Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת נוזל בלמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני כיומיים עשיתי טיפול להונדה שלי במוסך מורשה הונדה. ע"פ ספר הטיפולים הייתי צריך להחליף גם נוזל בלמים וכך נעשה. שמתי לב שהמוסכניק הוציא לי את הנוזל הישן רק מפתח המילוי והוסיף חדש. כששאלתי אותו אם הוא לא צריך להוציא גם מהברקסים הוא אמר שזה רק במידה ומחליפים אותם ואין צורך. לאחר כמה בירורים הבנתי שצדקתי. שאלתי היא האם זה מהווה בעיה שהוא לא רוקן לגמרי את כל הנוזל והאם הוא חירטט אותי או שזה נכון מה שהוא אמר?

תודה לעונים!

פורסם

בס"ד 

במידה ומחליפים נוזל בלמים, אין שום קשר להחלפת רפידות /צלחות. 

הנוהל הנכון הוא, לבצע החלפה מלאה שזה כולל כל נוזל הבלמים שקיים במערכת. 

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

הוא חירטט אותך כי הוא סמרטוט רצפה עצלן.
כמו שרותם כתב, אין קשר להחלפת רפידות. ואני בעצמי נתקלתי לא אחת ברכבים בהם בכוסית יש נוזל שנראה חדש ומהצינורות יוצא נוזל בצבע ירוק\שחור\מה שביניהם.
תמחק את המוסך הזה מהרשימה של המקומות שאתה משאיר אצלם כסף ותמצא מכונאי שמכבד את המקצוע שלו.

• מעניין 2
  • רעיון טוב! 2

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רוב הבלאי של הנוזל נמצא בצמוד לקליפר, כל המשקעים והלכלוך נמצאים שם.

הנוזל שבכוסית לרוב יהיה צהבהב ושקוף בניגוד לנוזל שנמצא בקליפר.

ברגע שתבצע ניקוז כמו שצריך, תראה שהנוזל שיוצא בהתחלה כהה מאוד על גבול השחור.

פורסם
לפני 17 דקות, trademark כתב:

רוב הבלאי של הנוזל נמצא בצמוד לקליפר, כל המשקעים והלכלוך נמצאים שם.

הנוזל שבכוסית לרוב יהיה צהבהב ושקוף בניגוד לנוזל שנמצא בקליפר.

הנוזל שבכוסית משחיר הכי מהר בגלל שהוא הכי חשוף לאוויר.

פורסם

פרקטיקה ידועה גם במוסכים מורשים. שואבים נוזל בלמים ממיכל עודפים בלבד ומחייבים על פעולת החלפת נוזל כולו - עבודה בעניים. אחת הסיבות שעזבתי מוסך טויוטה ( ביחד עם שמן פז במחיר כפול מכל שמן מחברה מובילה) .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דבר ראשון תבדוק בחשבונית במה חייבו אותך וכמה .  דבר שני אל תתבייש ותגיד לבעל המוסך שזו עבודה לא מקצועית ועל כן לא תבוא אליו יותר  , לא חסרים מוסכים שנוהגים ביושר ובמקצועיות .

פורסם

תודה רבה על התגובות 

התקשרתי ונזפתי בהם על כך, ונקבע לי תור להחלפה מלאה של הנוזל.

למוסך הזה אני לא חוזר זה כבר בטוח!

פורסם

חרטט אותך! . 

חבל שלא בדקת לפני

צריך להחליף את כל נוזל הבלמים ותוך כדי שאתה לוחץ על הבלמים יוצא עוד חומר

אז הם מחברים צינור שמוציא גם מהבלמים עצמם.

בהצלחה

פורסם (נערך)
בתאריך 4.2.2021 בשעה 20:59, רועי.ב כתב:

שלום רב,

לפני כיומיים עשיתי טיפול להונדה שלי במוסך מורשה הונדה. ע"פ ספר הטיפולים הייתי צריך להחליף גם נוזל בלמים וכך נעשה. שמתי לב שהמוסכניק הוציא לי את הנוזל הישן רק מפתח המילוי והוסיף חדש. כששאלתי אותו אם הוא לא צריך להוציא גם מהברקסים הוא אמר שזה רק במידה ומחליפים אותם ואין צורך. לאחר כמה בירורים הבנתי שצדקתי. שאלתי היא האם זה מהווה בעיה שהוא לא רוקן לגמרי את כל הנוזל והאם הוא חירטט אותי או שזה נכון מה שהוא אמר?

תודה לעונים!

גם לרכב הונדה שלי בקרוב הם אמורים לעושת טיפול עם החלפת נוזל בלמים ואני מפחד שהם לא יעשו את זה כמו שצריך. אני אצטרך לוודא.
העיקר את המחיר הם לוקחים כאילו הם כן פירקו את הבלמים.

איזה מוסך זה?

עריכה אחרונה על ידי FoxLight
  • תוכן חדש...