Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,
אחרי חודש ומשהו ללא שטיפה ומגורים ליד אתר בנייה היום לקחתי את הרכב לשטיפה במכונה.
אני יודע שזה לא מומלץ אבל אני לא יכול לשטוף ידנית, ולא מצאתי מקום (מלבד החיילים) לשטוף ידנית.

אחרי השטיפה הצבע ברוב הרכב נראה מעולה, מלבד הגג שנראה שנשאר שם לכלוך.

לפי העובד בתחנה צריך "פוליש וקס", אבל פוליש וקס ב10 שקל נשמע לי כמו מתכון לצבע הרוס, אלא אם אתם חושבים אחרת?

האם פשוט לחכות לשטיפה הבאה (בתקווה שתהיה ידנית ויסודית יותר) יהיה בסדר?

אציין שהרכב הוא מאזדה CX30 שנת 2020.

תודה מראש לעונים cf8efe055cd7267140f928cc6c5bd052.jpg304193e5ad7c9b1cd8d5be7ce59867f2.jpg8ce864ee45f2d5f461d21cd4938bfe70.jpg

פורסם

שום "פוליש ווקס" במכוני שטיפה לא יעזור לך. אלה ג'ינג'ים שהוזנחו שנים וגרמו לנקודות חלדה.

אתה חייב טיפול דיטיילינג אצל איש מקצוע שיגלח חלק מהלכה, וגם לא בטוח שחלק לא חדרו על לעומק הצבע.

תתייעץ עם בעלי מקצוע אם זה בר תיקון, או שיש כבר נזק שלא ניתן לתיקון באופן מיטבי. מלבד מילוי הנקודות עם צבע תואם לאחר פוליש

שלא יראה הכי טוב, כי זה על פני כל השטח. 

הכל מתחיל מהזנחה וזו התוצאה. גם צבע הרכב חייב לקבל טיפול באותה מידה כמו שעושים טיפולים למנוע. חבל. 

פורסם

שוב, הרכב בן 10 חודשים, אתה בטוח לגבי ג'ינג'ים של חלודה מהזנחה של שנים?

מחר אצלם את הרכב באור שמש

פורסם

בטוח? אף פעם לא בטח, בוודאי לא דרך תמונות. רק משער. אבל אם מסתכלים על הסוף של הפח לכיוון החלונות, רואים התפתחות חלודה.

ראה את השרשור על רכבים שעומדים שנה בתנאים לא נאותים עד שהם נמסרים, אז תבין שזה יכול להיות נזק מצטבר. (כתבתי שם בפירוט את הסיבות)

מה שאתה יכול לעשות כדי לוודא שזה לא נקודות חלודה, תעבור עם פלסטלינה ותדווח מה התוצאה. (חלק קטן)

פורסם

זה בטוח (עד כמה שסתם הדיוט יכול להיות בטוח) לא חלודה, אני פשוט גר ליד אתר בנייה וזה הצטברות של עפר. גם הבית שלי נראה ככה לצערי

מחר אצלם שוב

בכל מקרה לגבי לעבור בעצמי זה לא ממש אופציה - המלצה על מקום טוב לשטיפה ידנית במרכז יהיה מעולה

פורסם

תנקה את הגג טוב טוב ותעביר צילום חדש לאחר ניקוי. (חלק בודד שאדע שזה לא מה ששיערתי)

לגבי מכוני שטיפה, לא מכיר כי לא מתקרב אליהם. (אולי מישהו אחר)

פורסם (נערך)

היות ורשמת שאתה לא יכול לשטוף לבד, כמו שאני רואה יש לך 2 אופציות:

1. אם לא ממש אכפת לך, תשאיר את זה ככה ותקווה שבשטיפה הבאה זה ירד (לדעתי זה לא, כי כמו שנאמר המצב מצריך דיטיילינג יסודי יותר (פלסטלינה ואולי פוליש עדין אפילו. את זה לא תקבל בתחנת דלק ואם כן זה כנראה רק יהרוס לפי שרשורים בעבר שפתחו פה).

2. אם אכפת לך ברמה שאתה מוכן להשקיע אולי כדאי להתייעץ עם דיטיילר מהמומלצים כאן בפורום ולשקול לבצע טיפול יסודי. כמובן שאם אתה גר בקרבת אתר בנייה אז המצב הזה עלול להישנות ואז לא חושב שכדאי השקעה כזו - אם אתה משקיע סכום כזה של כסף אז כבר כדאי לשמר את המצב ולא להגיע להזנחה שתיארת והביאה אותך למצב הזה). אגב אם אתה שוטף במכונות אז מהר מאד ההשקעה של הטיפול תרד לטמיון ככה ששווה לשקול זאת גם מהפן הזה.

מבאס המצב הזה במיוחד שהרכב חדש.

בהצלחה בכל מקרה.

עריכה אחרונה על ידי Daewoo_Racer
פורסם

תנסה לשטוף ידנית עם כפפת מיקרופייבר ואם באמת לא יורד ממליץ ללכת לדיטיילר שיודע מה לעשות.

בשום אופן לא לנסות לקרצץ חזק מדי כי זה יכול לפגוע לך בצבע!

פורסם
בתאריך 4.11.2020 בשעה 08:23, אביתר 29 כתב:

נסה את השטיפה ברחוב שוקן בתל אביב , הוא מציע גם שירותים נוספים מעבר לשטיפה ידנית טובה , מחירים באמת הוגנים ושירות מעולה

elite car wash 

אשמח לשמוע (במידה ואתה יודע) באיזה חומרים הוא משתמש והאם הוא משתמש במגבות וכפפות איכותיות וכו'.

בנוסף מה זה מחיר הוגן?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פשוט תחפש בגוגל עסקים שעוסקים בשטיפת מכוניות/דיטיילינג ותשאל באיזה חומר הם משתמשים לשטיפה של הרכב(אחרי זה תריץ חיפוש בגוגל).

תסתכל פה בסרטון: השאיפה שלך היא שישתמשו בכפפה הירוקה או הכחולה לשטיפה הן ממש טובות, כמובן לפני כן אתה מוודא שהם עושים PRE WASH לאוטו(מעבר נטו עם גרניק בלחץ מתאים ולא חזק מדי ללא נגיעה ברכב)

תוודא גם שאין לך קילופי צבע בטעות במקומות אחרים כי גרניק אפילו שהוא בלחץ נמוך יכול לגרום לחתיכות האלה ליפול וליצור עוד קילופי צבע.

בהצלחה.

פורסם
לפני 11 שעות, dorsht כתב:

אשמח לשמוע (במידה ואתה יודע) באיזה חומרים הוא משתמש והאם הוא משתמש במגבות וכפפות איכותיות וכו'.

בנוסף מה זה מחיר הוגן?

כפפה סטנדרטית, חומרים לא יודע , מגבות די פשוטות נראות.
במחיר של 50 שקלים לא חושב שיש יותר טוב ממה שהוא מציע.
אני תמיד מעדיף לשטוף לבד , אבל כשלא מסתדר הוא היחידי שאני הולך אליו.

• תוכן חדש...