Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער עם הכותרת צעקנית מדי, אבל הנושא בהחלט מעצבן.

אתמול בחזרה מחיפה אשתי תדלקה את הרכב בתחנה עצמה, ב-108 ש"ח בסך הכל.

אחרי כמה שעות, לאחר שהתקינה פעם ראשונה בטלפון את האפליקצייה של כאל, מייד קפצה ההודעה על חיוב של לא פחות מ-450 שקל!

לאחר שאתמול לא היה עם מי לדבר, רק היום , מייד עם פתיחת שרות הלקוחות, לאחר המתנה [של 50 דקות על הקו!], עם חברת כאל, הוסבר לנו ש "החיוב יירד לערכו המקורי שהיה בתחנה, לאחר 7 ימי עסקים".

ואני שואל,  מי נתן להם רשות, לתחנות דלק הללו להיכנס לנו לכיס?

עצה בחינם לאחר המקרה שקרה לנו: תמיד לשמור את חשבונית התדלוק, ולבדוק הורדות באשראי, עם דגש על תדלוקים, ובכלל..

שבוע טוב.

פורסם

לא הבנתי סליחה על הבורות, מה קרה פה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ה"משאבה" לא יודעת כמה מסגרת יש לך, ולא יכולה לתת לך דלק מבלי שתשלם עליו מראש.

אז נהוג שהמשאבה מחייבת את המסגרת של הכרטיס בסכום של כ400-500 שקל בתחילת התדלוק, ככה היא יודעת שתוכל לשלם ומשחררת לך דלק חופשי חופשי, ואז "לתקן" לסכום האמיתי בסוף התדלוק. 

אם אני לא טועה זה סטנדרטי בהרבה אם לא כל תחנת דלק וממש לא חדש.

פורסם

ברוך הבא לשימוש בכרטיס אשראי בתחנות דלק... 🤦‍♂️

כל תדלוק בכל תחנה, מתחיל כסגירת מסגרת בגובה של כ-450 ש"ח (לפעמים יותר), כדי לאפשר לך לתדלק. 

אחרי התדלוק המערכת מעדכנת אוטומטית את סכום החיוב הנכון וזה הסכום בו אתה מחויב.

אפשר לרדת מציוד, לפרוק נשקים, ולחזור לשגרה. אני ראשון בפרו!

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

לא חויבתם בכלום כל עוד חברת האשראי לא גבתה את הכסף והוא לא ירד מחשבון הבנק שלכם.

כל תיאור אחר של הסיטואציה חוטא למציאות במקרה הטוב וגובל בהוצאת דיבה (כלפי חברת הדלק), אז אנחנו אמנם באתר אנונימי וקשה להפעיל הליכים משפטיים נגד משתמשים, אבל זה עדיין אפשרי. לכן, למען הסדר והשמירה עליך, אני אערוך את הכותרת לאחת קצת פחות "זעקות שבר".

פורסם

אפשר להבין את הלחץ כשמדובר במישהו שלא מכיר/מבין ונתקל בזה בפעם הראשונה, אבל הכותרת ותוכן ההודעה הפותחת היו "קצת" מוגזמים.

ניסוח של הנושא כשאלה או בקשה להבין לפשר הדבר הייתה עובדת הרבה יותר טוב מאשר להאשים שתי חברות בשיתוף פעולה ותרגילים מסריחים על לא עוול בכפן...

פורסם

כי אתה מעביר את הכרטיס לפני שאתה מתדלק - משמע המערכת לא יודעת כמה היא תצטרך לחייב אותך. אז צריכה "לחסום" לך מסגרת אשראי של מחיר הגיוני לתדלוק (אני מניח שהסכומים נובעים ממחקר של ממוצעי תדלוק לאורך השנים ואולי אפילו מתעדכנים בצמוד למחירי הדלק).

כשאתה קונה סנדוויץ' ביילו, המוכרן יודע שהסנדוויץ עולה 15 שקל, אז זה מה שהוא מחייב אותך.

כשאתה מעביר כרטיס אשראי, אם אתה לא מגביל את הסכום, המשאבה לא יכולה לדעת מראש כמה דלק עומד להיכנס לאוטו שלך. אז היא צריכה "להרים אצבע מול הרוח".

פורסם

קרה לי ש"חויבתי" על סך 250 ש"ח בתחנת דלק, לאחר שממש לא היה דלק במשאבה ולכן בסוף לא תדלקתי.

לא התרגשתי ואחרי יומיים החיוב נעלם, כי כאמור, זה רק תפיסת מסגרת.

פורסם (נערך)

מעולם לא ראיתי את החסימה הזו בחשבון. לא אומר שלא קיימת, אבל אינה נראית, לפחות לא ברשימת החיובים.

נתקלתי בשיטה בגלוי לראשונה באיסלנד, שם נחסמו בכל תדלוק 25,000 קרונות (באותם ימים כ-800 ש"ח), וקיבלתי ב-SMS הודעת חיוב בגובה זה, כעבור יום -יומיים החיוב נעלם . בקנדה נתקלתי באפשרות לקבוע את גובה החסימה.

הסיפור הזה הוא סיבה לנוספת להמלצה להחזיק יותר מכרטיס אשראי אחד, וחדאוג למסגרת מספיק גדולה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 27 דקות, tinoki כתב:

ואם האשראי לא יאושר על 108? מה תעשה חברת הדלק?

אם נשמרה מסגרת של 450, לא תהיה בעיה לחייב סכום קטן ממנה.

השאלה מה קורה כשהסכום עובר את המסגרת?

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...