאוד מוזר, מנהל העמוד שמנהל מאבק עיקש עם כל מיני נוכלויות והונאות אחרות, נתן חותמת הכשר לאמוזה וממשיך להגן עליהם. מעניין אילו טובות הנאה הוא מקבל מהם

היו פרומואים כבר, אכן לתכנית של גיא לרר.

יצא להם טוב לערוץ 13 - גם ראיון בלעדי עם פרופסור רולידר וגם עם דניס ומישל 😂

לגבי מה שכתבת במאמר המוסגר - הוא קיבל תפקיד של יועץ לאמוזה.

פורסם

אין שום מצב בעולם שחברה שמגייסת כסף מחיילים בודדים אחרי שחרור, היא חברה לגיטימית.

כל מי שמכיר קצת,  אבל ממש טיפה, את עולם הקמפיינים והמסחר בארץ יודע דבר אחד, אין כאן מספיק תנועה כדי לייצר הכנסה מפרסום על בסיס קליקים. הנה דוגמא איך עסק יוטיוב ותיק, עם מעל 13 מיליון משתמשים רשומים, עושה כסף: 

תראה כמה משתמשים אתה צריך, כדי לייצר הכנסה מקליקים, קניית סחורה וכו׳, בהתחשב בזה שאחוז מזערי מהעוקבים אשכרה קונה משהו.

וליינוס הוא לא טומבוח שחי במכון כושר, הוא מריץ חתיכת אופרציה...

לפני 3 דקות, EliC25 כתב:

כפי שאמרתי, נחכה לפסיקת בית משפט.

חמודה התמימות.

לא יהיה משפט, אלו דברים שנסגרים אצל בורר בעולם התחתון. אף אחד מהצדדים כאן לא מברר דברים בבית משפט.

נ.ב. תסתכל על הסרטון ותראה איך מישהו שיודע לחבר שני משפטים קוהרנטים כן יודע להסביר מאיפה בא הכסף.

• רעיון טוב! 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...