Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

עשיתי בדיקה להצעות ביטוח לרכב שלי, רציתי להבין למה הביטוח יקר כל כך. 

בסך הכל אני בן 24 (כבר לא נהג צעיר), עם רצף ביטוחי, ללא תביעות או שלילות... נוהג כבר מ 2014! 

ובכל זאת, המחירים בשמיים...

למה אני מקבל הצעות כאילו אני נהג חדש שהרגע עלה לכביש? 

ADABE312-DB48-4396-AE7A-4BDBD665F426.jpeg

פורסם

עם הניסיון שלי מחידוש הביטוח האחרון, תתייחס להצעות האלה בתור הצעה תיאורטית בלבד ותתחיל להתקשר לחברות שהכי נראות לך.

אם אתה רוצה לקבל הצעה נמוכה יחסית כדי שיהיה לך עם מה להשוות נסה להוציא אחת מwesure, בזכות ההצעה שלהם הצלחתי להתמקח עם הביטוח שלי ולהוריד במחיר.

עוד נקודה, ליברה משום מה היו הכי יקרים באינטרנט וגם הכי יקרים כשיצרתי קשר עם הנציג שלהם. 

• אהבתי 1
פורסם

צר לי אבל עם כל הנסיון של ברות הביטוח שתסגור ישירות באינטרנט זו ממש לא הכתובת.

שיחה טלפונית לאחת מחברות הביטוח תחסוך לך עשרות אחוזים! כן כן קראת נכון לא עשרות שקלים אלה עשרות אחוזים! תתקשר ותתמקח תבצע מספר השואות מחיר טלפונית ותשים לב שאתה משווה "תפוזים לתפוזים"

לשים דגש על ההרחבות אותם תקבל בביטוח, סכומי ההשתתפות העצמית במוסך רגיל ומוסך הסדר, גובבה הכיסוי הביטוחי ולדרישות המיגון. חברה אחת מסוגל לדרוש מערכת איתור כגון איתוראן בעוד השניה תבטח גם ללא צורך בקודנית (הבדל של 600 שקל +-) בשנה רק על תשלום חודשים לאיתוראן לדוגמא.

פורסם

מאזדה 3 2016 הוא גם רכב דיי גניב, וגם רמת המיגון הנדרשת לא גבוהה (אימובילייזר מקורי, כלומר ללא קודן, כספת, עלוקה ושאר חברים), מה שבא לידי ביטוי כמובן בפרמיה גבוהה יותר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חברות הביטוח שבדקת הן חברות סוכנים. כלומר המחיר יהיה גבוה יותר ממה שסוכן ייתן לך.

אם אתה רוצה הצעה אמיתית באינטרנט תנסה את 555, 9 מיליון (אותה בעלות),  AIG, LIBRA או WESURE

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

לפני 4-5 חודשים חידשתי ביטוח לשני רכבים, לנהגים מעל גיל 24 וותק מל שנה - ההצעות הראשוניות היו לא סבירות, אבל כל הצעה באינטרנט גררה שיחת מכירות מטעם החברה, ושני סבבים חסכול י 4000 ש"ח (כאמור - לשני רכבים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מניסיון אין טעם לבדוק בוובי, המחירים שם תלושים מהמציאות, ברמה של פי 2 ואפילו פי 3 מהמחיר ששילמתי בפועל על הביטוח.

פורסם
לפני 3 שעות, Dushane כתב:

למה אני מקבל הצעות כאילו אני נהג חדש שהרגע עלה לכביש?

שתבדוק טלפונית זה יהיה שונה. באחריות.

פורסם

התקשרו אליי מחברת הכשרה ביטוח. 

הציעו לי 4950 ש״ח לחובה + מקיף 

ללא השתתפות עצמית במוסך הסדר 

שמשות וגרירה ללא השתתפות

פנסים מראות 250 שקל השתתפות 

כיסוי נזק עד 2 מיליון

זה מחיר טוב או שאפשר למצוא יותר זול?

פורסם (נערך)

@BeBest הניסיון שלי הפוך - קיבלתי מהם ביטוח במחיר זול במאות שקלים מההצעה הזולה להבאה. ביטוח ב"מנורה". כמובן שההצעה המקורית במייל היתה יקרה להחריד, אבל כל סבב טלפונים שיפר אותה או במחיר, או בתנאים, או בשניהם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מסכים עם המגיבים מעליי.

בטלפון המחירים זולים משמעותית מבאינטרנט.

לפני כמה ימים חידשתי ביטוח, בדקתי בכמה חברות. יצא לי בליברה הכי זול, בהפרש משמעותי.

אתה צריך לחפש באתר כולל הכנסת טלפון. כשאתה לא ממשיך לרכישה, מתקשר אליך נציג מחברת הביטוח ונותן לך הצעה.

אולי גם בשיחה ישירות למוקד תקבל אותו מחיר, לא יודע.

מה שבטוח, ההפרשים הם גדולים מאוד, ומי שיחפש טוב, ישלם פחות.

פורסם (נערך)

תנסה במנורה נתנו לי מחיר טוב בפעם האחרונה. אחרי הרבה טלפונים. ומקיף זה מיקר את העסק וגם זה רכב גניב מאוד.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

ישהרבה כלים שבעזרתם ניתן להוריד את עלות הביטוח הסופית.

ניתן להעלות אחוזי השתתפות עצמית.

אם אתה לא נוסע הרבה, ניתן לקבל על זה עוד הפחתה.

ועוד כאלה. צריך לדבר עם נציג.

לי אישית השירות הכי טוב והמחיר הכי טוב היו בליברה.

• תוכן חדש...