Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, farkash7 כתב:

למה להיות שלילי? קודם כל זו אחלה דוגמא לאזרחים אם כבר דיברנו על עניין ההלוואות. זו הדרך הכי טובה לחנך את האזרחים שהלוואות היא הדרך הנכונה, שימשיכו כך.
דבר שני השאלה המעניינת פה היא כמה הריבית?

אני לא מבין גדול בכלכלה, אבל אני חושב שיש מאיפה לקחת (ולא מעט) כסף, הרבה לפני שמשרד האוצר דוחף את היד לכיס של האזרח הפשוט.

פורסם

אני מוכן להלוות למדינה תמורת 10% ריבית חודשית 😝

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם
לפני 2 שעות, flytomars כתב:

שאלה שמסקרנת אותי- איך השב"כ יודע איפה אני נמצא, אם אני אף פעם לא מדליק את הgps?

טריאנגולציה מדוייקת עד רמה מסויימת, אבל אם נניח (ח"וח) אחלה, יצטרכו לסגור את כל השכונה?

ונניח שכן הפעלתי gps והוא מדוייק, עדיין מספיק שאדם אחד חולה וכל הבניין נכנס לבידוד? איך בדיוק עובד הדבר הזה?

טריאנגולציה היא מאוד מדוייקת (כתלות ברעש ועוד כמה גורמים). בד"כ מדובר בכמה מטרים בודדים עבור GPS. יש גם תדר המשמש את צבא ארה"ב (ואולי עוד גורמים?) שהוא מדוייק אפילו יותר (כשהרעש העיקרי הוא האינוספרה עבור GPS).

שנית, זה שהGPS בנייד מראה שהוא כבוי, לא אומר שהוא כבוי. גם אם מבקשים ממערכת ההפעלה יפה לא לתת הרשאות לאפליקציות.

עכשיו, גם אם אין אות שלך עם GPS (במקרה אתה משתמש בנייד ללא הרכיב הזה), אפשר לבצע איכון די איכותי באמצעות אנטנות סלולר. אפשר למצוא את הוקטורים בהם אתה נע במרחב (כשאתה מדלג בין אנטנות ותחנות בסיס) ובאמצעות חיתוך של מידע נוסף (כבישים, מקומות מוכרים, משדרים ומקלטים נוספים) אפשר למצוא את המיקום בצורה מרשימה למדי.

בקשר לשאלה האחרונה שלך, אני מניח שמשרד הבריאות לא לוקח סיכון ומכניס לבידוד את כל הבניין מחשש להדבקה במעלית/חדר מדרגות וכו'.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
ציטוט

קודם כל זו אחלה דוגמא לאזרחים אם כבר דיברנו על עניין ההלוואות. זו הדרך הכי טובה לחנך את האזרחים שהלוואות היא הדרך הנכונה, שימשיכו כך

הלוואות זו הדרך הנכונה, כשאתה המלווה.

שיקצצו בכח אדם מיותר במגזר הציבורי, שיסגרו גופים מיותרים כמו משרד התקשורת, משרד הדתות ומשרד התרבות, שיצמצמו את מספר חברי הכנסת, ואם עדיין לא יהיה להם מספיק כסף, שיתפטרו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קודם כול לקחת מאלה שמקבלים פנסיה תקציבית של 40-80K בחודש קרי עובדים לשעבר בצבא/שופטים/חברת החשמל ועוד.

בשלב הבא לקחת ממקבלי משכורות גבוהות של יותר מ-50K ואז לחשוב לקחת משאר הציבור.

בהחלט אפשר לקצץ כמה מילארדים מתקציב הבטחון.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם כבר מערכת הבטחון עלתה במוחי מחשבה.
איך זה שעד עכשיו שמדינת ישראל מתמודדת עם איום כל כך גדול לדבריו של ראש הממשלה מערכת הבטחון לא מעורבת לעומק בנושא?
האם יש סיכוי שהסיבה היא שראש הממשלה לא רוצה ששר הבטחון יקבל כוח, ואולי יעשה עבודה טובה ואולי יקח חלק מהקרדיט ממי ש"צפה" את המשבר ומוביל אותנו, ומנהל אותו בצורה כל כך מדהימה, גורף מחמאות בכל נאום מכל הסובבים וכ'ו? מה אני מפספס?

סתם ככה צף לי בראש.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 12 שעות, korola כתב:

הבעיה:

אם כולם יסתגרו בבית - אז לא עשינו כלום, כל ההידבקות רק תידחה.

אם ימשיכו לזלזל בהנחיות - אז תוך חודשיים הכל יגמר  (10% מתים מהנדבקים)

כל מה שאתם צריכים לעשות זה לרכוש מזון יבש ל 3 חודשים ולהסתגר בבית.  

אם כולם יסתגרו בבית

אלה שנדבקו יתרפאו או ימותו

והמחלה תעלם

הרי אם כולם בבית ומפסיקים להדביק- איך הנגיף יפיץ את עצמו ?

פורסם (נערך)

אם באמת יהיה סגר מלא , אז עדיין יקח משהו כמו 60 יום לנקות את הוירוס מכל המערכות ומכל האנשים.

כי עדיין יהיו כאלה שידביקו את בני המשפחה , ועדיין יהיו מספיק אנשים ללא תסמינים שיחזיקו את הוירוס מעל 20-30 יום.

ועכשיו ברצינות, אי אפשר סגר מלא.

השוטרים עדיין יעבדו

בתי המשפט,  סופרים, משלוחים , רופאים , בתי מרקחת , חברת חשמל, חברות המים 

תמשיך .. עוד ועוד ועוד.

ונניח שתגיע למצב שבאמת אין את הוירוס לגמרי.

אז מה?

היינו במצב הזה לפני 30 יום? ידענו בדיוק את מה שאנחנו יודעים היום.

עזר לנו?

הצלחנו למנוע ממנו להגיע לפה? 

למה אתה חושב שעוד 60 יום שננקה את הוירוס לגמרי (אם נצליח) אז נצליח להשאיר את המדינה נקייה מהוירוס? 

זה בדיוק כמו הכינים בגן הילדים .. עד היום לא הצליחו להיפטר מהם. 

תמיד יהיו הילדים הנודניקים האלה שלא מנקים את הראש ומדביקים שוב את כולם.

כולם הולכים לחטוף 

ארה"ב

אנגליה/בריטניה 

גרמניה

שוודיה 

ישראל לא חריגה. 

התקווה היחידה באמת היא שיש פי 10 יותר נדבקים ללא שום תסמינים , ואז זה מוריד את אחוזי התמותה.

אבל כרגע בבדיקות של משרד הבריאות הם לא מאמתים את זה, הם בודקים גם חולים רגילים שמגיעים לבתי חולים

ללא מגע מוכח עם חולי קורונה, ולא ממש מוצאים את הנגיף אצלהם.

זה מוכיח שאין פי 10 חולים מסתובבים בחוץ - כי אם היו 10,000 חולי קורונה ללא תסמינים , אז הם היו צריכים להדביק לפחות כמה מאות שהיו מפתחים תסמינים והיו קופצים בבדיקות 

בסטיסטיקה של המקרים הסגורים אחוזי התמותה רק עולים 

image.png.9a383d87e92eed49d1f117c79978a258.png

אנחנו כבר ב 13% , ככל שעוד מערכות בריאות יקרסו זה עלול לעלות עוד ועוד.

כרגע התרומה המהותי לאחוז הגבוה זאת איטליה

אבל .. כבר הגענו ל 30,000 נדבקים ביום אחד בעולם.

כולם חוזרים ומצטטים שדרום קוריאה הצליחה להתגבר על הוירס.

אבל , היא לא מצליחה להישאר נקייה, בימים האחרונים יש כ-100 מקרים חדשים ביום.

כל מקרה כזה יכול להתפרץ לבום..  

עריכה אחרונה על ידי korola
פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, SlowRide כתב:

הלוואות זו הדרך הנכונה, כשאתה המלווה.

שיקצצו בכח אדם מיותר במגזר הציבורי, שיסגרו גופים מיותרים כמו משרד התקשורת, משרד הדתות ומשרד התרבות, שיצמצמו את מספר חברי הכנסת, ואם עדיין לא יהיה להם מספיק כסף, שיתפטרו.

שוב הסיסמאות המטופשות האלה. "קיצוצים במגזר הציבורי" הם בדיוק הדרך לחסל, למשל, את מערכת הבריאות. בעצם, זו הסיבה למחסור במיטות אשפוז  שקיים היום.

אז גם מבחינתי משרד הדתות מיותר, אבל יש אוכלוסיות שזקוקות לשירותיו (אני מניח בצד כרגע את השחיתות שקיימת  בו, שזה מה שצריך לקצץ).

קורולה - שוב אתה נופל בפח. כבר הסבירו לך 30 פעם למה "closed cases" אינם ההצבה הנכונה במכנה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, Gosser1860 כתב:

טריאנגולציה היא מאוד מדוייקת (כתלות ברעש ועוד כמה גורמים). בד"כ מדובר בכמה מטרים בודדים עבור GPS. יש גם תדר המשמש את צבא ארה"ב (ואולי עוד גורמים?) שהוא מדוייק אפילו יותר (כשהרעש העיקרי הוא האינוספרה עבור GPS).

שנית, זה שהGPS בנייד מראה שהוא כבוי, לא אומר שהוא כבוי. גם אם מבקשים ממערכת ההפעלה יפה לא לתת הרשאות לאפליקציות.

עכשיו, גם אם אין אות שלך עם GPS (במקרה אתה משתמש בנייד ללא הרכיב הזה), אפשר לבצע איכון די איכותי באמצעות אנטנות סלולר. אפשר למצוא את הוקטורים בהם אתה נע במרחב (כשאתה מדלג בין אנטנות ותחנות בסיס) ובאמצעות חיתוך של מידע נוסף (כבישים, מקומות מוכרים, משדרים ומקלטים נוספים) אפשר למצוא את המיקום בצורה מרשימה למדי.

בקשר לשאלה האחרונה שלך, אני מניח שמשרד הבריאות לא לוקח סיכון ומכניס לבידוד את כל הבניין מחשש להדבקה במעלית/חדר מדרגות וכו'.

הגיע הזמן לשלוף את ה-Nokia 3310 מהארון. 

גרף שמצאתי שמראה שמדד ה-S&P נכנס ל-Bear territory יותר מהר במשבר הנוכחי מאשר בקריסה הכלכלית הגדולה ב-1929

Untitled.jpg.bc603586e192cb9d82cd1c4b14c98e74.jpg

================

. סטיבן מנוצ'ן חוזה 20% אבטלה בארה"ב עד הקיץ

https://www.cnbc.com/2020/03/18/mnuchin-warns-senators-of-20percent-us-unemployment-without-coronavirus-rescue-source-says.html

בימים האחרונים הוא מנסה להתנער מהצהרת זאת כנראה בגלל לחץ מצד טראמפ, אבל לדעתי זו הייתה פליטת פה כנה.

אם זה יתגשם אנחנו מדברים על מימדי אבטלה בהיקף השפל הכלכלי הגדול

The highest rate of U.S. unemployment was 24.9% in 1933, during the Great Depression.1 Unemployment remained above 14% from 1931 to 1940. ... The lowest unemployment rate was 1.2% in 1944.

https://www.thebalance.com/unemployment-rate-by-year-3305506

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם (נערך)

פעם אחר פעם המדינה הזאת מתגמלת ראש קטן, חוסר אחריות ובכיינות. כל כך מכעיס. עכשיו הולכים לחץ בכיינים מהודו, בכיינים מאוסטרליה, בכיינים מכל חור בעולם. למה מה קרה?! שיפתחו את הארנק וימצאו דרך לחזור לישראל. 

היה להם כסף לטוס לפרו ואם יש להם יותר משני תאים אפורים מתפקדים בו זמנית אמור להם להיות ביטוח נסיעות לחו"ל. מי שהיה תקוע עם הראש שלו בתחת בשלושת החודשים האחרונים ולא ראה את הגבולות בכל העולם נסגרים בעיה שלהם. שישארו איפה שהם חצי שנה - שנה עד שהגבולות יפתחו עוד הפעם. 

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5699904,00.html#autoplay

חולצו מפרו - וסירבו להתחייב לבידוד

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם

אמן אדון צ'אם גאיי

גם אותי זה מרגיז מאוד! כמו הבכיינים שנסעו לתאלינלד ב30 אלף שקל ביזבזו שם ובוכים על שבועיים להיות בבידוד- עלאק מאיפה יהיה לי כסף.

מרוויח 10 אלף שקל לחודש?

נסעת ב30 אלף שקל?

שישאר לך 5000 שקל משכורת על חצי חודש- לא תמות מרעב.

וגם אתמול ההיא בוכה שעולה 2000 דולר טיסה לישראל והיא רוצה עזרה במימון המונים על הכרטיס לארץ.

באמת?!

ליבי נכמר יותר על ילדים חולי סרטן שמחפשים כסף לטיפולים.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

מסכנה אין לה 2,000 דולר לכרטיס חזרה, אבל היה לה כסף לטוס לחו"ל. שתיקח הלוואה Online או תבקש העברה בנקאית מהמשפחה או אלף ואחד דברים. אנשים חוצפנים. 

מניסיון ככה זה תמיד כאשר נותנים לאנשים דברים בחינם. קודם כל ברגע שאתה נותן לאדם X בחינם אז אדם Y מתחיל לצרוח למה הוא לא מקבל בחינם. (צודק) שנית, אנשים לא מעריכים. שלישית, אנשים מנצלים. 

• תוכן חדש...