Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה נחמד מעניין איך לזה להשתמש בכזה

L זה Low? כמו של רכבי שטח?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

https://carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3492/חדשות/פורד-פוקוס-החדשה-בישראל--כרגע-רק-

בהחלט נראה רכב מרשים מאד במחירים אטרקטיביים מאד ועוד מדובר בגרסאות ה"שטח" היקרות והגרסאות הרגילות יהיו זולות יותר.

גירסת הסטיישן מעניינת במיוחד לדעתי כתחליף לג'יפון. במחיר כזה ובמפרט שהיא מציעה נראה אפילו טיפשי להוסיף כסף על ג'יפון שייתן בסך הכל פחות בפרמטרים עיקריים לפחות.

אבל השוק חושב ומדבר אחרת.

רק שאלת ירידת הערך העתידית עלולה אולי לפגוע בסופו של דבר באטרקטיביות הכספית של העיסקה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

מההתלהבות, וכי אני רוצה להיות חלק מהשרשור הזה :) מעתיק את התגובה שלי מהשרשור השכן:

לדעתי המנוע מטורף.. ממש סליפרית. השילוב מנוע-גיר (משמועות) מעולה, האם גרסאת ההאצ' הרגילה (לא Active) תגיע בעתיד עם אותו המנוע? נשמע כמו עסקת חבילה מעולה פלוס. 

* יעשו טרייד לפוקוס שלי? :)

פורסם
לפני 15 דקות, omricn כתב:

לדעתי המנוע מטורף.. ממש סליפרית. השילוב מנוע-גיר (משמועות) מעולה, האם גרסאת ההאצ' הרגילה (לא Active) תגיע בעתיד עם אותו המנוע? נשמע כמו עסקת חבילה מעולה פלוס

השילדה לא פחות מוצלחת. בשרשור השני נתתי קישור לKM77, שם אאל"ט הם מסכמים שההתנהגות מעולה והשילדה יכולה להכיל מנוע חזק יותר...

פורסם
לפני 4 דקות, מיץ פטל כתב:

השילדה לא פחות מוצלחת. בשרשור השני נתתי קישור לKM77, שם אאל"ט הם מסכמים שההתנהגות מעולה והשילדה יכולה להכיל מנוע חזק יותר...

והחלק היפה בכל העניין שעל אף האחיזה יוצאת הדופן הנוחות של הרכב נחשבת לטובה מאוד.

לא קיימות הרבה מכוניות עממיות שיודעות לתת את זה.

פורסם (נערך)

אנשים לא קנו את הסיוויק באותו המחיר, למה שהן יקנו את זה?

ועוד הסיוויק מ2017 עם מערכות אוטונמיות ו5-6 כריות אוויר, 129 כ"ס

עריכה: בעצם לא אותו מחיר

עריכה אחרונה על ידי FoxLight
פורסם
לפני כשעה, omricn כתב:

האם גרסאת ההאצ' הרגילה (לא Active) תגיע בעתיד עם אותו המנוע? נשמע כמו עסקת חבילה מעולה פלוס. 

התשובת חיובית. שילוב המנוע/גיר הנ"ל יגיע גם בהאצ'בק הרגילה וברמת גימור ספורטיבית (STLine)  המחיר הצפוי 129900 ש"ח

פורסם
לפני 3 שעות, m3x7r3m3 כתב:

L זה Low? כמו של רכבי שטח?

L משמש לבלימת המנוע ומשאיר את התיבה בהילוך נמוך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 41 דקות, FoxLight כתב:

אנשים לא קנו את הסיוויק באותו המחיר, למה שהן יקנו את זה?

ועוד הסיוויק מ2017 עם מערכות אוטונמיות ו5-6 כריות אוויר, 129 כ"ס

עריכה: בעצם לא אותו מחיר

הדמיון בינהן הוא בעיקר בזה שלשתיהן מנוע חזק...

ההשוואה הנ"ל לא רלוונטית כל כך.

פורסם

גרסת הסטיישן היא עדין לא גרסה קלאסית , לדעתי הסטישנים של שנות ה 80 / 90  הרבה יותר מרשימות 

סובארו בין היחידות עם לא היחידה שנשארה עם סטיישן קלאסית  

פורסם
לפני 16 דקות, zvit כתב:

L משמש לבלימת המנוע ומשאיר את התיבה בהילוך נמוך.

כבר חשבתי שאולי יש משהו מכני בכל זאת מאחורי ה"אקטיב" 🙄

היה יכול להיות מעניין.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 1 שעה, tepic כתב:

והחלק היפה בכל העניין שעל אף האחיזה יוצאת הדופן הנוחות של הרכב נחשבת לטובה מאוד.

לא קיימות הרבה מכוניות עממיות שיודעות לתת את זה.

גם ה 308 קיבלה ב KM 77 לא מעט מחיאות כפיים ולזכרוני באותה סביבת ביצועים של הפוקוס, וגם לה נוחות נסיעה מאוד מרשימה. וכל אלו לא הביאו לתורים גדולים בחנויות, קרוב לודאי בשל הלך רוח נפוץ מסוג "מה אני אידיוט לקנות פז'ו כשבאותו כסף אפשר לשים אצלי בחניה איזה מזדה או טויוטה". ומבחינה זו לפחות גם לפוקוס מחכה לא מעט עבודה.

פורסם

ה-308 (דור שני) הגיעה לארץ עם מנוע 1.2 בלבד (וגיר שישה הילוכים), ובלי בטיחות אקטיבית. היא לא היתה באותה סביבת ביצועים אז (וגם היום היא לא שם).

בהתחלה היא נמכרה בצורה סבירה, אבל היא התיישנה, ועד שהיא הגיעה עם בטיחות אקטיבית כבר היה מאוחר מדי. גם גרסת הביצועים שלה (ה-GT) הגיעה מאוחר מדי והיתה יקרה מאוד בהתחלה, וגם במחיר המבצע האחרון בו פורסמה היא יקרה משמעותית מהפוקוס (וגם חזקה ממנה, אבל לא בטוח שהפוקוס לא חזקה מספיק לסגמנט הזה).

וכמו כל רכב, גם אם הפוקוס תימכר טוב בהתחלה, תוך שנתיים שלוש יהיו מתחרות מעודכנות יותר והמכירות שלה ירדו. זו דרכו של העולם.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...