Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, מחפש רכב לא משפחתי (רווק) בתקציב של 30K לנסיעות בעיקר לדייטים, ועל קו תל אביב ראשון לציון.

נסיעות בשנה בערך 10K קילומטרז'.

רכב אמין, בעלי טיפולים וחלפים לא יקרים.

אודה בבקשה על דגמים מומלצים.

רב תודות!! ושבת שלום

פורסם

מבחינת חלפים לרוב הרכבים בימינו מאותה קטגוריה עלויות החלפים והטיפולים מאוד דומות וההבדלים לא כאלו דרסטיים.

מבחינת אמינות לדעתי יש עדיפות לחפש רכב כמה שיותר חדש כך הסיכון לבלאי בעקבות שחיקה מצטמצם. וכמובן דגם אמין בלי מחלות או כזה שהמחלות שלו כבר טופלו.

לדעתי שברולט ספארק ידנית 2016-2017 תהיה גם חסכונית גם אמינה ולא יקרה לטיפול.

סיטרואן C1 או פיגו 108 כנ"ל כמו הספארק אבל הספארק מרגישה לי אישיתי יותר כמו "רכב"

דאציה סנדרו ידנית תהיה מרווחת וגדולה יותר מהספרק אבל פחות שקטה בנסיעה וקצת מתנדנדת.

פורסם (נערך)

הודה גאז מודלים ישנים של 2010  אוטו אמין בטרוף אחזקה זולה ,לא היתי מתקרב לאירופאית אחרי שמכרתי את הרנו שלי לטובת קיה עקב תקלות רעות 

עריכה אחרונה על ידי tommynoy
פורסם

סוזוקי סוויפט אולי תתאים לך, אני באופן אישי פחות מתחבר למראה.

הייתה לי יונדאי אי 20 שהטיפול עלו גרושים, סהכ האוטו אחלה וב30 אלף אתה יכול להביא גם אחת יחסית שמורה אבל הצריכת דלק לא בשמיים סביב ה1 ל12.

פורסם

הייתי בודק מיצובישי ספייס סטאר, תהיה יחסית חדשה לתקציב, אבזור טוב מסוף 2014, אמינה וחסכונית.

בעיר נוחה, מרווחת יחסית מאחור.

מנגד עקב גיר רציף רועשת במאמץ או תאוצה ובעלת רכינה מורגשת.

מוזמן לקרוא את הסיכום שלי:

ספייס סטאר

קיה פיקנטו גם אופציה טובה, פחות חסכונית וצפופה יותר  אך שקטה יותר, מנוע בעל 4 צילנדרים לכן אין רעידות בעמידה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...