Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמדתי ברמזור ובום חזק מאחור. אין נזק נראה לעין אולי שריטה ואחד הכפתורים של הבקרי רוורס קפץ החוצה והחזרתי אותו למקום.

חושש מנזק פנימי/ירידת ערך

פורד פוקוס סטיישן 2012

שאלתי אותו אם הוא מודה והוא אמר "תראה, זו בעיה להודות" והקלטתי אותו אומר את זה 

העברתי לסוכן הביטוח שלי את כל הפרטים.

צריך לעשות משהו אם אני לא חושב שיש נזק? במידה והוא מכחיש מה עדיף לעשות?

פורסם

ההודאה לא מעלה ולא מורידה במקרה הזה, זה חזית-אחור ברמזור, הוא יצטרך להוכיח שאין לו אחות.

צריך לבדוק את הרכב מתחת לפלסטיק לראות שאכן אין נזק פנימי, צריך לבדוק שכל החיישני רוורס תקינים ועובדים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קרה לאשתי מקרה דומה רק שרכב נכנס בה קלות מאחור בכיכר, הנהגת הפוגעת נתנה פרטים, אך אמרה שלא היא עשתה את הנזק.

פנינו לרכב ביטוח, הזמנו שמאי ( אצלך יכול להיות כפוף בקורת רוחב אחורית), והרכב תוקן במוסך.

עשינו תביעה בשם, ואחרי חצי שנה או יותר קיבלנו את הכסף על התיקון כולל ירידת ערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בום חזק מאחור

מחלקים את הטיפול לשניים

ראשית הולכים לחדר מיון , כן חדר מיון ונבדקים שלא נגרם נזק רפואי. ככה יש לך תיעוד עם בעוד זמן יופיעו תופעות לוואי כתוצאה מאותו בום.

אם זה  הולכים למשטרה כדי שייפתח תיק .

משם פונים לביטוח החובה שלך ומיידעים אותם על התאונה.

לגבי נזק מרכוש

הולכים ראשית למוסך שאתה סומך שיעשה בדיקה ראשונית כדי לראות שלא נגרם נזק שאתה לא רואה אותו.

מיידעים בלבד את חברת הביטוח שלך על התאונה 

ואם אכן נגרם נזק משמעותי מזמינים שמאי שלך , מיידעים את הפוגע ושיחליט אם הוא רוצה להפעיל את הביטוח שלו או לשלם עצמאית.

ולפי זה ממשיכים את הטיפול מולו או מולו ומול חברת הביטוח שלו

• רעיון טוב! 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כדי לא לשלם על חדר המיון.

פתיחת תיק במשטרה מפעילה גם לחץ על הנהג הפוגע

• רעיון טוב! 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍