Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמית: טסלה בישראל

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'נטים 19 ממש לא, פוגעים מאד בנוחות.

מושבים לבנים כן, הרבה יותר יפה מהמושבים השחורים.

איך בחינם?

• תגובות 6.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שאלה לכל הטסלאים
האם הייתם מסכימים לשדרג את הטסלה מודל 3 SR שהזמנתם מגלגלי 18 אינץ ל 19 אינץ וצבע פנים לבן במקום שחור והכל חינם ללא תשלום, מדובר בכמעט 10K שקלים ?

משער שהקאץ' הוא להסכים על שני השינויים ; ריפודים בהירים - אסתטית זה יותר נעים בעין, פונקציונלית בקיץ הישראלי מיותר להרחיב. ה 19" יפגמו בנוחות, עד כמה? סובייקטיבי. הייתי הולך על זה ובמקרה הכי גרוע ממתין בסבלנות שה 18" יגיעו לפירוקיות, סיפור של לבטח עוד שנה~.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתמול ישבתי קצת בטסלה שחבר קיבל. 

סה"כ מרשים מאד, מרגיש קצת כמו משהו מסרט מד"ב. מאחורה קצת צפוף ו3 מבוגרים לא יכולים לשבת שם בלי להידחס. גם הברכיים של הנוסע מאחור נוגעות בכיסא הנהג אם הוא מעל 1.80 אבל לא בצורה מציקה. המושבים עצמם נוחים ויפים אבל העור הטבעוני הזה מרגיש קצת זול לטעמי.

התאוצה של הדבר הזה, זה משהו מטורף. 

• מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, evc כתב:

איך בחינם?

עקב טעות בהזמנה :)

לפני שעתיים, ALÞћÃ כתב:

משער שהקאץ' הוא להסכים על שני השינויים

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

צודק, אני הולך על זה ונקווה רק לטוב

עריכה אחרונה על ידי nurusz
פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, eladts כתב:

בשקט בשקט, בלי הודעות לעיתונות, נפתח הסופרצ'רג'ר בחיפה.

https://www.tesla.com/findus/location/supercharger/Haifailsupercharger

האמת שזה היה ברשת רק לא בעיתונות :) שם מי שלא משלם להם על הכתבות כותבים עליו רק דברים "טובים" 

עריכה אחרונה על ידי Johnik
פורסם (נערך)

מי בעד שיחוקקו חוק שחניית רכב רגיל בעמדת טעינה גוררת קנס יקר כמו בעת חנייה לא חוקית בחניית נכים?
המדינה צריכה יותר מסים בימים אלה- ויש מספיק נהגים חסרי בושה כאלה שאשמח אם יממנו מכיסם על ההתנהגות שלהם.

מבחינתי אפילו שישלח אליהם דו"ח הביתה לאחר שאנשים ישתפו את התיעוד ברשת ויתייגו את המשטרה.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לפי עגלת הקניות ותא המטען הפתוח זה ישראל ישראלי ש"חונה רק לרגע". בישראל אין אפילו סעד למי שתופס את החניה הפרטית שלך, הסיכוי היחידי הוא לובי חזק בכנסת שכן במדינת ישראל אין כבוד לרכושו הפרטי של אדם, לא מצב האדם ובטח שלא מצב המחוקק.  

פורסם
לפני 22 שעות, EvGriga כתב:

בדיוק לזה אני מתכוון - אכיפה דורשת משאבים שאין לרשות המסים היום. זה לא קשור בכלל לרשות המיסים. ברכישת רכב חדש משולמים מיסים שונים ומשונים לרשות המיסים ללא השקעת משאבים משמעותית.

הם לא מצליחים לאכוף את כל האינסטלטורים והשיפצניקים עם קבלות מזויפות או ללא קבלות בכלל.

משרד התחבורה לא אחראי על גביית המסים במדינה, רשות המסים כן. תרשה לי להיות קטנוני, זה לא "מס", זו אגרה. ומי גובה את אגרת הרכב? משרד התחבורה...

שוב, אתה מוכן לנסוע (בין בטסלה ובין ברכב אחר) ללא ביטוח חובה ומקיף פעילים? אני לא.

פורסם (נערך)

זה חניון בשטח פרטי, הנהלת הקניון יכולה להחליט מה שהיא רוצה לגבי החניות, טסלה הייתה צריכה לדאוג בחוזה מול החניון שיאפשרו חניה רק לרכבי טסלה.

אבל ג'טה זה על שם ג'ט= זרם סילון, בעלי הרכב התמים כנראה התבלבל, חשב שזה זרם חשמל.

עריכה אחרונה על ידי evc
פורסם (נערך)
לפני 58 דקות, Haim_gds כתב:

אתה מוכן לנסוע (בין בטסלה ובין ברכב אחר) ללא ביטוח חובה ומקיף פעילים?

ביטוח חובה לא קשור לרשות המסים ולמיסוי רכב בכלל, זה מיועד לפיצוי הנפגעים.

אם שילמת ביטוח חובה, לפי החוק, אף אחד לא יוכל להגיד שהוא לא בתוקף ואין פיצוי לנפגעים בתאונה כי נפלה טעות בדיווח קילומטראז' לרשות המסים - זה אבסורד.

אם רשות המסים רוצה לתבוע מישהו שרימה אותה - היא תצטרך לעשות את זה בהליך משפטי נפרד, מה שדורש משאבים לאכיפה, כמו שציינתי קודם. אי אפשר לקשור לזה את ביטוח חובה, זה לא יעבור בשום ביהמ"ש.

אני כן נוסע ללא מקיף וגם אישתי - יש לנו צד ג'

עריכה אחרונה על ידי EvGriga

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, ch2856 כתב:

לפי עגלת הקניות ותא המטען הפתוח זה ישראל ישראלי ש"חונה רק לרגע". בישראל אין אפילו סעד למי שתופס את החניה הפרטית שלך, הסיכוי היחידי הוא לובי חזק בכנסת שכן במדינת ישראל אין כבוד לרכושו הפרטי של אדם, לא מצב האדם ובטח שלא מצב המחוקק.  

אני מוכן לשים כסף שהוא גם ישאיר את עגלת הקניות שם.

לפני 3 שעות, evc כתב:

זה חניון בשטח פרטי, הנהלת הקניון יכולה להחליט מה שהיא רוצה לגבי החניות, טסלה הייתה צריכה לדאוג בחוזה מול החניון שיאפשרו חניה רק לרכבי טסלה.

הנהלת הקניון יכולה להחליט מה שהיא רוצה, אבל אין בישראל שום דרך חוקית לאכוף את ההחלטות האלו. בארה"ב אם מישהו חונה בשטח פרטי בניגוד להוראות בעל השטח בעל השטח רשאי להזמין גרר שיגרור את העבריין על חשבונו.

עריכה אחרונה על ידי eladts
פורסם

סקרנות,

ראיתי טסלה עם חריץ לרוחב הגג עם פס גומי בעומקו, בערך מאחורי הראש של היושבים בשורה הראשונה. 

למודל 3 יש גירסא עם חלון בגג ? אם לא, (ונראה לי שלא...) מה זה הקו הזה ?

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...