Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בחירת מדיח כלים לדירה


alex321
שימו לב! השרשור הזה בן 1138 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

טוב.

לא התעצלתי והלכתי לבדוק ברחבי הרשת.

יש לכאן ולכאן.

נכון שמלח גס בלי יוד (וזה מעניין כי הדק עם. אז כל מי שמבשל במלח גס לא מקבל את התוספת?)

אבל מצד שני צריך למצוא את הסוג הטהור בלי המינרלים כי אחרת המלח נקרש כשהוא בא במגע עם מים וזה עלול לגרום לסתימות.

יש כאלו שנשבעים שמשתמשים שנים בלי נזק. יש כאלו שכתבו שזה גרם לסתימות במרססים כי הגרגרים במלח הבישול גדולים יותר ונמסים לאט יותר. 

בכל מקרה, כל עוד ההבדל במחיר הוא שקל וחצי לקילו שנפרס על פני חצי שנה או יותר, אני אישית מעדיף להשתמש במלח הזה.

אם יעלו המחירים, נראה..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לא צריך למצוא ולא צריך להתאמץ.

מציצים בעטיפה. מלח גס זה נתרן כלורי וזהו, בלי כלום. בלי יוד ובלי חומר נגד התגבשות.

מלח למדיח זה מלח גס עם תוספת צבע וקנס מיתוג. פשוט וקל.

 

סתימות במרססים? סיפורי סבתא.

 

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הויכוח הזה מתחיל להזכיר לי את הימים הטובים של נסיעות לחו"ל ואיפה כדאי לקנות מט"ח - כאשר, בסופו של דבר, היה מדובר על חסכון של 50 ש"ח בנסיעה שעולה 30,000.

  • מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאמור, אריזת קרטון קשיחה ונוחה לאחסון במשקל של 2 קילו במקום אריזהת נייר עיתון וקילו אחד, שווים לי את ההפרש של שקל וחצי לחצי שנה.

כשהמחירים יהיו אחרים, יהיה טעם לדון בזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 9.2.2021 בשעה 12:02, ceyal כתב:

לגבי שטיפת בשר/חלב ביחד

לפי רוב רובם של הפוסקים, כל עוד השטיפה הראשונית בתוכניות הרגילות לא נעשית בחום מעל 50 מעלות, אין שום בעיה לערבב כלים.

 בהמשך התוכנית, חומר הניקוי החזק (המכיל גם אקונומיקה) פוגם בשאריות האוכל ואין עם זה בעיה.

 

ועם הטבליות החדשות שמתמוססות כבר בחום נמוך, הכל הרבה יותר פשוט.

אבל כל אחד וההחמרות שהוא מחמיר על עצמו. בשבילי זה מספיק טוב.

 

 

 

אז זהו, שכמו שאמרו לי והיום שמתי לב לזה בעצמי

(שכחתי לכניס כלי אחד למדיח, לכן פתחתי אותו 2-3 דקות אחרי ההתחלה)

השטיפה הראשונית בהחלט מתבצעת בחום 

והיא מתבצעת ללא הקפלוסה שמצטרפת לחגיגה רק בהמשך (התא היה סגור, המדיח כבר הספיק לחמם את המים ולהשפריץ אותם לכל עבר)

 

אני לא יודע אם זה בחום של מעל 50 מעלות ואני לא יודע אם יש הבדל בין תוכנית מהירה/ארוכה/אינטניבית כו'

 

אני אישית שמח שבחרתי בסוף במדיח רחב למרות ההמלצות החלקיות על אחד צר

אני לא יודע איך ארוחה בשרית ל4-5 אנשים שכוללת צלחות, כוסות סכום וסירים (לפחות 2 בדרך כלל) היו נכנסים לי בנוחות המדיח צר

 

ואם המדיח חצי ריק, תמיד מוצאים מה בסוף לדחוף לו

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סירים תופסים הרבה מקום במדיח ולא תמיד מתנקים היטב. בדרך כלל אני שוטף אותם ידנית. היוצא מהכלל הוא מחבתות, כיוון שהמדיח עדיף על פני הרחיצה הידנית כאשר יש הרבה שמן על חומר מחוספס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, sperial כתב:

סירים תופסים הרבה מקום במדיח ולא תמיד מתנקים היטב. בדרך כלל אני שוטף אותם ידנית. היוצא מהכלל הוא מחבתות, כיוון שהמדיח עדיף על פני הרחיצה הידנית כאשר יש הרבה שמן על חומר מחוספס.


גם מחבתות מומלץ לא להכניס למדיח. במיוחד מחבתות עם ציפוים למיניהם. ההדחה במדיח הורסת את השכבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון. אני מכניס אותן לעתים רחוקות, כאשר אני מיואש מרחיצה ידנית שלהן. אבל הרושם שלי שהציפויים דווקא די עמידים למרות האברזיביות של הטבליות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, ירחמיאל כתב:

הציפויים כיום אכן עמידים יותר מהטפלוני שהיה פעם.
ואגב, למכונת הבוש שלי אני שם סירים כל הזמן, יוצא נקי.


גם אני שם סירים כל הזמן. יוצאים נקיים לגמריי. מחבטות אני עושה ביד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למעט האורז השרוף ימח-שמו כל הסירים והמחבתות יוצאים נקיים.

 

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...