Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, sperial כתב:

. אני מדבר על מה שהוזכר  על ידי @itzikfr כ"כרטיס תייר" - האמת שאני לא מכיר מונח כזה, .

איציק הגיב למה שכתבתי על "כרטיס תייר /נטען".

זה שאתה לא מכיר לא הופך את זה לכרטיס שאפשר לתפוס בו מסגרת.

כרטיס אשראי נטען זה כרטיס תייר, כרטיס נטען שקונים שאפשר בכל רגע נתון להוסיף לו כסף בשיחת טלפון/ כניסה לאפליקצייה (או אתר). 

ברור לכל בר דעת ש'כרטיס תייר' זה לא כל כרטיס אשראי רגיל שהגעת איתו מארץ אחרת.

פורסם (נערך)

לא הלואה - הכסף אינו יוצא מחשבונך. רק מקטינים את הסכום שאתה יכול למשוך מחשבון הבנק לחברת האשראי (על מנת להשתמש בו).

@אורח לרגע אני מכיר את נושא הכרטיסים הנטענים, מעולם לא נתקלתי במונח "כרטיס תייר", מה גם שכל התיירים שאני מכיר, כולל אני עצמי, משתמשים בכרטיסי אשראי סטנדרטיים (ויש גם מי שבכרטיסי דביט) גם מחוץ לגבולות מדינת האם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, yossiaviel כתב:

אז אם הבנתי נכון, ברגע שזה תופס אוטומטית 450, לא משנה בכמה אתה מתדלק,  [זה מה שנמסר לי], אז מי שאין לו מסגרת כזו, לא יוכל לתדלק, גם ב50 ש"ח?

מניסיון, לא יכול.

אבל בכללי- זה על אותו עיקרון כמן שתשלם במזומן. ידרשו ממך תשלום מראש, תתן להם 200 שקל, בפועל ייכנס דלק ב150, אז תצטרך לחזור לקופה כדי שיחזירו לך את העודף.

עם אשראי זה תהליך אוטומטי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

מישהו פה יודע איך זה עובד עם כרטיס דיירקט?

כי אפשר לתדלק איתו כרגיל, אבל לתחנת הדלק אין אפשרות "לתפוס מסגרת" מראש.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם

תנסה לתדלק בכרטיס דיירקט כשנשארו לך 100 ש"ח בחשבון ותגלה שאם אין לך יתרה - הכרטיס יסורב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יכול להיות, אבל הקונספט פה שונה.

הרי בדיירקט אין באמצע - או שיורד מיד מהחשבון או שלא, וזה לא שיורד 450 מהחשבון ואחכ מחזירים. יורד הסכום של התדלוק בלבד.

פורסם

לפני 7 שעות, פבל כתב:

כל תדלוק בכל תחנה, מתחיל כסגירת מסגרת בגובה של כ-450 ש"ח (לפעמים יותר), כדי לאפשר לך לתדלק. 

יש לי של פפר. אני מעביר כרטיס, משלם, מסיים תדלוק. לאחר מכן אני מקבל הודעה על הסכום שתדלקתי.

לפני 7 שעות, sperial כתב:

הסיפור הזה הוא סיבה לנוספת להמלצה להחזיק יותר מכרטיס אשראי אחד, וחדאוג למסגרת מספיק גדולה.

אמנם אנחנו באתר רכב ולא באתר כלכלי אבל זה גרוע להחזיק מספר כרטיסים

פורסם (נערך)

הייתה תקופה בה כל נסיעה ב-Gett הייתה סוגרת לי מסגרת של 100 או 150 ש"ח (אני לא זוכר את הסכום המדויק), פניתי לתמיכה שלהם והסבירו לי שזה מתבטל תוך כמה ימים - ואכן כך היה.

עריכה אחרונה על ידי shugiflex

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
לפני 11 שעות, Ooga כתב:

מישהו פה יודע איך זה עובד עם כרטיס דיירקט?

כי אפשר לתדלק איתו כרגיל, אבל לתחנת הדלק אין אפשרות "לתפוס מסגרת" מראש.

כשתדלקתי לפני שנים רבות עם כרטיס מהסוג הזה, 

דלקתי לדוגמא ב200 ש"ח, בפירוט חיובים בחשבון הבנק, היה יורד 300-400 ש"ח מהחשבון, 

אבל בלי שהתנועה נרשמה , לאחר שהרשומה התעדכנה, 

הסכום היה נכון, והיתרה התאזנה. 

כשתדלקתי לא מזמן בתחנת בשם יעד, עם כרטיס מאסטרכרד רגיל/תשלומים. 

שם בסיום התדלוק קיבלתי SMS על הסכום המדויק. 

פורסם
לפני 18 שעות, פבל כתב:

ברוך הבא לשימוש בכרטיס אשראי בתחנות דלק... 🤦‍♂️

כל תדלוק בכל תחנה, מתחיל כסגירת מסגרת בגובה של כ-450 ש"ח (לפעמים יותר), כדי לאפשר לך לתדלק. 

אחרי התדלוק המערכת מעדכנת אוטומטית את סכום החיוב הנכון וזה הסכום בו אתה מחויב.

אפשר לרדת מציוד, לפרוק נשקים, ולחזור לשגרה. אני ראשון בפרו!

טוב לדעת את זה אחריי כמעט עשרים שנה שאני מתדלק באשראי.

אישית לא הייתה לי אף פעם בעיה ואני עוקב אחריי זה כמו המוסד שעוקב אחריי מדען גרעים איראני.

שאפו על העשרת הידע!! תמיד טוב ללמוד!!!

פורסם
לפני 12 שעות, עדי-אל כתב:

יש לי של פפר. אני מעביר כרטיס, משלם, מסיים תדלוק. לאחר מכן אני מקבל הודעה על הסכום שתדלקתי.

אצלם כנראה טרחו שזה יהיה מהיר יותר. אני לא מכיר דרך בה אפשר לוודא שללקוח יש כסף בלי "לנסות" (לסגור מסגרת) עסקה.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

בחיי שאני לא מבין איך שאלה פשוטה כזו הפכה לשרשור של 3 עמודים... (לא קראתי את כולם, מצטער מראש אם אני מהדהד מישהו).

שיטת "שריון מסגרת" אינה רק  בתחנות דלק. אפילו בסופר, כשאני מזמין דרך האתר זה "משריין" מיד את סכום הקניה. אחרי שהפיקר/ית אוסף את הסחורה,  החיוב מתעדכן לסכום הנכון (לא היה אורז במלאי, יצא קילו וחצי מלפפון במקום קילו וכו') זה קורה כשנכנסים לכל מלון בעולם, או שוכרים רכב ובעוד אלף דוגמאות שאני לא מצליח לחשוב עליהן כרגע.

זה משהו תיאורטי ברמה של בוזון היגס. כלומר, זה קיים רק באיזה שרת מחשבים נידח, אתה לא רואה את זה, זה לא מוציא לך כלום מהכיס. ביום החיוב האמיתי, תחוייב רק על מה שקנית. מה אכפת לך מכל מיני מספרים שרשומים באיזו טבלה פנימית בין שתי חברות?

• אהבתי 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 1 דקה, natco כתב:

זה משהו תיאורטי ברמה של בוזון היגס

אתה לא תדבר ככה על בוזי! אתה שומע?! אתה תיאורטי!

חצופים...

• מצחיק 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...